Lirene Dermoprogram ProVita D, PRO Dermal Activator Ultra aktywny krem regenerujący na noc z witaminą D

• 10 czerwca 2018 o 15:30
    Jeden z moich ulubionych kremów na noc
    Ten krem bardzo pozytywnie mnie zaskoczył! W eleganckim słoiczku, kryje się bowiem kosmetyk, o bardzo treściwej konsystencji, który nie jest przy tym tłusty. Szybko się wchłania, pozostawiając na skórze przyjemne uczucie komfortu. Krem ładnie nawilża skórę, regeneruje ją i uelastycznia, dzięki czemu rano jest ona przyjemnie odżywiona, gładka i miękka. Kosmetyk nie podrażnia mojej skóry, ani jej nie zapycha. Jest to mój pierwszy kontakt z kremem do twarzy marki Lirene i na pewno nie ostatni! :)
    Zalety:
    • działanie nawilżające i regenerujące
    Anieg
    20 grudnia 2017 o 21:11
    jest ok :)
    Krem o gęstej, treściwej konsystencji. Obawiałam się że będzie za tłusty, a sprawdził się naprawdę dobrze! Nawilżył i odżywił skórę twarzy i dekoltu, nie przetłuścił jej-zupełnie inaczej niż jego dzienny odpowiednik! Ładnie rozjaśnia i rozpromienia skórę, odżywia ją i nawilża. Całkiem dobrze się wchłania. Jest wydajny i dobrze się rozprowadza. Nie przekonał mnie zapach i opakowanie-plastik i chemia.
    Zalety:
    • nawilża
    • odżywia
    Wady:
    • plastikowe opakowanie
    • chemiczny zapach
  • 7 sierpnia 2017 o 22:27
    Ulubiony na noc krem
    Krem stosuję od kilku miesięcy, jak się kończy zamieniam na inny, a i tak doniego wracam. Dla mojej mieszanejcery jest świetny, regeneruje, odżywia, uelastycznia, rozpromienia, dobrze się wchłania. Jego działanie bardzo szybko można zauważyć obserwując zmiany w wyglądzie i strukturze skóry na szyji i dekoldzie. Polecam.
    Zalety:
    • działa zgodnie z opisem, uelastycznia, rozpromienia, posiada ładny delikatny zapach, dobrze się wchlania
  • 13 marca 2017 o 20:27
    Dobry :)
    Dobry krem, ale nie najlepszy. Lubię stosować go jako kurację razem z wersją na dzień. Jednak na noc potrzebuję czegoś silniejszego, szczególnie zimą, kiedy moja skóra jest kapryśna, podrażniona raz zimnem, a raz ciepłem. Na pewno sięgnę po niego latem razem z wersją dzienną. Polecam go na cieplejsze pory roku.
    Drogeria Natura
    Katja_K
    23 maja 2016 o 20:17
    Strzał w dyszkę!
    Mam mieszaną cerę, więc zależało mi na kremie, który jest lekki, szybko się wchłania, nie zostawia lepiku na twarzy, a rano nie świecę się jak dyskotekowa kula - i ten krem mi to wszystko zapewnił! Ma lekką konsystencję, przyjemny, delikatny zapach, bardzo szybko się wchłania i wystarczą trzy małe kropeczki na twarzy, by się ładnie rozsmarował. Skóra po nim jest przyjemnie nawilżona, nie czuć też dyskomfortu ciężkości, jaki mi pozostawał po innych kremach, które zamiast nawilżać, natłuszczały. Po jakimś czasie stosowania moja cera stała się gładsza, bardziej rozświetlona i odżywiona, co przejawia się chociażby m.in. tym, że nie przetłuszcza mi się w ciągu dnia, utrzymując stału poziom nawilżenia. Plusy: +konsystencja (coś a'la lekkie masełko) +zapach (delikatny, bliżej nieokreślony, ale bardziej w stronę chemicznego) +nie powoduje reakcji alergicznych nawet jeśli maźnie się za blisko oczu +opakowanie - plastikowe, które każda fajtłapa doceni ;) +cena (często jest w promocji w Rossmannie) + dostępność + wydajność (jedno opakowanie na ponad miesiąc przy smarowaniu twarzy i szyi. a stosuję od dwóch miesięcy)