Płyny do higieny intymnej

Vis Plantis Żel do Higieny Intymnej Kora Dębu i Żurawina 300 ml
Vis Plantis Żel do Higieny Intymnej Nawilżający Kora Dębu i Żurawina 300ml

• 4 kwietnia 2025 o 10:43
    Lubię
    Zwykle produkty do higieny intymnej, które posiadają w sobie korę dębu, po prostu mi służą. Ten żel ma dodatek żurawiny, która nadaje ładnego zapachu. Kosmetyk o przezroczystej żelowej, dosyć gęstej konsystencji, trochę też śliskiej. Dobrze się pieni, myje, odświeża, nie podrażnia. Starcza na kilka miesięcy. Pompka chodzi bez zarzutu od początku do końca. Jestem zadowolona z tego produktu. Nabyłam go w dobrej cenie. Być może jeszcze do niego wrócę. Nie wykluczam.
  • 31 sierpnia 2024 o 18:35
    Bardzo fajny i delikatny
    Żel w plastikowym opakowaniu z pompką. Ładna etykieta z liśćmi dębu i żurawiną w tle. Bardzo dobry skład. Konsystencja lekko gęsta, bezbarwna o ładnym zapachu. Nie jest intensywny. Dobrze się pieni. Oczyszcza i nie uczula. Produkt tani. Nie podrażnia skóry nawet ogolonej. Bezpieczny. Wydajny.
  • 1 sierpnia 2023 o 10:54
    dla mnie przyjemny
    Jeżeli chodzi o oceniany tutaj żel, to kupiłam go oczami. Zachęciła mnie szata graficzna- kocham niebieski kolor, a tutaj go nie brakuje. Na plus zaliczam także przezroczystą butlę oraz działającą bez zarzutu pompkę. Żel jest mega wydajny, jest to jeden z najbardziej wydajnych produktów tego typu, jaki stosowałam. Mam go od czerwca , a zużyłam gdzieś jedną trzecią opakowania. Tak więc wydajność mega na plus. Mam 47 lat i coraz większe problemy z suchością miejsc intymnych. Ten żel mi pasuje również z tego powodu, że niweluje owo uczucie suchości, daje uczucie nawilżenia, ukojenia. Konsystencja to żel właśnie - dosyć gęsty, ale nie glutowaty, o lekko żółtym odcieniu. Pieni się, ale nie jakoś wybitnie mocno. I dobrze. Zapach kojarzy się z żurawiną, jest przyjemny, ale nienachalny. Ja osobiście jestem z niego zadowolona. Żel jest mega wydajny, spełnia swoją rolę, ma piękną szatę graficzną i często jest do kupienia w promocji. Warto spróbować.
    Zalety:
    • szata graficzna
    • działanie
    Drogeria Super-Pharm
  • 16 sierpnia 2022 o 7:44
    Żurawinowe oczyszczenie
    plusy: + dobrze się pieni + dokładnie oczyszcza + przyjemny zapach żurawiny + nie podrażnia minusy: - nieco zbyt rzadka konsystencja - nieznacznie wysusza skórę inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - niska dostępność - nieco zbyt wysoka cena - niezbyt wydajny + opakowanie z pompką
    Drogeria Super-Pharm
  • 15 czerwca 2022 o 14:57
    Nie było miłości.
    Ja: Do płynów do higieny intymnej nie przywiązuje się zbytnio. Nie mam swojego ulubionego kosmetyku w tej kategorii. Dużo testuje i sprawdzam. Nie mam problemów i uczuleń, więc nie jestem zbyt wymagająca. Oczekiwania: Łatwa aplikacja, brak pieczenia i podrażnień. Opakowanie: Przyjemne dla oka, przezroczyste. Łatwo kontrolować zużycie kosmetyku. Z tyłu kwiatowa grafika, czytelny skład. Aplikator w postaci pompki. Nie zacina się, nabiera odpowiednią ilość kosmetyku. Wrażenia: Żel delikatnie pachnie i ma dość rzadką konsystencję. Kolor jest mało zachęcający, nie jest przezroczysty, żelowy tylko lekko żółtawy. Przy pierwszym opakowaniu, myślałam, że kupiłam zepsuty żel. Pieni się bardzo intensywnie. Zapach jest dziwny. Nie jest przyjemny, ale nie jest też drażniący. Ma w sobie coś słodkawego. Na jedną aplikację trzeba zużyć 2-3 pompek. Moim zdaniem nie wpływa to na wydajność. Jest raczej w normie. Niestety nie doświadczyłam uczucia nawilżenia czy świeżości, o której pisze producent. Nie podrażnia i nie uczula więc w sumie plus. Na pewno plusem jest cena, w promocji kupiłam go za parę złotych. Czyli naprawdę atrakcyjna kwota. Podoba mi się jego naturalny skład, a zwłaszcza to, że nie zawiera SLES. Na ten moment jestem na wykończeniu pierwszego opakowania. Jest w porządku, ale nie wzbudził zachwytu. Czy wrócę po kolejne, nie wiem.