Do pewnego momentu nie rozumiałam PO CO KOMU OLEJEK TAAAM?! I właśnie nadszedł ten pewien moment, kiedy stwierdziłam Dłużej tak nie może być, ja muszę czymś tę skórę, te okolice tak podatne na podrażnienia ukoić! Na ten olejek padło że względu na cenę, na świetny skład, na dużą pojemność, na dozownik w buteleczce, (choć myszka na butelce yope skutecznie przyciągała mój wzrok) i ostatecznie przez radę Pani w Rossmannie, że Hagi to solidna firma. Kupiłam. Producent twierdzi iż olejek ma zastosowanie po depilacji, do podrażnień zewnętrznych powstałych podczas noszenia bielizny, uprawiania sportu i innych wiadomych czynności podczas których łatwo o podrażnienia ( You know what I mean), oraz do zabawy ???? Podobno świetnie sprawdza się także do smarowania piersi i brzucha, ale nie wiem nie sprawdziłam, także do masażu krocza w celach zdrowotnych (też nie sprawdzałam).
Przechodząc do sedna sprawy,
Jak już mówiłam olejek jest w szklanej buteleczce z pompką która oddaje odpowiednią ilość by nie zalać rąk, zawsze można ją podwoić. Pachnie... dobrze, ciekawie zdecydowanie, tak ziołowo, mówiąc dobitnie jak to kiedyś opisywałam przyjaciółce która prosiła o werdykt "pachnie adekwatnie do puszka", ale nie źle, nie intensywnie, no po prostu idealnie.
Konsystencja płynna jak to olejek i jak to mam w zwyczaju mówić ''sucha'', nie zostawia filtru na dłoniach po użyciu, za co Wielki ukłon.
Próba pierwsza była na sprawdzenie czy mnie nie podrażni i nic, zero, a nawet fajne wrażenie ukojenia, choć nic zbytnio się nie działo.
Próba druga już to poważniejszego otarcia i co? I złoto, dosłownie, na następny dzień nie czułam żadnego dyskomfortu.
Próba trzecia dla złagodzenia po depilacji. Tutaj także spisał się świetnie.
Reasumując, bardzo dobry produkt, genialna sprawa, chwalimy sobie, chwalimy, naprawdę jest to taki przyjaciel dla każdej kobiety i jej mężczyzny, bowiem kobieta której nic nie dolega to istny anioł ☺️
Zalety:
- Skuteczność; Opakowanie; Pojemność; Zapach; Dozowanie; Konsystencja