bebeauty Fresh Algae, Normalizujący tonik nawilżający

• 20 sierpnia 2017 o 22:58
    super
    Algi pierwszy raz nie podrażniają mnie, wręcz wyciszają zestresowaną cerę! +miłe ukojenie +nawilżenie +świetnie doczyszcza skórę +idealnie poi skórę podczas upałów -produkt sezonowy
    Zalety:
    • ww
    Wady:
    • ww
  • 4 października 2016 o 7:43
    Konkretny!
    W końcu znalazłam konkretny tonik,który nie podrażnia,ładnie pachnie,przywraca cerze właściwe PH skóry,wygładza,ładnie wchłania po nim krem.Opakowanie w porządku,ta dziurka gdzie wylewa się produkt na wacik jest odpowiednia,a zazwyczaj są za duże.Cena tylko 4,99 w Biedronce,na bardzo długo mi starczył jak na tonik,cudeńko...Dziwię się innych opinii.
    Summer
    12 sierpnia 2016 o 10:15
    Trochę piecze
    Jestem rozczarowana tym kosmetykiem, ponieważ wywołuje u mnie lekkie pieczenie skóry. Tym bardziej, że to kosmetyk firmy znanej z produktów dla alergików przecież. Teoretycznie miał łagodzić, a jest odwrotnie. Poza tym byłby niezły: dość dobrze nawilża, oczyszcza, tonizuje, jest średnio wydajny (starczył mi na 3 tygodnie przy użyciu 2x dziennie), przyjemnie pachnie. Biedronkowa cena przy estetycznym opakowaniu. Cóż, jednak nie.
    OlaMK
    10 lipca 2016 o 19:33
    Jak dla mnie rozcieńczony spirytus salicylowy
    Nie narzekam na kosmetyki z Biedronki, bo to dobre produkty tworzone przez cenione na rynku marki ale ten tonik, jak dla mnie, jest bardzo kiepski. Po prostu, jakbym używała rozcieńczonego spirytusu salicylowego. Opakowanie zachęca ładnym, przyjaznym wyglądem, znaczkiem "neutralne pH", "produkt hipoalergiczny", zrozumieć składu produktu nie próbuję, bo się na tym nie znam ale "alkohol" nie rzuca się w oczy. + cena, wszak Biedronka + ładne opakowanie - dla mnie to rozcieńczony spirytus salicylowy i kropka