Kremy uniwersalne

Avon Anew, Nutri-Advance, Rich Nourishment Cream Bogaty krem odżywczy

• 15 stycznia 2021 o 1:01
    Dla mnie na noc
    Krem o bardzo przyjemnym zapachu, odżywczo-nawilżający na dzień i na noc. Jego formuła jest dość gęste, przez co bardzo dobrze nawilża skórę. Wchłania się też fajnie, jednak jak dla mnie dobry na noc, bo na dzień za bardzo treściwy. Według mnie super krem szczególnie na porę jesienno zimową, bo naprawdę dobrze odżywia. Opakowanie też ładne, szklane, ekskluzywne, a czasami można zakupić za grosze.
    Zalety:
    • Zapach, konsystencja, wydajność
  • 9 grudnia 2020 o 17:51
    Fajny, treściwy krem
    Krem jest zamknięty w szklanym słoiczku. Zapach ma przyjemny. Jest dość gesty, dobrze się rozprowadza po skórze, dość szbko wchłania, ale zostawia delikatny film. Po dłuższym stosowaniu kremuwidacze skóra jest odżywiona i nawilżona, nabiera blasku. Jest miekka i gładka, przyjemnie naprężona i ujędrniona. Krem jest wydajny, starcza na długi czas. Często można go kupić w cenie promocyjnej. Polecam.
  • 3 października 2020 o 22:26
    Sprawdził się
    Kremu używałam na noc, na dzień stosowałam wersję lekką z tej samej linii. Krem zamknięty w szklanym, ciężkim opakowaniu. Rzeczywiście ma bogatą konsystencję, którą przyjemnie wklepuje się w twarz. Przyjemny zapach. I co najważniejsze - naprawdę ładnie nawilżał i odżywiał moją skórę, nie zapychając przy tym. Wart wypróbowania.
    Zalety:
    • Nawilżanie
    • Odżywienie
    Wady:
    • Dostępność
  • 5 sierpnia 2020 o 16:08
    za bogaty
    Moja mama uwielbia ten krem (ma suchą skóre) więc skusiłam się i ja (mieszana) no i to był błąd. Nie dla mnie ten krem, za bogaty. Strasznie męczyłam się z nim bo był dla mnie za gęsty i za odżywczy nawet gdy nakładałam dosłownie po ciupinke. Polecam go suchym skórom! Na pewno da mega efekty.
  • 23 kwietnia 2020 o 13:34
    Odżywcze masełko
    Kremik kupiłam na promocji za 14 zł,jest w eleganckim słoiczku-fajnie ,bo jak będzie się kończył nie bede miała problemu z wydobyciem resztek. Na szczęście zapach jest delikatny neutralny i szybko się ulatnia-to duzy plus,bo firma avon lubi dorzucac mocne aromaty do kremów. Krem jest mega gęsty, jak masło wyjęte z lodówki,pierwszy raz spotkalam sie z taka gęsta konsystencja,ale w aplikacji to nie przwszkadza. Szybko się rozsmarowuje i wchlania,nie pozostawia lepkiej warstwy,nie zapycha. Bałam sie czy moja tłusta i problematyczna skóra go udźwignie,ale jest naprawdę ok. Stosuje go na noc po serum,rano moja skóra jest jakby zdrowsza,bardziej odżywiona,nie świeci się(!) jest miękka, a co najważniejsze nie wyskakuja mi po nim żadne krosty. Dużo uzytkowniczek pisalo,ze jest dobrym kremem na zime przy wiatrach i mrozach-ja zaczęłam używac go na wiosnę,kiedy słońce coraz bardziej grzeje i skóra zaczyna byc przypieczona i stwierdzam,ze przynosi on takie przyjemne ukojenie wieczorem.Stosuje go od 2 tygodni i jestem bardzo zadowolona,polecam.