Golarki i depilatory ręczne

Łatwość obsługi:
Design produktu:
    ewaz30
    22 sierpnia 2018 o 9:13
    prosty w obsłudze bez udziwnień
    Chciałam prosty w obsłudze depilator bez dodatkowych elementów i innych udziwnień i ten taki właśnie jest. Był tani ale jest bardzo dobrze wykonany. Doskonale spełnia swoją fukcje.Jestem z niego zadowolona. wcześniej miałam znacznie droższy model ale i tak nie używałam wszystkiech jego dodatkowych elementów. Więc uważam że ten model naprawdę jest dobry
    Zalety:
    • Efekt i cena
    Wady:
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
    • Łatwość obsługi
  • 28 listopada 2015 o 2:17
    Daje rade
    Urządzenie zakupiłam, aby móc wyrwać się z niewoli maszynkom, zwłaszcza, że było lato i codzienne golenie oraz upał podrażniały moją skórę. Pierwsza depilacja do przyjemności nie należała, jednak poszłam na całość i jako pierwsze wydepilowałam... pachy. Ból koszmary, ale warto było się pomęczyć, bo po tym wszystkim depilacja nóg była prawie nieodczuwalna. :) Każda następna sesja staje się coraz mniej bolesna, a włosów również wyrasta mniej. Ale uwaga! Jestem blondynką i okazało się, że moje włoski na nogach, po osłabieniu ich przez wyrywanie, stały się tak delikatne, że urządzenie zamiast je wyrywać to je urywa (oczywiście nie wszystkie, ale nogi nie są idealnie gładkie). Myślę, że to nie jest wada tego konkretnego depilatora, ale moich włosów. W przypadku pach sprawdza się genialnie. Bikini nie mam odwagi depilować i dlatego zdecydowałam się na ten model, ponieważ w zestawie ma nakładkę golącą. Działa ona bardzo dobrze, obcina "na zero". Efekt mogę porównać do tradycyjnego golenia jednoczęściową, z tym, że bez zacięć i podrażnień. Plusy: + dobrze wyrywa mocniejsze włosy + nie sprawia okropnego bólu (chociaż wiadomo, że musi boleć) + bardzo długi kabel + dobrze leży w dłoni + niewielki + ładny + łatwy w czyszczeniu + goli lepiej i bezpieczniej niż maszynka + podrażnienia wystąpiły tylko po pierwszej depilacji + nie zauważyłam wrastających włosów (które miałam po wosku) + uniwersalność użycia go do całego ciała (depilacja/ golenie) + możliwość wyboru prędkości + cena Minusy: - hałasuje - nie wyrywa cienkich i delikatnych włosków- urywa je - nie wyrywa włosków 0.5 mm (bynajmniej nie wszystkich) - trzeba przejechać nim kilka razy, aby uzyskać idealną gładkość - moje pierwsze skojarzenie na jego widok to zabaweczka dla dzieci Polecam. Jestem zadowolona. Może nie ma bajerów jak lampka, nakładki masujące/ chłodzące, praca pod wodą, ale będąc z najniższej półki cenowej na prawdę dobrze działa. Robi co ma robić. ;) Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1
  • 5 lipca 2015 o 21:24
    usuwa, ale na pewno nie 0.5 mm włoski!
    Depilator kupilam majac dosc codziennej batalii z maszynka na lydkach. Wloski zapuscilam ok 3 mm, wiec nie powinno byc problemu z usunieciem ich, jednak mam wrazenie, ze urzadzonko nie usuwa wszystkich (chyba ze to moja takie oporne???) Halasuje, oczywiscie. Bol podczas depilacji - spodziewalam sie czegos sto razy gorszego. Daje sie zniesc :) Podraznia skore, ale mam nadzieje ze z kazda kolejna depilacja bedzie lepiej. No i chyba te 0.5 mm to tylko chwyt marketingowy... Zobaczymy jak szybko skubance odrosna (wyrwal ok. 70%), reszte musialam usunac z nog maszynka. Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: pierwszy