Revolution Beauty (Makeup Revolution) Vivid Baked Highlighter Rozświetlający puder wypiekany

naan55
    16 lutego 2021 o 16:37
    Nie za bardzo
    Nie podpasował mi, bo świeci się na różowo. Wygląda to nienaturalnie na tyle, że moja siostra zapytała się jaki mam rozświetlacz, bo nie wygląda za ładnie. Ogólnie światło odbija ładnie, utrzymuje się w miarę, jest duży i wydajny. Jednak kupiłam myśląc, że jest on srebrny a ten róż nie pasuje mi zupełnie.
    Zalety:
    • ładnie odbija światło
    • duży
    • wydajny
    Wady:
    • świeci sie na różowo
    • wygląda nienaturalnie
  • 26 października 2020 o 0:08
    Nie zachwyca
    Wypiekany rozświetlacz. Ciekawa kolorystyka, ale mało uniwersalna. Nienaturalny efekt rozświetlenia. Produkt posiada solidne opakowanie. Korzystna cena.
    Zalety:
    Wady:
    • brak efektu tafli
    • nienaturalna kolorystyka
  • 11 sierpnia 2020 o 15:02
    różowy błysk
    Niestety, ale oddałam ten puder mojej przyjaciółce, bo jednak dla mnie te świecące elementy są za duże. Efekt jest piękny, jeżeli ktoś umie i potrafi z tym pracować, a niestety ja tak nie bardzo się na tym znam. Ten różowy odcień przy naturalnym świetle wygląda dla mnie zbyt karykaturalnie, ale już koleżanka która lubi się z rozjaśnieniem wygląda bosko. Cena jak najbardziej w porządku, trwałość jest akurat taka noooooo taka sobie, ale już jeżeli chodzi o opakowanie w którym się ten puder rozświetlajacy znajduje to tak... wygląda średnio i bałam się, że zaraz mi się rozklekocze.
  • 17 lipca 2020 o 9:45
    Wart przetestowania!
    Chyba jeden z pierwszych moich rozświetlaczy. Uwielbiam tą markę,więc nie mogłam nie przetestować i tego produktu :) Rozświetlacz ma bardzo ładne odcienie. Uważam,że każdy znajdzie coś dla siebie :) Daje bardzo naturalny efekt rozświetlenia. Bardzo łatwo się go nakłada. Trwałość mogłaby być większa,ponieważ po pewnym czasie się ściera. Opakowanie również jest nie fajne-jedno spadnięcie na ziemie i produkt rozwalony na kawałki :( Produktu starcza na bardzo długo:) Cena na plus! Nada się dla osób zaczynających swoją przygodę z rozświetlaczem:)
    Zalety:
    • odcienie
    • naturalny efekt rozświetlenia
    • łatwa aplikacja
  • 10 czerwca 2020 o 22:55
    Rozczarowanie
    Kupiłam zachęcona opiniami o pięknym kolorze, ale bardzo się zawiodłam. Rozświetlacz nawet nie stał chyba przy brzoskwiniowym kolorze, a pigment wola o pomstę do nieba.
    Zalety:
    • Tani
    Wady:
    • Kolor totalnie zwyczajny
    • Pigment
    • Szybko się ściera i mało swieci
    • Totalnie zero efektu rozświetlania