Topy do paznokci

Sally Hansen Dries Instantly 30-Second Top Coat Preparat wysuszający lakier do paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 września 2019 o 16:55
    Top coat
    Nałożony na pomalowane paznokcie przyspiesza schnięcie lakieru. Duży plus za zgodność działania z opisem producenta. Dobrze sie nakłada. Zapach nie zbyt przyjemny jak to z produktami do paznokci bywa. Uważam że cena jednak troche za wysoka.
    Zalety:
    • Zgodność działania z opisem producenta
    • Trudno go zmyć
    Mikmal
    20 lutego 2018 o 17:17
    Taki o....
    Sally Hansen moje pierwsze skojarzenie bardzo dobra marka, świetne produkty. Przyspieszacz wysychania lakieru zakupiłam na spontana kierując się moim dotychczasowym doświadczeniem z tymi produktami. W większości wybory były strzałem w dziesiątkę. Jeśli chodzi o ten produkt niestety nie mogę zaliczyć go do grona dobrych wyborów... Po nałożeniu trzeba długo czekać aż kosmetyk zaschnie.Mało tego mój rytuał malowania paznokci nie jest jakiś zmyślony z kosmosu, wygląda to standardowo dwie cienkie warstwy i na to przyspieszacz. Używam tak jak producent zaleca. Odniosłam wrażenie, że lakier zdecydowanie krócej utrzymuje się na paznokciach, niestety. Lakier nie zapewnia blasku na paznokciach. Jak dla mnie klapa. Być może mój jakiś lakier felerny był.... Cena standardowo wysoka dla produktów tej marki. Niestety nie były to dobrze zainwestowane pieniądze. Opakowanie standardowo bardzo dobrej jakości i nic poza tym....
    Wady:
    • nie przyspiesza wysychania lakieru
    peszy
    24 stycznia 2018 o 10:54
    Bardzo dobry ale...
    Chciałam kupić mój ulubiony wysuszacz w czerwonej butelce ale nie było, więc wzięłam ten. Dzięki temu mam porównanie. Ten produkt świetnie spełnia swoje zadanie, tak samo jak czerwona butelka, paznokcie zgodnie z obietnica są suche może nie w 30s ale 60 no ale w dalszym ciągu jest to szybko. Jest dość rzadki i wodnisty, bardzo ładnie się rozlewa po paznokciu, pokrywając dokładnie cały lakier. Nie odznacza się, nie tworzy widocznej granicy. Nie gęstnieje szybko, mi się udało zużyć prawie cały. Minusem jest jednak jego trwałość. Lakier moim zdaniem nie przedłuża bardzo trwałości manicure'u. U mnie wytrzymuje 2 dni, potem zaczyna odpryskiwać. Mam sprawdzone lakiery, które z innymi topami trzymają się lepiej. Początkowo paznokcie pięknie się błyszczą ale efekt jest bardzo krótkotrwały. Zdarzało się także że powodował pękanie lakieru, ale nie jest to bardzo częste. Trudno mi powiedzieć od czego zależy.
    Zalety:
    • szybko wysusza paznokcie
    • nie gęstnieje
    • ładnie się rozlewa na paznokciu, nie odcina się
    • wydajny
    Wady:
    • słabo nabłyszcza
    • nie przedłuża trwałości manicure'u
    bueno89
    28 grudnia 2015 o 23:34
    Polecam wszystkim
    Najlepszy top coat jaki do tej pory używałam. Pięknie nabłyszcza, paznokcie wyglądają jak po wyjściu od kosmetyczki i co najważniejsze naprawdę wysusza lakier bardzo szybko. Polecam osobom, które nie mają czasu czekać aż lakier sam wyschnie. Poza tym jest wydajny - nawet przy częstym używaniu niewiele go znika. Nie robi grudek ani pęcherzyków. Jedyną wadę jaką ma to to że po pewnym czasie gęstnieje, ale za tą cenę i tak jest rewelacyjny. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: drugie w trakcie
    Kylaina
    3 grudnia 2015 o 17:26
    Świetny produkt.
    Świetny produkt, same plusy. + wysusza lakier, + cudownie utwardza, przedłuża trwałość lakieru "pod", + nie ściera się, nie odpryskuje, nie tworzy bąbelków, + nie zastyga, nie robi się "glutem", + wydajny. Używam tego produktu od: około 4 lat Ilość zużytych opakowań: kończę 3

Zobacz także inne Topy do paznokci