Kremy uniwersalne

Chanel Precision, Sublimage, La Creme Texture Fine Krem regenerujący o lekkiej konsystencji

Sephora
Chanel - Sublimage La Crème Texture Fine - Wkład Wymienny - Sublimage La Creme Refill Fine 50g - Dla Kobiet
Krem CHANEL Sublimage La Creme Texture Fine regenerujący na noc 50ml

aniyam
    3 grudnia 2019 o 11:39
    świetny
    Do marki Chanel od zawsze mam słabość, każda nowość jaka wychodzi zaraz musi u mnie w kosmetyczce się znaleźć. Do tego kremu podchodziłam jednak mniej ufnie ze względu na cenę. Stosowałam go zarówno po zabiegach kosmetycznych jak i normalnie. Dodam, że mam cerę wrażliwą i muszę bardzo uważać. Krem nie zapycha, nie podrażnia, nie uczula, nawet po zabiegach laserowych. Bardzo mocno nawilża i odżywia cerę, lekko koi. Szybko się wchłania, dobrze współpracuje z makijażem, nic się nie roluje, nie świeci się itp. Krem ma typowy zapach dla produktów Chanel, który uwielbiam, choć bardziej wrażliwym może wydawać się troche za mocny.
    Zalety:
    • dobre nawilżenie
    • odżywienie
    • cera staje się miękka i delikatna
    • piękny zapach
    • idealny pod makijaż
    • nie podrażnia
    • nie uczula
    • nie zapycha
    Wady:
    W strefie wolnocłowej
    Ann2207
    10 marca 2019 o 15:33
    Wysoko zawiesiłam poprzeczkę
    Krem kupiłam po przeczytaniu sporo artykułów poświęconych kremowi. Najpierw dostałam dwie prubki w Sephora i zdecydowałam się uszczuplic portwel ???? Muszę przyznać że krem przyjemnie pachnie, zapach może drażnić wrażliwe noski. Konsystencja taka jak lubię w kremach, Gęste maselkowate z regoly odpadają. Krem szybko się wchlanial i dawał uczucie nawilżenia, bez problemu współpracowal z różnymi podładami(drogeryjne czy z średnio półkowe, Dior, Chanel, Lancome. Wizazanki piszą że widocznie odżywia i rozświetla im cerę ja zauważyłam poprawę nawilżenia. Robotę za rozswietlenie robi mi maseczka i serum z wił C + colagen. Mam 39 lat nie obcy mi retinol stawiam na,, mocniejszą ligę ''. Na dzień dzisiejszy nie kupię ponownie nie z powodu ceny tylko że niewiem z jakiegoś powodu krem mnie podrażniał, sam krem był nowością. Pięć tygodni sestymatycznego stosowania i nastąpiło uczulenie. Jestem zawiedziona za tą cenę i wiadomo marka chciałbym mieć produkt prawie idealny a z nie wiadomych powodów coś tu poszło nie tak. Na temat wydajności się nie wypowiadam musiałam zrobić przerwy żeby go zużyc do końca. Mam i lubię markowe kosmetyki i jestem zadowolona w tym przypadku jest zawód. Nie kupię ponownie żeby się przekonać czy historia się powtarzy, wolę te pieniądze przeznaczyć na sprawdzonego pewniaka.
    Zalety:
    • Opakowanie, przyciąga wzrok samo w sobie w łazience. Zapach, konsystencja kremu.
    • Moja cerę w wystarczającym stopniu nawilża. Drogi ideał pod wszystkie podkłady jakie posiadam, nic się nie walkuje itd.
    Wady:
    • Z jakiegoś powodu nastąpiło uczulenie, policzkach mnie piekly ????a mam tam popękane naczynka. Z tego tylko powodują go nie kupię za tą spora cenę spodziewałam się kremu idealnego który będę bez wahania zakupić ponownie. Przykre mi Chanel nie tym razem.
  • 30 grudnia 2018 o 21:29
    Bardzo się polubiliśmy
    Kremy używałam w bardzo trudnym okresie dla mojej skóry a mianowicie jak doleczałam trądzik który dopadł mnie po 30.. pomógł mi w błyskawicznym czasie zregenerować skórę nie obciążając jej przy tym. Nie zapychał skóry pozwalał jej się zagoić i wręcz przyspieszył ten proces maksymalnie. Kosztuje majątek i jak dla mnie to jedyna wadą bo pomógł mi doleczyć skórę. A przyznam że wyleczyłam trądzik jedynie pielęgnacją bez farmaceutyków.
    Mijanou
    12 czerwca 2016 o 13:30
    Wart swojej ceny
    Z reguły podchodzę ostrożnie do produktów pielęgnacyjnych Chanel- wiadomo, marka robi swoje. Krem nabyłam po kilkudniowych testach dzięki uprzejmości asystentek w Sephorze. Zapach- obłędny, choć osoby nie lubiące mocno perfumowanych kosmetyków mogą być zawiedzione. Ten zapach jest jednak przyjemnie świeży, choć nie z gatunku zielonych a i dość ulotny, więc tak naprawdę nie będzie wyczuwalny. Konsystencja bardzo lekka, Wchłania się błyskawicznie. Nawilża, koi i przyjemnie napina skórę. Po prawie 9 tygodniach używania widzę znacząca różnicę, przede wszystkim w poziomie nawilżenia. To naprawdę komfort dla twarzy - jest taka promienna, choć nie jest to efekt glow. Sublimage współpracuje bardzo dobrze z podkładami (różnego rodzaju), bazami i pudrem. Jedyne, do czego można się doczepić to opakowanie. Słoiczek, choć elegancki w swej prostocie, z grubego szkła jest jednak mniej higieniczny niz pompka. Cena zabija no ale taki urok marki selektywnej. Warto jednak zainwestować w ten krem wiosną i latem. Zimą może dawać niewystarczającą ochronę.
  • 5 stycznia 2013 o 8:08
    właściwie już go oceniłam
    Dodałam recenzję przy wersji Chanel Sublimage Essential Regenerating Cream, gdzie widziałam były oceniane wersje zarówno uniwersalna jak i bogata, niemniej jeszcze raz mogę to podkreślić- dla mnie świetny! najlepsza pielęgnacja jaką mogłam zaoferować swojej skórze, POLECAM. Używam tego produktu od: z przerwami od roku (najpierw supreme i universelle) wersji fine ponad pół słoiczka Ilość zużytych opakowań: 1