WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Kremy z filtrem do ciała

Nivea Sun, Protect & Moisture, Nawilżający balsam do opalania SPF 30 (stara wersja)

Stara wersja produktu

notino.pl
Nivea Sun Moisturising nawilżające mleczko do opalania SPF 30 Sun Lotion High) 200 ml
E-Glamour.pl
NIVEA Sun Protect Moisture Nawilżający Balsam do Opalania SPF30 200ml
Nivea Sun

• 7 stycznia 2022 o 21:30
    Mój ideał w wakacje
    Balsam używałam podczas wakacji zarówno na urlopie nad morzem jak i podczas opalania w ogrodzie. Balsam ma przyjemną kremową konsystencję oraz bardzo przyjemny zapach. Balsam świetnie się rozprowadza, nie pozostawia smug i po chwili wchłania. Balsam nie brudzi ubrań. Produkt jest wodoodporny więc dużą zaletą że nie trzeba co parę minut powtarzać czynności. Balsam dodatkowo bardzo dobrze nawilża i pozostawia skórę miękką. Produkt wydajny. Chroni przed poparzeniami słonecznymi.
  • 3 sierpnia 2021 o 14:49
    Ochrona przed słońcem
    Wyjazd za granicę to spore wydarzenie. Tym bardziej, gdy jedziesz do kraju, w którym nigdy nie byłaś. Ja miałam tak w tym roku, a celem była Albania. Jest to kraj w klimacie śródziemnomorskim, więc bardzo ważnym było wybranie odpowiedniego kremu na opalanie. Wybór padł na SPF30 od Nivei i zupełnie się nie zawiodłam. Miałam małe obawy, że krem kupiony w markecie może nie zadziałać aż tak dobrze. Jednak były to obawy zupełnie bezzasadne. Przez całe 3 tygodnie codziennych, intensywnych wyjść na plaże i trekkingi nie skończyłam pierwszego opakowania. A na wyjazd kupiłam dwa! Krem sam w sobie ma bardzo ładny zapach i konsystencję ułatwiającą wygodne stosowanie. Bardzo dobrze się wchłania i nawilża. Co jednak równie istotne, gdy założymy ubrania krem nie "odbije się" na nich i nie zostawi żadnych śladów. U mnie sprawdził się idealnie zostawiając na koniec wyjazdu piękną opaleniznę zamiast słonecznych poparzeń!
    Zalety:
    • Świetna wydajność
    • Wyborne działanie
    • Konsystencja ułatwia aplikację
    • Dodatkowo nawilża
  • 26 października 2020 o 18:27
    Fajny
    Balsam robi to co ma robić. Zdecydowanie chroni skórę przed promieniowaniem słonecznym dodatkowo ją pielęgnując. Balsam jest wodoodporny dzięki czemu nie muszę się martwić, że zmyje się tuż po wejściu do wody. Bardzo ładnie pachnie i jest wydajny. Nie wysusza skóry. Ma ładny zapach
    domkep
    3 października 2020 o 6:45
    Bardzo dobry
    Balsam spełnił moje oczekiwania. Konsystencja: średnio gęsta-raczej płynna, optymalna, kolor biały. Opakowanie: poręczne, produkt wydajny. Zapach: przyjemny, niedrażniący. Efekty stosowania: balsam skutecznie zabezpiecza skórę przed słońcem; jest to typowa 30-stka (ani mniej ani więcej); po nałożeniu zostawia na ciele filtr, który może zostawiać ślady na niektórych ubraniach; bardzo ładnie nawilża i lekko odżywia skórę; nie uczula skóry wrażliwej, nadaje się do stosowania na skórę dzieci.
    jaga00
    2 lipca 2020 o 20:41
    Chroni przed promieniami słonecznymi
    Nawilżający balsamnNivea Sun 30 jest wystarczającym kosmetykiem do walki z oparzeniami słonecznymi. Dość gęsta kremowa konsystencja wchłania się bardzo szybko tworząc na skórze warstwę ochronną. Balsam o pojemności 200 ml jest kosmetykiem wydajnym. Dobre zamknięcie , ładny zapach, niezawodna ochrona.