Topy do paznokci

Eveline Cosmetics Hybrid Professional, Gel Polish UV/LED Top Coat Top na lakier hybrydowy

Eveline Hybrydowy Top step 3 5ml
Eveline
Top na lakier hybrydowy

Nasi użytkownicy zostawili 103 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 listopada 2024 o 18:27
    Słabiak
    Bardzo słaby top. Bardzo szybko się rysuje, matowieje na końcach. Ma lejącą konsystencję, trzeba nakładać bardzo cienką warstwę żeby nie lał się na skórki. Nie wytrzymuje tygodnia bez rys, i startych krawędzi. To jest top z lepką warstwą, konieczne jest przemycie cleanerem. Ogromny plus za pędzelek, którym bardzo fajnie można dojechać do skórek. Blask topu nie powala na kolana. Nie rozumiem tak dobrej opini, dzięki której go kupiłam. Nie kupię ponownie. Plus za dostępność.
    Zalety:
    • pędzelek
  • 23 listopada 2023 o 7:51
    dobry top coat
    od jakiegoś czasu robię sobie hybrydę samodzielnie i długo szukałam produktów, które spełniałyby moje oczekiwania. jeśli chodzi o bazę czy własnie top coat to te kosmetyki z Eveline zdają egzamin, są trwałe, dobrze się nimi pracuje. polecam, w tej cenie cięzko znalezc coś lepszego.
  • 6 listopada 2023 o 13:02
    HIT
    Uwielbiam kosmetyki Eveline do robienia hybryd. Moim zdaniem są najlepsze, tańsze od typowych marek paznokciowych o 2/3 ceny a jakość- dla mnie porównywalna. Jeśli robicie hybrydy wypróbujcie a nie pożałujecie, Eveline ma dobre te rzeczy
    Karero
    28 października 2023 o 18:36
    Niestety NIE!
    Kupiłam top skuszona bardzo dobrymi opiniami na wizażu . Top owszem bardzo ładnie błyszczy ale nie wiem z jakiego powodu po wysuszeniu zaczyna pękać. Na paznokciach pojawiają się nieesteczne pajęczynki. Dodatkowo paznokieć jest bardziej podatny na złamanie.
  • 28 września 2023 o 14:35
    Świetny Top Coat
    Top coat eveline idealnie sprawdza się do wykończenia hybrydowego manicure ma świetny duży precyzyjny pędzelek, którym za jednym pociągnięciem pokryjemy na spokojnie cała płytke, świetnie się błyszczy i zabezpiecza lakier od pęknięć jest w bardzo przystępnej cenie możemy go znaleść w rossmanie lub hebe ZALETY • dobra konsystencja (nie spływa na skórki) • wygodny pędzelek • świetny błysk • przystępna cena •łatwo dostępny

Zobacz także inne Topy do paznokci