Kremy uniwersalne

Eveline Cosmetics Face Therapy Professional, Cream Shot, Ultra nawilżenie, Krem do twarzy

Eveline
Cream Shot Krem ultra nawilżający

• 29 listopada 2024 o 13:55
    Kolejny świetny kremik
    Kolejny świetny krem eveline. Zakupiłam podczas zakupów w biedronce ,za śmieszne pieniądze bo jak dobrze pamiętam było to 11,99 zł. Więc cena naprawdę atrakcyjna jak za taki krem i jego pojemność. Wizualnie bardzo przyjemny dla oka produkt, ładne, błękitne barwy, porządny szklany słoiczek, i do tego gustowna biała nakrętka, całość prezentuje się naprawdę świetnie. Krem jest świetny, dobrze nawilża co jest dla mnie jedną z najważniejszych rzeczy w tej porze, jesienno- zimowej, świetnie sprawdzi się również pod makijaż, z podkładem tworzą piękną , naturalną całość. Konsystencja kremu jest delikatnie gęsta ale nie sprawia trudności w rozprowadzaniu, krem szybko się wchłania i pozostawia skórę wygładzoną, odżywioną i świeżą, miękką. Serdecznie polecam. Jak za taką cenę cudeńko na codzień.
    prfctx
    16 października 2024 o 10:47
    Intensywne nawilżanie
    Po przetestowaniu Ultra nawilżającego kremu do twarzy od Eveline Cosmetics mogę z pełnym przekonaniem stwierdzić, że to jeden z lepszych kremów, jakie miałam przyjemność używać. Moja skóra jest wrażliwa i często zmaga się z przesuszeniem, więc szukałam produktu, który skutecznie nawilży, nie obciążając jednocześnie cery. Działanie: Krem doskonale spełnia swoje zadanie. Już po pierwszym użyciu poczułam intensywne nawilżenie, które utrzymywało się przez cały dzień. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam, że moja skóra stała się bardziej elastyczna i miękka. Działa kojąco na podrażnienia, co jest ogromnym plusem, zwłaszcza w chłodniejsze dni. Czułam, że moja cera jest chroniona i odżywiona, a efekty nawilżenia są długotrwałe. Konsystencja: Krem ma gęstą, ale jednocześnie lekką konsystencję, która łatwo się rozprowadza. Nie pozostawia tłustego filmu, co jest dla mnie ważne, ponieważ nie lubię ciężkich kosmetyków. Wchłania się szybko, więc idealnie nadaje się jako baza pod makijaż. Zapach: Zapach kremu jest subtelny i przyjemny, ale nie nachalny. To miłe, gdy produkt nie przytłacza intensywnym aromatem, zwłaszcza w pielęgnacji twarzy.
    joanakk
    15 października 2024 o 22:59
    W końcu moja skóra przestała być ”ściągnięta
    Używa od:próbka
    Ten krem ma w sobie coś wyjątkowego to nie tylko kosmetyk, to jakby zastrzyk energii dla mojej cery. Jednym z najbardziej zaskakujących aspektów tego produktu jest jego konsystencja. Lekka, żelowo-kremowa formuła sprawia, że aplikacja staje się prawdziwą przyjemnością, a skóra natychmiastowo pochłania go, nie pozostawiając tłustego filmu. To idealne rozwiązanie zarówno na poranek, gdy śpieszę się do pracy, jak i na wieczór, kiedy chcę dać skórze solidną dawkę nawilżenia po całym dniu. Krem zawiera składniki, które wydają się być wręcz stworzone do mojej cery od ceramidów po kwas hialuronowy, co daje mi pewność, że nie tylko nawilżam, ale też dbam o barierę ochronną mojej skóry. Po dłuższym stosowaniu zauważyłam, że cera stała się bardziej elastyczna i promienna.
  • 15 października 2024 o 21:02
    Intensywne nawilżenie w każdym dotyku
    Krem do twarzy Ultra Nawilżenie Cream Shot od Eveline Cosmetics to prawdziwa perełka w mojej pielęgnacji. Moja skóra jest zazwyczaj sucha i wrażliwa, ale ten produkt zaskoczył mnie swoją skutecznością. Krem ma bogatą, ale jednocześnie lekką konsystencję, która doskonale się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. Po aplikacji moja skóra jest natychmiastowo nawilżona, gładka i elastyczna, co daje uczucie komfortu na cały dzień. Zapach jest delikatny i świeży, co czyni stosowanie kremu przyjemnym doświadczeniem. Opakowanie jest estetyczne, a wygodne wieczko umożliwia łatwe dozowanie produktu. Krem idealnie sprawdza się zarówno na dzień, jak i na noc, a jego działanie nawilżające utrzymuje się przez długi czas. Dla osób z suchą i wrażliwą cerą, które szukają intensywnego nawilżenia, ten produkt będzie znakomitym wyborem! Zdecydowanie polecam!
  • 15 października 2024 o 0:27
    Mój ulubiony krem – intensywne nawilżenie i ochrona skóry!
    Krem do twarzy Eveline Cream Shot z serii Ultra Nawilżenie to mój absolutny ulubieniec z całej serii pielęgnacyjnej. Już po pierwszym użyciu poczułam, że moja skóra jest dogłębnie nawilżona i wygładzona. Krem ma lekką, jedwabistą konsystencję, która szybko się wchłania i nie pozostawia tłustego filmu, co czyni go idealnym do codziennego stosowania, zarówno na dzień, jak i na noc. Zawartość kwasu hialuronowego i elektrolitów sprawia, że skóra jest nawilżona przez długi czas, a jednocześnie odbudowuje się jej bariera hydrolipidowa, co wzmacnia ochronę przed czynnikami zewnętrznymi. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam znaczną poprawę elastyczności i wygładzenia mojej skóry. Dodatkowo, krem ma delikatny zapach, który sprawia, że aplikacja jest bardzo przyjemna. Polecam każdemu, kto szuka skutecznego nawilżenia i odżywienia skóry!