Kremy z filtrem do ciała

Avon Care, Sun+, Moisturising Sun Spray SPF 15 Nawilżające wodoodporne mleczko ochronne w sprayu do skóry wrażliwej SPF 15 - niska ochrona

• 26 sierpnia 2020 o 15:18
    chroni przed słońcem
    Mleczko zamknięte jest w butelce z atomizerem. Atomizer działa poprawnie. Zabezpieczony jest skuwką. Butelka jest poręczna i posiada z boku wypustki dzięki czemu dobrze się ją trzyma w dłoni i nie wyślizguje się. Mleczko ma lekką konsystencję, która dobrze się rozprowadza. Wchłania się w średnim czasie, ale po wchłonięciu nie zostawia tłustej warstwy. Mleczko dobrze nawilża skórę i prze wszystkim chroni ją przed słońcem. Chociaż ma SPF tylko 15 to z całą pewnością mogę stwierdzić że taka ochrona przeciwsłoneczna wystarczy. Mleczka używałam cały zeszły sezon przy dużym słońcu i świetnie się spisało. Produkt jest bardzo wydajny. Tak jak już wspomniałam używałam go cały zeszły sezon oraz ten (chociaż w tym roku były to pojedyncze przypadki). Mleczko ma neutralny zapach, trochę przypomina on zapach kremu Nivea. Cena mleczka jest dobra. Kosztuje ok 11 zł. Dostępne jest zazwyczaj od wiosny przez całe lato w avon.
    Zalety:
    • chroni przed słońcem
    • wydajne
  • 19 grudnia 2017 o 9:50
    niezbędny latem
    Moje ulubione ochronne mleczko. Bardzo dobrze chroni przed szkodliwym działaniem promieni słonecznych. Dodatkowo lekko koi i przyjemnie pachnie. Nie wywołał żadnego przesuszenia ani reakcji alergicznej. Cena nie jest również zbyt wygórowana jak za naprawdę dobrą jakość
    Zalety:
    • działanie i zapach
    Wady:
  • 6 listopada 2016 o 21:45
    Niezastąpione mleczko w mojej kosmetyczce
    Bardzo łatwo u mnie o oparzenia słoneczne. Dotychczas musiałam korzystać z mleczek o SPF minimum 50. Mimo, że spray ma tylko SPF 15 to świetnie daje sobie radę nawet w najgorszym słońcu(obawiałam się, że będzie to za niska ochrona dla mojej skóry, jednak się myliłam). Plusy: + wydajne + bardzo dobra ochrona + po zastosowaniu nie ma uczucia lepkości na skórze + miły zapach, kojarzący mi się z kremami Nivea + cena, na promocji kupiłam za 10zł Minusy: - opakowanie, trudno wybrać resztki produktu
  • 5 lipca 2015 o 20:14
    Super
    Plusy: -Łatwa aplikacja -lekko brązowy odcień na skórze -na długo starcza-jak ktoś się rzadko opala Minus: -Zapach zły nie jest,ale mógł być lepszy Cena ok. 20 zł Używam tego produktu od: 2 lat i miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 28 lipca 2013 o 20:13
    w porządku
    Używałam nad morzem, dodam, że nie byłam całkowicie bez opalenizny, miałam delikatny podkład po jednorazowym wypadzie nad jeziorko. Spray zakupiłam skuszona promocją za 10,99. DZIAŁANIE: jestem zadowolona, bardzo dobrze ochronił przed słońcem, opaliłam się dość szybko i od razu na brązowy kolor, co u mnie rzadko się zdarza - raczej mam tendencję do opalania się na czerwono, gdzie potem skóra dopiero brązowieje lub jesli zdarzało się przesadzić schodzi; spray fajnie nawilża skórę, szybko się wchłania, ma postac raczej rzadkiego mleczka, ale dobrze sie rozsmarowuje; aha, 2 razy zdarzyło mi się użyć do twarzy i tu tez się spisał: nie podrażnił, nie uczulił ZAPACH: za to właśnie odejmuję gwiazdkę, nie przypadł mi do gustu, jest chemiczny i taki mało "wakacyjny" OPAKOWANIE: wygodna, poręczna butla z atomizerem, ma po bokach fajne wypustki, dzięki czemu nie wyślizguje się z rąk. WYDAJNOŚĆ: starczyło na 5 dni obfitego i wielokrotnego smarowania ciał dwóch osób Szkoda, że produkt nie ma jakiegos fajniejszego zapaszku - mógłby być wtedy prawdziwym KWC! Używam tego produktu od: używałam 5 dni Ilość zużytych opakowań: 1 całe