Kremy uniwersalne

Eveline Cosmetics Odżywczy krem silnie regenerujący `Koenzym Q10 + kozie mleko`

Eveline
Kozie mleko - odżywczy krem silnie regenerujący skóra sucha i bardzo sucha dzień/noc
notino.pl
Eveline Koenzym Q10 koziemleko odżywczy krem silnie regenerujący na dzień i na noc
Eveline Coenzyme Q10 Goat's Milk Odżywczy Krem Silnie Regenerujący 50ml

• 7 sierpnia 2024 o 21:40
    Krem na czwórkę
    Chcę zaznaczyć na samym początku, że ja aplikuję krem na całą twarz i dekolt, następnie używam szczotki sonicznej która jest przeznaczona do mycia twarzy, ale ja korzystam z niej, także do kremu. Dzięki temu krem jest w stanie wchłonąć się po 3-4 minutach. Jeśli miałby wchłonąć sam, to na wchłonięcie trzeba czekać dużo czasu. Jak dla mnie jest on super, kiedy postawię na dzień bez makijażu, moim zdaniem pod makijaż się kompletnie nie nadaje. Jestem wprost zachwycona jak moja skóra wygląda po wchłonięciu, mam wrażenie że jest wygładzona i miękka, wygląda zdrowiej i piękniej. Bardzo dobrze czuję się jeśli chodzi o wygląd po korzystaniu z tego kremu. Czy regeneruję, myślę że jak na ten krem to zbyt duże słowo, ale zły nie jest. Konsystencja jest naprawdę tłusta, ale po aplikacji i użyciu szczotki sonicznej się to wchłania. Zapach jeśli lekki i przyjemny. Opakowanie jest ładne i czytelne, zawartość mała ale wystarcza na długo.
    mm2991
    28 czerwca 2023 o 9:38
    Średni krem
    Krem w lekkim opakowaniu plastikowym typu słoiczek. Szatą graficzna minimalistyczna spokoją i czytelna. Krem charakteryzuje się bardziej tłustą konsystencją i delikatnym przyjemnym zapachem. Krem nawilża i odżywia cerę w średnim stopniu w sensie że działa ale bez fajerwerków. Długo się wchłania, pozostawiając tłusty film. Produkt wydajny nie podrażnia skóry mojej. Kupiłam w sumie w dużej promocji więc ok, w cenie regularnej raczej nie.
  • 23 maja 2023 o 21:59
    Krem
    Niestety zawiodlam sie, czytajac sklad spodziewalam sie efektow. Moze i fajtycznie nawilza, ale doslownie na chwile. Ladnie pachnie, konsystencję tez ma fajną, ale to by było na tyle. Lepsze nawilżenie mam po zwykłym nivea. Nie kupie ponownie.
    Zalety:
    • Konsystencja
    Wady:
    • Słabo nawilża
  • 21 czerwca 2018 o 20:02
    Wielkie oczekiwania i jeszcze większy zawód
    Czytając sam tylko skład tego kremu można spodziewać się po nim naprawdę wiele. Same wartościowe składniki słynące z niezwykłych właściwości pielęgnacyjnych - czyli jednym słowem samo dobro dla naszej skóry. Koenzym Q10, kozie mleko, masło kakaowe i to wszystko w jednym kremie. Można odnieść wrażenie że w jednym produkcie połączono tu kosmetyk Nivei Q10 i Ziaii z dobrze znanej serii Kozie mleko i Masło kakaowe czyli na pierwszy rzut oka krem powinien być genialny. Do doskonałości jednak wiele mu brakuje. Miał być to super skoncentrowany silnie odżywczy krem ale moim zdaniem jego właściwości odżywcze są bardzo dyskusyjne. Ma ładny prosty plastikowy słoiczek, z którego łatwo wydobyć kosmetyk. Krem ma lekko tłustawą konsystencję, która niestety bardzo opornie wchłania się w skórę - jako krem na dzień nie nadaje się wcale - ani do stosowania solo ani tym bardziej pod makijaż. Na noc sprawdza się zdecydowanie lepiej, z tym że lepiej nie znaczy w tym przypadku dobrze - jak na taki ciekawy skład jego właściwości pielęgnacyjne są takie sobie i nie tworzą z tego kosmetyku produktu wyjątkowego. Spodziewałam się po nim zdecydowanie o wiele więcej. Wygląda na to że producent chciał tu połączyć zbyt wiele dobrego w jednym a rezultat okazał się co najwyżej przeciętny i nie wart zachwytów nad tym kosmetykiem.
    Zalety:
    • proste lekkie opakowanie kremu
    • dość ładny zapach
    • średnie właściwości nawilżające i odżywcze
    • skład kremu może wzbudzać zachwyt jednak tylko w opisie na pudełku
    • jest wydajny
    Wady:
    • ma ciężkawą trudno wchłanialną konsystencję
    • niezbyt dobrze współpracuje ze skórą
    • może zapychać
    • nie wykazuje takiego działanie o którym pisze producent i na które wskazywałby bogaty skład tego kremu
    • wiele niespełnionych obietnic
    Drogeria Natura
  • 18 września 2017 o 22:01
    Nic specjalnego
    Krem nawilżający marki eveline do stosowania na dzień i na noc jednak ja używam go tylko rano bo wieczorem nakładam zazwyczaj maskę z tony moly lub jakiś bardzo tłusty krem. Kosmetyk zawiera koenzym Q10 i kozie mleko oraz kwas hialuronowy, mocznik, witaminę A, alantoinę, d-panthenol i witaminę F. Przeznaczony jest do suchej i bardzo suchej skóry. Krem oprócz nawilżenia ma działanie silnie regenerujące. Jego zapach jest delikatny i przyjemny, konsystencja dość zbita ale łatwo się rozprowadza. Nie pozostawia na skórze tłustej warstwy i szybko się wchłania, nie zapycha. Kupiłam go w biedronce za ok 10 zł, jestem średnio zadowolona z zakupu i dalej szukam tego idealnego kremu