Mgiełki do ciała

Avon Planet Spa, Sleep Serenity, Pillow Mist [Aromatherapy, Beauty Sleep with French Lavender Pillow Mist] Relaksująca mgiełka do ciała i pościeli `Rumianek i lawenda`

Nasi użytkownicy zostawili 43 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 kwietnia 2023 o 19:25
    Ukojenie zmysłów
    Mgiełki tej używam głównie do pościeli - jej relaksujący aromat pomaga się odprężyć po stresującym dniu. Ja czuję głównie lawendę, rumianek gdzieś przewija się w tle. Jest dosyć wydajna i trwała, opakowanie ma ładną szatę graficzną, charakterystyczną dla całej serii. Mgiełka nie brudzi pościeli. Pewnie jeszcze do niej wrócę, tym bardziej że cena w promocji jest niska.
  • 22 stycznia 2023 o 14:30
    Game Changer jeśli chodzi o spanie
    Na zakup tej mgiełki skusiła mnie promocja w katalogu Avon. Nie wierzyłam w zapewnienia producenta o ułatwającym zasypianie działaniu, przekonał mnie natomiast lawendowy zapach - kocham wszystko co związane z lawendą. Jednak kiedy zaczęłam używać mgiełki na pościel i poduszkę rzeczywiście zasypiało mi się łatwiej i przyjemniej! A zapach naprawdę jest trwały, aromat lawendy jeszcze czuć rano. W dodatku produkt jest bardzo wydajny, trzeba naprawdę niewiele, by skutecznie spsikać pościel. Z pewnością kupię ponownie!
    Zalety:
    • skuteczność: mgiełka ułatwia zasypianie
    • trwałość zapachu
    • piękny lawendowy aromat
    Wady:
    Vixxvia
    7 grudnia 2022 o 11:44
    Uspokaja
    Mgiełka jest bardzo lawendowa. Patrzyłam na ceny i można ją dostać do max 20 zł. Mgiełkę polecam na jesień-zimę i ma najlepiej wieczór. Zużyłam już trzy opakowania. Są bardzo super. Poprawiają i humor jak mam gorszy dzień. Polecam każdemu taka mała aromaterapia.
    Zalety:
    • Można zrobić małą aromaterapię
    • Dostępność
    • Wytrzymałość u mnie trzyma 4-5 godzin
    Wady:
    • Nie ma przynajmniej u mnie
  • 1 listopada 2022 o 8:18
    Taka aromaterapia działa na mnie w odwrotną stronę
    Po świetnych komentarzach myślałam, że ten produkt będzie faktycznie rewelacyjny i pomoże mi się zrelaksować a może i nawet pomoże w szybszym zaśnięciu. Uwielbiam lawendę w każdej postaci, ale tutaj coś poszło nie tak. Niestety. Nie dość, że w ogóle nie mogłam zasnąć od tego zapachu to w dodatku wstawałam z mega bolącą głową i tak kilka nocy pod rząd. Robiłam kilka podejść do tego produktu, próbowałam pryskać mniej ale to nie zdawało egzaminu. Aż w końcu by nie ryzykować kolejnej nieprzespanej nocy, całkowicie zrezygnowałam z pryskania tym sprayem pościeli. Na tą chwilę używam go tylko jako odświeżacz powietrza do pomieszczeń, tu sprawdza się świetnie. Ostatnio tez odkryłam inne zastosowanie, by szybciej pozbyć się jakiegoś produktu. Zaczęłam go wlewać do kominka zapachowego, bez oczywiście podpalania świeczki od spodu. Byłam bardzo zdziwiona kiedy rano zauważałam brak płynu w kominku. Co to oznacza? W produkcie znajduje się bardzo duża zawartość alkoholu, który przez x godzin potrafi wyparować do zera. Także co to oznacza? Że całkowicie nie nadaje się do wąchania go na pościeli przed spaniem. Inni się relaksują, śpią jak dziecko, a na mnie działa to w odwrotną stronę. Nie wiem czy polecić od siebie, może jako odświeżacz jedynie. Więc chyba szkoda kasy, bo znajdą się tańsze i większej pojemności. ZALETY: ładny zapach WADY: nie działa zgodnie z przeznaczeniem wysoka zawartość alkoholu w produkcie
  • 12 lipca 2022 o 18:57
    0dpręża i uspokaja
    Produkt ten regularnie kupuję od kilku lat. Jest to niesamowicie wydajna mgiełka - jedno opakowanie przy codziennym używaniu wystarcza mi na dwa miesiące. Atomizer działa bez zarzutu , nic się nie zacina, warto też wspomnieć, że atomizer " nie pluje" mgiełką. Kompozycja zapachowa jest bardzo ciekawa - dominuje lawenda, ale ma ona jakąś słodką nutę (może to za sprawą rumianku?). W każdym razie ta kompozycja nie drażni - wręcz przeciwnie - uspokaja, relaksuje, koi zmysły, koi ciało i umysł. Niewątpliwie ułatwia zasypianie. Mgiełka nie brudzi, nie pozostawia tłustego osadu, nie uczula. Warto spróbować!
    Zalety:

Zobacz także inne Mgiełki do ciała