Płyny do higieny intymnej

Vianek Seria Fioletowa, Kojący żel do higieny intymnej

Vianek Kojący Żel do higieny intymnej 300ml

• 13 czerwca 2024 o 19:37
    Aż chce się do niego wracać
    Szkoda, że już się skończył. Ale nie ma na co narzekać. Starczył mi na ponad 2 miesiące, więc był wydajny. Konsystencja żelowa, przezroczysta o delikatnym zapachu borówek. Bardzo mi się ta woń podoba. Nie wysusza stref intymnych. Dokładnie oczyszcza i odświeża na długo. Pompka chodzi bez zarzutu. Żel nie pieni się mocno, ale dla mnie wystarczająco. Warto kupić w promocji. Jest delikatny, ma dobry skład. Czego chcieć więcej. W dodatku pięknie pachnie. Opakowanie też cieszy oko.
  • 13 marca 2022 o 16:48
    Naprawdę bardzo dobry
    Od lat jestem wierna Zelowi z ziaji -wersja niebieska -idealny tani ,duża pojemność Ale musiałam kupić coś na szybko a nie było mojego ulubieńca więc kupiłam ten -zalezalo mi też na mniejszym opakowaniu na wyjazd Opakowanie jest ładne estetyczne z pompką Pojemność dość mała ,jak stosuje się 2,3 dozy jednorazowo Przezroczysty ,praktycznie bezzapachowy ,nie podrażnia Kosztuje ok 23 zł Myślę że będę go stosować zamiennie z Ziaja choć jest dużo droższy za dużo mniejsza pojemność
    Zalety:
    • Ładne opakowanie z pompką
    • Nie podrażnia
    • Bezzapachowy
    Wady:
  • 31 maja 2021 o 6:28
    Dla mnie na plus!
    Regularnie używam płynów do higieny intymnej i muszę powiedzieć, że ten produkt się wyróżnia. Po pierwsze działa - uważam, ze dobrze wpływa na moje intymne miejsca, po użyciu czuję się mocno odświeżona, czystsza, zapach jest przyjemniejszy na dłużej. Skóra jest nawilżona a podrażnienia faktycznie są złagodzone jak obiecuje producent. Do tego kosmetyk jest wygodnym pakowaniu z pompką. Preferuje to rozwiązanie. Płyn bardzo ładnie pachnie, dobrze się pieni i jest wydajny. Jedynie szkoda, ze to takie małe opakowanie, mogłoby być sprzedawane w większym rozmiarze...
  • 27 września 2020 o 15:22
    Skład i działanie bez zarzutu, ale moim ulubieńcem jednak nie zostanie.
    Dotychczas używałam płynów Ziaja oraz Lactacydu - w pielęgnacji miejsc intymnych stawiam przede wszystkim na preparaty skuteczne, a przy tym delikatne. Mam ogromną skłonność do alergii i większość kosmetyków po prostu mnie uczula, dlatego w szale zakupów na stronie producenta zaopatrzyłam się w recenzowany żel. Cena nie należy do najniższych (25 zł/300 ml), ale po przeanalizowaniu składu stwierdziłam, że musi być genialny. I cóż mogę rzec po 1,5 miesiąca codziennego użytkowania? Ano tyle, że choć skład ma wspaniały i jest delikatny, to jednak moim ulubieńcem nie zostanie i zakupu nie powtórzę. Do zalet z pewnością mogę zaliczyć: +Wygodne i estetyczne opakowanie - nieduża, biała, plastikowa butelka (choć szkoda, że nie przezroczysta, bo tak to nie możemy kontrolować zużycia), wyposażona w dobrą pompkę z możliwością blokady. Minimalistyczna szata graficzna - całość jest ok, jest i praktycznie, i ładnie. +Naturalny skład - ekstrakt z liści borówki brusznicy (działa kojąco i osłonowo), skwalan, alantoina i panthenol (nawilżanie, łagodzenie i ochrona przed podrażnieniami), kwas mlekowy (odpowiednie pH i utrzymanie równowagi flory bakteryjnej). +Dobrze oczyszcza, a jednocześnie nie podrażnia wrażliwych okolic. +Odświeża. +Sprawdził się w czasie ciąży, właśnie ze względu na wspomnianą delikatność. +Łagodzi podrażnienia. +Nie wysusza. +Polska marka, WADY: -Słabo się pieni - zawsze używam 2-3 pompki tego żelu i choć nie odczułam, by z tego powodu jakoś gorzej oczyszczał, to niestety wpływa to na jego wydajność. Sądzę, że starczy mi jeszcze na jakieś max 2 tygodnie i to jak dobrze pójdzie, co przy tej cenie jest stanowczo zbyt słabym wynikiem. -Drażni mnie jego zapach - jest dziwny, ziołowo-kwiatowy, lekko mdlący. Absolutnie nie przypadł mi do gustu - wolałabym coś delikatniejszego i świeżego. Zdaję sobie jednak sprawę z tego, iż wynika to z naturalnego składu (choć Parfum też tam widnieje, na przedostatnim miejscu, ale jednak!). -Jest dosyć drogi - ok, skład jest świetny, ale znam płyny, które działają tak samo, ładniej pachną, a są o połowę tańsze. Reasumując - jeśli chodzi o działanie, to nie mam temu produktowi nic do zarzucenia - oczyszcza, myje, nie wysusza, nie podrażnia, jest łagodny a przy tym skuteczny. Mnie drażni w nim zapach (ale to już kwestia gustu) oraz fakt, że słabo się pieni - a po żelu spodziewałam się jednak trochę więcej. Mógłby być nieco tańszy, bo o ile na serum czy krem mogę wydawać spore pieniądze, o tyle na żel do higieny intymnej wydaję zawsze mniej i jakoś moja ''kobiecość'' na tym nigdy nie ucierpiała - a skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać? ;). Czy polecam? Tak, jeśli lubicie takie ziołowo-kwiatowe klimaty zapachowe i stawiacie wyłącznie na naturalną pielęgnację - wówczas powinnyście być zadowolone, tym bardziej, że żel spełnia wszystkie obietnice producenta. Ja dokończę aktualnie używane opakowanie i więcej do tego żelu nie wrócę, nie polubiliśmy się ;).
  • 20 maja 2020 o 19:45
    Ulubieniec
    Świetny skład, nie drażniący zapach, przyjemne uczucie i swietne oczyszczenie. Duza pojemnośc oczywiscie tez na plus. Osobiście zanim zaczelam zwracać uwage na sklad uzywalam innych kosmetykow do higieny intymnej jednak mimo wszystko zaden nie przypadł mi tak do gustu jak ten. Polecam, myślę że to jeden z tych kosmetyków, które można kupić w ciemno i będzie sie zadowolonym.
    Drogeria Natura