Johnson's Baby Oliwka w żelu `Kwiatowa świeżość`

ggemmae
    9 marca 2016 o 16:14
    Najlepsza, dzięki konsystencji
    Stosuję ją w nowym wydaniu dla synka od urodzenia. Żelowa konsystencja jest o niebo lepsza od tradycyjnej, bo nie wylewa mi się z rąk, przez co łatwiej się nią smaruje. Do tego piękny zapach. No i spełnia swoje zadanie - pielęgnuje. + Żelowa konsystencja + Pielęgnacja i nawilżenie + Cudowny zapach + Łatwość smarowania Używam tego produktu od: 9 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 4 op.
  • 11 grudnia 2015 o 13:32
    przyjemna
    Kosmetyk sam w sobie calkiem przyjemny, niestety koszmarnie oparwiony. Zelowa formuła bardzo mi odpowiada, zuzywam dzieki temu mniej produktu i nie ciapie całej wanny. Troche bardziej trzeba sie namachac przy wsmarowywniu ale to mi nie przeszkadza, robie dzieki temu dodatkowy masaz ;) Pieknie, kobieco pachnie, zpach długo utrzymuje sie przy skorze. Zmiekcza, natłuszcza, zabezpiecza przed utrata wilgoci. Tania, widuje ja w ielu miejscach. Opakowanie okrutne i totalnie nieprzemyslane. Plastik jest twardy i trudno cokolwiek wydobyc.Naprawde mozna stracic cierpliowc, tym bardziej ze oliwke stosuje na wilgotna skore a czesto bywało tak ze zanim wycisnełam odpowiednia porcje woda z mojej skory zdarzyła odprowac ;) Klapaka zatrzaskuje sie bardzo mocno, trzeba uwazac na paznokcie. Oliwka miła natomiast sama obsługa koszmarna, zniechecajaca do czestej aplikacji ;) Nie kupie wiecej , znam rowne przyjemne kosmetyki z ktorymi nie musze sie uzerac ;) Używam tego produktu od: miesiace Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 20 sierpnia 2015 o 7:45
    Totalny bubel
    Próbowałam używać jej na różne sposoby i żaden się nie sprawdził. +wydajność -tępa konsystencja -zapach -nie chroniła przed utratą wody ani nie nawilżała -długo się wchłania -jest lepka -tworzy na skórze warstwe, która wygląda jakbym miała małe łuski (!) -poza tym świeci się jak nie powiem co Pierwotnie miałam jej używać do zmywania makijażu, ale tego po prostu nie robiła. Potem używałam jej na moje ultra suche nogi; ciężko ją się nakładało i nic z tą suchością nie robiła. Potem nakładałam ją na mokre ciało i tu udało się pozbyć problemu z konsystencją, ale reszta wad pozostała niezmienna. Używam tego produktu od: Dłużej niż pół roku Ilość zużytych opakowań: 1
  • 19 lipca 2015 o 21:27
    nie dla mnie
    Produkt znam od lat, jest to oliwka mineralna oparta na parafinie. Powinna chronić skórę przed utratą wilgoci. Robiłam parę podejść do niej (wariant z rumiankiem i kwiatowa) i niestety - zawsze kończyło się tak samo... Porażką :( Na plus: - zapach - dostępność Na minus.. - po jakimś czasie UCZULIŁA!! skóra po jej użyciu zaczeła swędzieć i piec - opakowanie - strasznie sztywne, ciężko wydobyć oliwkę - konsystencja produktu toporna - bardzo długo się wchłania i pozostawia uczucie lepkości - nie nawilża Niestety, nie jest to produkt ani dla mnie ani dla moich bliskich. Szkoda pieniędzy - nie polecam. Używam tego produktu od: parę lat Ilość zużytych opakowań: opakowanie 200 ml
  • 22 maja 2015 o 14:56
    Brudzi
    + świetnie nawilża + zapach nie jest kwiatowy, jest żelkowy - brudzi ubrania - oblepia - jest dziwna Nie kupię ponownie, ponieważ za bardzo brudzi. Używam tego produktu od: dwa razy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego