Kredki do oczu

Yves Rocher Couleurs Nature, Stylo Regard Waterproof Wodoodporna kredka do oczu

Nasi użytkownicy zostawili 62 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 września 2024 o 8:35
    Kredka, która trafia w mój gust
    Mój makijaż oka to głównie tusz i kredka, rzadko kiedy sięgam po cienie, dlatego kredki w kilku kolorach królują w mojej kosmetyczce. Tą podpatrzyłam u Mamy i przypadła mi do gustu, więc dla siebie też kupiłam. Mam kolor zielony - plusem jest to, że kolor opakowania odpowiada dokładnie kolorowi sztyftu. Kredka ma odpowiednią konsystencję, bez trudu sunie po powiece. Łatwo się nią malować, bo sztyft jest dość cienki i precyzyjny. Dobrze się rozciera, bez trudu ją zmyć, mimo że jest dość trwała. Trochę się rozmazuje pod koniec dnia, ale nie jest to jakiś wielki problem. Jest wydajna i występuje w kilku kolorach. Cena regularna jest dość wysoka, dlatego warto kupić ją na promocji. Ja pewnie się skuszę na jeszcze jakiś kolor.
    Zalety:
    • Wydajność, łatwość stosowania, ładny kolor, jakość
    Wady:
    • Wysoka cena regularna
  • 30 lipca 2024 o 21:55
    Dość trwała kredka
    Szukałam dobrej wodoodpornej kredki, bo większość zwykłych mi się po jakimś czasie rozmazuje na powiece. Mam kolor gris granit, to odcień ciemnoszary. Jest do wyboru sporo kolorów min. zielony, niebieski, szary, brązowy czy klasyczny czarny. Kredka jest automatyczna w plastikowej oprawce, wygodna w używaniu. Linię rysuje się nią łatwo, kolor odpowiada temu, którego oczekiwałam, utrzymuje się dość długo, po około 7-8 godzinach muszę poprawić makijaż. Łatwo się zmywa płynem micelarnym lub żelem. Nie uczula i nie podrażnia oczu. Ma dołączoną temperówkę do rysika, więc łatwo uzyskać cieńszą kreskę. Jestem z niej zadowolona i chętnie powtórzę zakup, chociaż nie jest bardzo tania.
  • 8 grudnia 2022 o 16:55
    Ciekawe
    Bardzo przyjemne kredki = mam je w kilku kolorach i z każdego jestem zadowolona. używałam je przez dłuższy czas a zużycie było bardzo minimalne. Jeśli o to chodzi to są naprawdę wydajne, a kolory są bardzo ładne chociaż może nie tak nasycone jak lubię. sama Kredka sunie po powiece dość ciężko nie jest masełkowata hmm jest bardziej zbita i Twarda ale to kwestia przyzwyczajenia. Spokojnie wytrzymują cały dzień ale muszę zaznaczyć że pod koniec dnia kolor jest słabszy i blady ale mimo to bardzo ładnie dalej wyglądają na powiece i uwaga na Dolnej lini co zaskoczyło mnie bardzo pozytywnie. Nie są bardzo drogie ja zakupiłam cały komplet w atrakcyjne j cenie ale wiem też że są dostępne na różnych portalach aukcyjnych, więc można ją upolować w niższej cenie. Uwaga hahha są wykręcone A to jest olbrzymi plus!!!! który jest chyba niedoceniany bo widzę to na przykładzie w tym momencie Kredek z Eveline, u których Temperówka a raczej dobor odpowiedniej temperówki sprawia ze dostaję szału
    U konsultantki
  • 18 kwietnia 2021 o 13:43
    Trwała kredka
    Kredka ma bardzo ładne żywe kolory i jest świetnie napigmentowana. Jest bardzo trwała i to jest fakt. Ma kremową konsystencję, ale nie rozmazuje się, może odrobinkę pod koniec dnia. W opakowaniu posiada mini temperówkę, której w ogóle nie używałam, gdyż bardzo łatwo malować nią kreski bez jej temperowania. Jej minusem było opakowanie, jakby niestabilne, ale następna kredka była już dobrze w opakowaniu osadzona. Bardzo łatwo wykonuje się nią makijaż. Polecam!
  • 28 marca 2020 o 17:00
    Bardzo przyjemna i trwała :)
    Kredka znajduje się w plastikowym opakowaniu, które jest solidnie wykonane i odporne na uderzenia, a jego kolor odpowiada odcieniu kredki, więc bez problemu można znaleźć odpowiednią gdy mamy kilka różnych barw do wyboru. Na opakowaniu znajdują się napisy - marka, nazwa produktu, gramatura, ale akurat to szybko się u mnie starło i została praktycznie "no name". Miałam napisać też, że dno odpada, co nie jest fajne, ale... właśnie doczytałam, że tak ma być, bo została w nim ukryta temperówka do rysika :D Sprawdziłam - działa, temperuje, cienkie linie wychodzą fenomenalnie :D Mam kolor czarny, ale taki wyblakły, wpadający w szary, chyba nazywał się Antracyt, ale nie jestem pewna ze względu na starcie wszelkich napisów... Kredka jest miękka i pełna koloru, dzięki czemu łatwo się nią można pomalować. Ciężko natomiast ją rozetrzeć, bo szybko zastyga, ale jest to wykonalne. Gdy już zastygnie na powiece to nic jej nie ruszy - nie przemieszcza się, nie blaknie, nie odbija. Testowałam ją również na wakacjach i basenie, nic jej się nie stało, jest dokładnie taka jak zaraz po nałożeniu. Łatwo ją usunąć wieczorem przy pomocy dwufazowego płynu lub po prostu olejku. Nie wiem co jeszcze miałabym o niej napisać, po prostu warto spróbować, bo jak dla mnie jest bardzo dobrym produktem i z chęcią jeszcze się w nią zaopatrzę :)
    Zalety:
    • solidne opakowanie
    • ukryta temperówka do rysika
    • miękka
    • dobrze nasycona kolorem
    • przyjemna aplikacja
    • trwałość i wodoodporność
    • łatwa do usunięcia
    Wady:
    • szybko ścierające się napisy z opakowania