Topy do paznokci

Essence Studio Nails, Ultra Gloss Nail Shine Błyszczący lakier nawierzchniowy

• 1 czerwca 2015 o 13:18
    Słaby
    Lakier tylko ładnie sie błyszczy na paznokciach poza tym nie ma plusów. Absolutnie nie przedłuża trwałości lakieru, utwardza w jakimś stopniu. Kupiłam go pod wpływem opinii na KWC ale jestem rozczarowana. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
    blvndy
    19 września 2014 o 23:05
    Polecam wszystkim borykającym się z odbiciami na pomalowanych paznokciach
    DOKŁADNIE TO CZEGO SZUKAŁAM! Najlepszy top coat z jakim miałam do czynienia :) Odkąd zaczęłam z niego korzystać używałam w międzyczasie innych lakierów nawierzchniowych. Zawsze wracam do niego, jest bezkonkurencyjny! + szybko wysycha + działa na lakier jak wysuszacz + pięknie nabłyszcza lakier + wydłuża trwałość lakieru + dostępność - w każdej Naturze + cena - ok.9zł Minusów nie dostrzegłam :) Używam tego produktu od: 10 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 4
    aknelam
    22 sierpnia 2014 o 14:23
    Re we la cja!!! Najlepszy!
    Najlepszy z najlepszych!!! Przynzaję,że w miedzy czasie próbowałam szukać czegoś innego, ale ten jest bezkonkurencyjny! Inne nawet nie dorastały mu do pięt. Plusy: + szybko schnie + nadaje piekny połysk + utrwala lakier + jest wydajny + cena Minusów właściwie nie widzę. Nie gęstnieje szybko, no chyba,że w momencie kiedy na samym dnie zostaje go juz resztka. Efekt po użyciu tego lakieru jest naprawdę swietny. Szczególnie podoba mi sie przy lakierach kolorowych kiedy paznokcie ładnie błyszczą. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: dużo, pewnie ok. 10
  • 7 czerwca 2014 o 16:49
    Błyskawiczne wysychanie, ale odpryskuje...
    Top coat kupiłam ze względu na to, że wycofano wcześniejszą wersję (w szarej buteleczce) i myślałam, że to po prostu to samo, w przeźroczystej. *Nabłyszcza pięknie *schnie niewiarygodnie szybko ! *pościel się nie odbija, *wygładza lakier *pazurki wyglądają jak żelowe. Jestem niecierpliwa, nie potrafię czekać aż lakier wyschnie, więc ten top jest dla mnie zbawieniem! Jednak do czasu... Niestety na moich paznokciach bardzo szybko pojawiają się odpryski, nawet już następnego dnia. Najtańsze lakiery trzymają się dłużej bez niego. Testowałam i Essie i lakiery za 2-3zł, i ze średniej półki, jest to samo.. Tragedia. Jednak ze względu na szybkość wysychania uwielbiam go używać, zwłaszcza, jeśli wiem, że następnego dnia będę miała czas na kolejne malowanie ;) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 14 marca 2014 o 23:53
    BĘDĘ GO POLECAĆ ZAWSZE I WSZYSTKIM! 8 gwiazek na 5! ;)
    po prostu brak słów! albo i nadmiar ;) troche paznokci już wymalowałam (sobie i sporo znajomym) i to jest coś bez czego sie nie ruszam! moja koleżanka mówi, ze ten produkt sprawia, że nawet najbrzydszy lakier będzie wyglądać świetnie! + śmieszna cena 8,99 zł + pięknie nabłyszcza (i mamy piękny żelowy efekt) + dosyć szybko schnie + dobry dla niecierpliwych - tworzy z wierzchu taką "powłoczkę" dzięki której paznokcie nam się nie rozwalają od byle czego zaraz po pomalowaniu + świetnie utrwala (dużo zależy od paznokci, ale u mnie to nawet tydzień, u jedej koleżanki - 2 tyg. bez najmniejszego odprysku) + ma dar upiększania każdego lakieru :D Mówię wam dziewczyny - przeszukajcie swoje Natury i zaopatrzcie się a będziecie uzależnione jak ja! od jakiegoś 1,5 roku paznokcie mam pomalowane 24/7 i jeśli wycofają ten produkt to chyba przestanę malować paznokcie - nie obejdę sie bez niego - obecnie mam zapas 3 buteleczek. ;) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: z 10 pełnowymairowych? a kto to zliczy?

Zobacz także inne Topy do paznokci