Mgiełki do ciała

Victoria Secret Sheer Love Mgiełka do ciała 250ml

Atadyb
    7 lutego 2021 o 18:58
    fajny zapach
    dostałam zapach na święta i jestem z niego bardzo zadowolona, bardzo delikatna, kwiatowa formuła, nie drażni, odświeża, czuć aloes, lilie rumianek całość otula naprawdę bardzo miło ciało jak i ubrania, utrzymuję się dłużej od zapachu Romantic, i można go stosować cały rok, jest słodki ale nie "nachalny" , flakon bardzo ładny idealny jako dekoracja każdej toaletki, jako prezent,
    Zalety:
    • kwiatowy zapach orzeźwiający i miły dla nosa
    • atomizer który rozpyla zapach idealnie
    • wygląd butelki, bardzo elegancki
    • utrzymuję się długo i na ciele i na ubraniu,
    • wchłania się szybko w skórę
    Wady:
    • duże opakowanie, aż 250 ml, do małej torebki nie do dużej dodaje ciężkości,
    • cena w drogerii czasami 80 złotych, można zdobyć na promocji za 40
  • 29 grudnia 2018 o 13:23
    słodko, świeżo, młodzieńczo
    Zachwycona wersją Night Angel, która pachnie bardzo długo (niestety nie mogę dodać do kw bo nie mogę znaleźć jej nut zapachowych) skusiłam się na zestaw 5 miniaturowych mgiełek z Victorii. Moja pojemność to 75 ml. Nie mam pojęcia czy można kupić pojedynczo te maluszki. Opakowanie proste, przeźroczyste.Czarna nakrętka. Produkt rozpyla się delikatną mgiełką. Zapach jest delikatnie słodki ale bardzo świeży. Jest to bardzo piękna lilia. Lilia w zapachach wypada różnie. Czasem pachnie takim cmentarzem,czasem mdli, czasem kojarzy się ze starszą panią. W tym wydaniu kojarzy się ze świeżością, radością, młodością, wiosną, letnim ciepłym deszczem. Naprawdę przyjemnie się jej wącha i ją nosi. Zapach utrzymuje się ok.2 godzin, więc nie jest to dobry wynik. Bardzo przeciętny. Przez kiepską trwałość wydajność będzie słaba. Ja za swoje 5 mini wersji zapłaciłam 25 e. Widzę, że cena dużej butelki 250 ml to ok.50 zł. Gdybym miała w Polsce za nią tyle zapłacić, to w życiu bym jej nie kupiła. Nie warto. Są to dwie nuty zapachowe. Wcale nie odkrywcze.
  • 18 września 2018 o 14:34
    Uwielbiam używać latem!
    Wszystkie mgiełki z firmy Victoria`s Secret idealnie nadają się do używania latem. Są bardzo delikatnie, bardzo długo utrzymują się na skórze, niemal jak perfumy. Mają świetnie dobrane nuty zapachowe, często kupuję je na prezent. Mój ulubiony zapach to Strawberries & Champagne jest słodki, ale ma w sobie coś tajemniczego.
  • 13 maja 2018 o 22:00
    Cudowna
    Mgiełka ma prześliczny zapach kwiatowy, który jest świeży, lekki i sprawdzi się idealnie na wiosenne i letnie dni. Kolejnym atutem jest opakowanie, które prezentuje się bardzo elegancko. Plusem jest, że widzimy ile produktu nam zostało. Jeśli chodzi o trwałość to jest przeciętna, ale wiadomo jak to mgiełki. Jest całkiem wydajna.
    Zalety:
    • Trwałość jest okej jak na mgiełkę
    Wady:
    errola
    14 listopada 2016 o 12:25
    zapach śliczny
    Zalety: + solidne przezroczyste opakowanie, dyfuzor się nie zacina + można kontrolować poziom zużycia + zapach jest śliczny, kwiatowy, świeży + jest lekka Wady: - czuć alkohol, który początkowo odrzucał mnie od tego kosmetyku - jest bardzo, ale to bardzo nietrwała - cena jest trochę zbyt wysoka

Zobacz także inne Mgiełki do ciała