Serum do ust

Eveline Cosmetics Lip Push - Up Serum powiększające usta

Eveline Serum Powiększające Usta 12ml

• 25 maja 2021 o 12:36
    Po czasie widać efekty!
    Serum jest świetne- faktycznie po czasie widać że usta są większe, nawilża przy okazji. Trochę drażniło mnie że bardzo się lepił i barwił usta na różowo. Następny kupię jakiś bezbarwny, bo wiem, że jest. Super za taką cenę na prawdę ekstra efekt.
    Zalety:
    • powiększa na prawdę
    • nawilża
    • poprawia koloryt
    Wady:
    • barwi na czerwono
    • klejące
  • 20 maja 2021 o 9:05
    Szukam dalej...
    Fajna konsystencja, ładny kolor, ma się wrażenie mrowienia i na wrażeniu się kończy. Nie widać spektakularnej różnicy między "przed", a "po"... Oczywiście obecność w składzie kwasu hialuronowego działa bardzo dobrze jeśli chodzi o nawilżenie, jednak takie ilości nie wypełnią ust...
    Juliaxs
    13 maja 2021 o 17:37
    Recenzja - Serum powiększające usta Eveline
    Bardzo fajne serum, które naprawdę działa. Po kilkunastu minutach moje usta wydają się być trochę większe, a na dodatek kolor jest śliczny. Dużym plusem jest również nawilżenie ust.
    Zalety:
    • super nawilżenie oraz delikatne powiększenie naszych ust
  • 10 maja 2021 o 9:59
    Przyzwoity produkt
    Mam pełne i dość ładne usta, a mimo tego często sięgam po tego typu produkty. Ten kosmetyk, przyjemnie mrowił/szczypał usta, co faktycznie dawało złudzenie delikatnego powiększenia - po prostu poprzez krążenie krwi one stawały się bardziej czerwone, soczyste. Nie spodziewałabym się tu efektów, gdy ktoś posiada bardzo małe usta, bo takie produkty nigdy nie działają tak, jak nasze wyobrażenia mówią. Koniec końców produkt do zabawy ciekawy, ale wydaje mi się że zbędny gadżet.
  • 4 stycznia 2021 o 0:42
    Nadaje kolor
    Serum mieści się w małej tubce z wyprofilowaną końcówką do dozowania. Ma konsystencję typową dla błyszczyku. Lekko schładza usta i daje mały efekt powiększenia. Zaletą jest to, że nadaje ładny malinowy odcień i efekt nawilżenia. Niestety zauważyłam wady: -niewygodny dozownik, zazwyczaj nakładałam za dużo -dziwny smak - lepkość. Zdecydowanie wolę błyszczyki tradycyjne, ze szpatułką. Produkt nie spełnił moich oczekiwań.
    Wady:
    • Dozownik
    • Lepkość