Kredki do brwi

Bourjois Sourcil Precision [Eyebrow Pencil] Kredka do brwi

Bourjois Sourcil Precision Eyebrow Pencil 1,13g 07 Noisette

Nasi użytkownicy zostawili 54 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 maja 2025 o 10:53
    Precyzyjna z wygodnym choć troszkę twardym włosiem grzebyczka.
    Kredka nie ma wbudowanej temperówki, jest to kredka do temperowania. Niestety nie ma wbudowanej temperówki. Z drugiej strony szczoteczka posiada grzebyczek z dość twardego włosia. Szczoteczka posiada zbyt duże odstępy pomiędzy kępkami włosia. Przeczesywanie nią brwi niestety niesie ryzyko rozmazania. Wybór kolorów jest niestety mały. Są one średnio napigmentowane. Mi to nie przeszkadza bo lubię jak rysunek brwi jest delikatny. Kredka dobrze się rozprowadza. Ma średnią twardość. Można wykonać precyzyjny rysunek. Nie łamie się. Nie rozmazuje się w ciągu dnia. Wieczorem łatwo ją zmyć przy pomocy tradycyjnego płynu micelarnego.
  • 9 maja 2021 o 1:36
    Mój hit od 5 lat
    Kredki używam już tak długo, że nie zamienię jej na żadna inną (No chyba że w końcu zrobię permanentny). Doskonale podkreślam nią kształt brwi, utrzymuje się cały dzień, używam najjaśniejszego koloru - 7, dla blondynki w sam raz. Jest MEGA!
    Zalety:
    • Trwała, wydajna, bodajże 3 lub 4 odcienie-kazda znajdzie odpowiedni.
  • 25 listopada 2020 o 12:47
    Idealna
    Kredkę kupiłam w ciemno, w sklepie internetowym. Wybrałam Bourjois, który cenię od lat. Tym razem również się nie zawiodłam. Mój kolor to blonde fonce. Jest to pierwsza kredka do brwi w moim życiu, o idealnym dla mnie kolorze do moich brwi. Zawsze miałam problem z doborem koloru, a tym razem to był strzał w dziesiątkę. Do moich blond włosów i jasnej cery psuje idealnie. Sama kredka jest miękka, długo się utrzymuje i po prostu dobrze się ją nakłada. Dla mnie idealna
    Zalety:
    • kolor kredki ( idealne dopasowanie koloru )
    • miękka
    • dobrze się ją nakłada
  • 28 marca 2020 o 11:28
    Przyzwoita kredka
    Z natury mam gęste brwi, ale ich kształt pozostawia wiele do życzenia. Zależy mi również na delikatnym, naturalnym wypełnieniu i łatwej aplikacji produktu (bo komu chciałoby się spędzać długie minuty nad malowaniem brwi o 6 rano?). I tutaj ta kredka zdecydowanie mnie nie zawiodła. Jest miękka, ale jednocześnie nie na tyle, aby uniemożliwić zrobienie wyraźnego konturu. Bez problemu wypełnia przestrzenie pomiędzy włoskami (a moje brwi są naprawdę gęste), a kolor można bez problemu dozować, w zależności czy chcemu uzyskać efekt ciemniejszy, czy delikatny. Niestety sporą wadą jest to, że kredka trochę "roluje" się na brwiach. W przypadku gęstych brwi i długich włosów nieestetycznie się kruszy, przez co nie daje w 100% naturalnego efektu. Pomimo to jest trwała - przetrwała jesienne deszcze, po zdjęciu czapki dalej była na miejscu. Produkt godny polecenia, ale im delikatniejsze masz brwi - tym lepiej się sprawdzi :) Niestety duża miękkość ma też swoje wady - przez to często trzeba kredkę temperować, więc sporo produktu ląduje w śmietniku.
    • dawkowanie" koloru
    • wygodna aplikacja
    • nadaje się do konturowania i wypełniania brwi
    Wady:
    • może się rolować
  • 21 października 2019 o 19:13
    Dobra
    Kredke kupiłam z ciekawości w ramach sprawdzenia czy przebije pomade która dotąd stosowałam. Wnioski mam takie, że ładnie konturuje, kolory są naturalne więc ładnie wtapia się z brwiami. Szczoteczka na skuwce super pomysł ale jednak pomada wygrywa, gdyż nią mogę ładnie brwi ułożyć a tutaj tylko kontur, wypełnienie a jednak do szczoteczki potrzebny jest jeszcze jakiś kosmetyk, który pozwoli efekt ułożenia utrzymać. Kredka sprawdza się świetnie przy szybkim makijażu czy makijażu poza domem gdzie nie mamy czasu na pędzel i pomade. Aczkolwiek, jest miękka, że ładnie się konturuje, jest też trwała więc jeżeli ktoś woli kredki to moim zdaniem ta się sprawdzi zdecydowanie.

Zobacz także inne Kredki do brwi