Topy do paznokci

Avon Gel Shine, Lasting Finish Top Coat Żelowy top

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 lutego 2022 o 23:46
    Świetny jest
    Przedłuża In trwałość lakieru nawet do tygodnia. Pokrywa paznokcie ładną błyszczącą warstwą. Daje bardzo piękny efekt jak by paznokci hybrydowych. Jest bardzo wydajny, starcza na około rok czasu. Bardzo u mnie się sprawdził. Zalety: -cena -wydajność -dostępność
  • 11 grudnia 2021 o 9:52
    Hmm
    Kupiłam ten lakier nawierzchniowy, aby przedłużać trwałość lakierów do paznokci. Nie zauważyłam, by wpływał na to w jakikolwiek sposób. Z drugiej jednak strony z tym kosmetykiem mam pewność, że kiedy pomaluję paznokcie kolorowym lakierem wieczorem i po niedługim czasie nałożę ten top coat to nie wstanę rano z odkształceniami po pościeli. Bez jego użycia często mi się to zdarza.
    Zalety:
    • ładnie nabłyszcza paznokcie
    • szybko wysycha i nie odkształca się np. od pościeli
    • posiady wygodny, duży pędzelek
    Wady:
    • nie przedłuża trwałości lakieru
    apodiss
    21 października 2021 o 11:17
    Numer jeden!
    lakier nie ma sobie równych! Ktoś by pomyślał "ot, taki sobie AVON", ale powiem szczerze, że nie spotkałam lepszego topu! A używam bardzo dużo różnych lakierów, topów, marek droższych i tańszych i naprawdę mam duże porównanie. Top pięknie podbija kolor bazowy. Ślicznie nabłyszcza tworząc diamentowy połysk. Szybko wysycha. A co dla mnie najważniejsze - nie rozmazuje/ nie rozpuszcza bazowego koloru! Spokojnie możemy tworzyć zdobienia kontrastowymi lakierami, nie powstają żadne prześwity czy smugi. Wydłuża trwałość manicuru zabezpieczając go, ładnie utwardza. Posiada mój ulubiony pędzelek - długi (zużyjemy produkt do samego końca) płaski i lekko zaokrąglony na końcu. Ja wykonuję perfekcyjnie manicure takimi pędzelkami. Mój numer jeden!
  • 26 lutego 2020 o 23:00
    Przeciętniak
    Ładna przezroczysta butelka, dobrze wyprofilowany pędzelek, który dotrze w każde miejsce. Top jest odpowiedniej konsystencji, nie rozlewa się i nie zalewa skórek. Top dobrze współgra z lakierami tej marki. Daje ładny połysk, ale nie jest to efekt żelowego manicure. Nie wzmacnia paznokcia w żaden sposób, nie utwardza płytki paznokcia. Nie przedłuża również trwałości lakieru. Zwykły lakier nawierzchniowy, który po prostu nadaje błysku paznokciom.
  • 30 września 2019 o 23:49
    Nie
    Nie podobają mi się te żele z Avon. Dlaczego? Bo nie ma efekt ich stosowania nic wspólnego z żelowym manicure. Nie poprawiają przyczepności. Nie chronią. Nic nie robią, może poza długim schnięciem. Nie kupię.

Zobacz także inne Topy do paznokci