Kremy uniwersalne

Tutti Frutti Let’s Face It, Krem normalizująco – rozświetlający z niacynamidem 3% + Beauty Shot A

• 23 grudnia 2024 o 8:57
    Przyjemny kremik
    Krem ma lekka konsystencję, która bezproblemowo się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu na skórze. Lubię używać go na dzień, ponieważ widocznie normalizuje skórę i delikatnie ją rozświetla. Ma super zapach - wiśnia mój fav!
    Zalety:
    • Szybko się wchłania
    • Konsystencja
    • Rozświetlenie cery
  • 23 grudnia 2024 o 8:34
    Fajny na codzień
    Krem odkryłam przypadkiem, ale bardzo mi się sprawdza. Używam go pod makijaż, ładnie rozświetla cerę, przez co buzia wygląda na wypoczętą i zdrowszą. Odżywia skórę i ma fajny zapach. Uwielbiam wiśniowe zapachy, więc to dla mnie przewaga tego produktu. polecam :)
    Zalety:
    • rozświetlenie cery
    • piekny wiśniowy zapach
    • nawilża i odżywia
  • 23 marca 2024 o 0:48
    Jest źle
    Rodzaj mojej cery- ze skłonnością do trądziku oraz przesuszenia przy złej pielęgnacji i przed miesiączką. Uważam, że moja opinia jest dość rzetelna ponieważ, używałam przy testowaniu tego kremu kosmetyków do pielęgnacji i makijażu których używałam wcześniej z innymi ulubionymi kremami i stan mojej skóry był idealny w porównaniu do tego co zrobił później krem Tutti Frutti. Zachęciły mnie pozytywne opinie i nawet ok skład, cena też świetna na każdą kieszeń, jednak miałam przez to zbyt wysokie oczekiwania w rezultacie nie polubiłam się z kremem. Po pierwsze. Nie spodobał mi się zapach, taka sztuczna wiśnia, drażniąca, zupełnie nie świeża woń, a dusząca i przytłaczająca. Wanilia tam jest nie potrzebna, pewnie przez to tak irytuje zapach. Liczyłam na czysto owocową woń kojarzącą się z latem i kwaśnym zapachem wiśni. Po drugie. Brak wystarczającego nawilżenia. Skóra po dwóch dniach od stosowania kremu zaczęła robić się matowa i pozbawiona blasku, na nosie pojawiły się suche skorupy i podrażnienia w niektórych miejscach, głównie właśnie na nosie. Druga dodatkowa warstwa zupełnie nie pomagała. Po trzecie. Ciężko współpracował z podkładem, jak inne kremy które używałam z niższych półek dawały rade tak na tym podkład się ślizgał i robiły się tak zwane dziury. Po czwarte. Nie łagodził trądziku, a wręcz pojawiły się jakby malutkie krostki na policzkach i czole. Poza tym po użyciu tego kremu mam zawsze wrażenie, że skóra się "męczy" Po piąte. Rozświetlenie jakieś tam jest, ale kompletnie bez szału. Odżywienie? Błagam..Bez komentarza, Wygładzenie? Akurat dość zauważalne. Normalizuje? U mnie na odwrót. Nie skończę go i nie wrócę.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja
    • Wygładzenie
    • Lekkie rozświetlenie
    Wady:
    • Brak nawilżenia(skóra z czasem staje się przesuszona)
    • Pogarsza stan cery trądzikowej
    • Nie odżywia
    • Nie współgra z podkładem (podkład się ślizga)
    • Podrażnia skórę
  • 2 marca 2024 o 10:01
    Super krem
    Jeśli chodzi o krem zakochałam się w zapachu, pachnie cudownie. Nie będę ukrywać, że na początku nie wiedziałam, czy chcę go stosować, ponieważ, mam problemy z cerą i ostatnio wyszły mi niedoskonałości. Spróbowałam go parę razy i jestem bardzo zadowolona, jak na taką cenę, nie kosztuje dużo to robi dobrą robotę. Super odżywia skórę. Opakowanie ładne
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 28 lutego 2024 o 12:39
    Krem normalizująco rozświetlający o świetnym zapachu
    Krem to kolejny produkt marki Tuti Fritti o nieziemskim zapachu. Po odwarciu odrazu czuć wyrazistą wiśnie. Idealnie wchłania sie w skórę, idealny rowniez pod makijaż. Posklad wyglada niesamowicie świeżo po nalozeniu na twarz po kremie. Świetnie sie rozprowadza, jest bardzo delikatny i wydajny. Idealny do cery suchej i wrażliwej. Polecam z calego serca
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl