Kredki do oczu

Yves Rocher Luminelle, Crayon Khol (Ołówek do oczu) (nowa wersja)

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 stycznia 2025 o 16:58
    Średniaczek
    Nie jestem fanką tej kredki. Używam ją za zmianę z inną i do tej na pewno nie wrócę. Trzeba się mocno napracować by nie zrobić sobie krzywdy i wyglądać jak należy. Kredkę w odcieniu 01 noir zakupiłam wraz z zestawem prezentowym w sklepie internetowym jakiś czas temu. Bez tego nie wiem czy w ogóle bym się zdecydowała na tą kredkę z uwagi na cenę regularną. Sama kredka jest przeciętna, w kierunku do słabej . Nie nadaje się na pewno do niewprawionej dłoni, bo łatwo można osiągnąć tragiczny efekt . Może odbijać się na górnej powiece. Ma to związek zapewno w miękkością produktu. Czerń jest głęboka, aż za bardzo, taka smoła.
    Zalety:
    • skład
    Wady:
    • cena regularna zdecydowanie zawyżona
    • odcień czarny
    • odbija się na górnej powiece
    • zbyt miękka
    apodiss
    2 października 2023 o 11:52
    No nie wiem.
    Nie potrafię wyrobić sobie jednoznacznie zdania na temat tej kredki. Niby jest ok, ale coś mi nie leży. Jest półmiękka i takie lubię. Dobrze i jednolicie się rozprowadza. Na powiekach niby trzyma się cały dzień ale po krótkim czasie traci na intensywności, łatwo się rozmazuje, zbiera się w kącikach oka. Nie odpowiada mi słaba intensywność koloru. Nie jest typowo czarna tylko lekko wpada w jakiś brąz czy szarość - trudno ocenić. Od kiedy jej używam odczuwam suchość oka i lekkie pieczenie. Raczej jej ponownie nie kupię, bo mam lepsze efekty w tańszych produktach,ale wypróbować warto.
  • 13 maja 2012 o 18:46
    Dobra kredka.
    Posiadam kolor czarny. + miekki rysik +nie podraznia +ladny ,czarny,gleboki kolor +latwo sie ostrzy +wydajna -troche se rozmazuje i odbija -trwalosc W cieple dni sie strasznie rozmazuje i odbija,mimo wszystko to jedna z ulubionych kredek. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1-cale
  • 12 lutego 2012 o 22:16
    Naprawdę zadziwiająco dobra:)
    Dostałam od mamy ,kolor brąz. plusy: +ładny neutralny brąz ni zimny ni ciepły miedziany więc uniwersalny (choć ja wolę czarne kredki ..ale to prezent to nie ma co narzekać;) ) +Miękka..naprawdę miło miękka nic mnie nie podrażniało. Nie była ani ZA miękka (jak supershock avonu) ani za twarda. +łatwa do naostrzenia bo się nie łamie rysik +wydajna...niestepia się przy 1 makijażu oczu +trwała! O dziwo dzień na gościnie wytrzymała lepiej niż sądziłam minusy: -cena! W promocji do przeżycia ale w regularnej cenie za droga dla mnie -CIĘŻKO DOSTĘPNA (DLA MNIE!!) bo u mnie w mieście nie ma nigdzie ich sklepu -trochę na dole pod rzęsami sie jednak rozmazała..fakt że nieznacznie a ja mam do tego tendencje ale zawsze. Kredka naprawdę miło mnie zaskoczyła, i kiedyś przy okazji jakiejś promocji spróbuję jeszcze inny kolor..Ale faworyta wśród kredek już i tak mam. Używam tego produktu od: 2 tyg Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 sztuki
  • 21 września 2011 o 20:46
    Bez rewelacji
    Kredka poprawna, bez większych rewelacji. Jak dla mnie jest zbyt mało trwała, łatwo się rozmazuje. Jest dobra do smoky eyes, ale nie do trwałego makijażu (zwłaszcza gdy robi się kocie oko, cześć wystająca poza powiekę bardzo szybko znika). Jednakże łatwo się prowadzi, nie ma problemów z jej aplikacją, nieźle się temperuje. Nie jest to jednak mój typ, ponieważ od kredek wymagam dużej trwałości. Plusy: - cena - czarna czerń - miękkość Minusy: - trwałość Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno