Kredki do brwi

Rimmel Brow Pro Micro Ultra Precise Brow Pencil Kredka do brwi

E-Glamour.pl
Rimmel Brow Pro Micro wysuwana kredka do brwi 03 Dark Brown 0.09g
notino.pl
Rimmel BROW PRO MICRO PENCIL - Automatyczna kredka do brwi ze szczoteczką - 002 - SOFT BROWN
Rimmel Brow Pro Micro wysuwana kredka do brwi 01 Blonde 0.09g
Rimmel Microdefiner Kredka do brwi, 01 Blonde Blonde

Nasi użytkownicy zostawili 43 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

puddle
    13 lutego 2025 o 13:30
    Świetna do rysowania pojedynczych włosków
    Kiedy nie jestem po laminacji i farbowaniu brwi, najczęściej podkreślam je cienkim ołówkiem. Mam rzadkie brwi i nieregularny kształt, dlatego zależy mi na precyzji. Takim cienkim ołówkiem, jak ten z Rimmela, dobrze dorysowuje się pojedyncze włoski. Kształt i kolor nadaję stopniowo, jest to bezpieczne, ale przy okazji także wygodne i szybkie. Szczoteczką mogę je jeszcze ujarzmić ???? Rysik jest raczej suchy, nie woskowaty. To mi odpowiada, bo linie nie rozmazują się, wyglądają naturalnie, łatwo o ewentualne poprawki. Przy czym pigmentacja jest dobra, nie trzeba przyciskać go mocno. Nie kruszy się. Łatwo nim operować. Jedyne, co mnie rozczarowało, to wydajność. Kosmetyk szybko się skończył (porównując do innych produktów tego typu, innych marek, ten zużyłam najszybciej). Wybrałam odcień soft brown. Najczęściej sięgam po ciemne brązy, bo lubię taki efekt. Ale przyznam, że czułam się bardzo dobrze w nieco jaśniejszych.
    Zalety:
    • precyzja w rysowaniu włosków
    • łatwość użycia, w kilka chwil podkreślone brwi
    • pigmentacja
    • jakość - nie rozmazuje się, nie łamie, nie kruszy
    Wady:
    • Szybko się zużywa:(
  • 23 października 2024 o 21:35
    Najlepsza!
    Uwielbiam te kredkę, właśnie zużyłam chyba 15 opakowanie. Dlugo szukałam takiego produktu. Jest bardzo łatwa w obsłudze, naprawdę szybko można podkreślić brwi. Do tego bardzo precyzyjna, nareszcie cienka końcówka, bez problemu narysujemy nią pojedyncze włoski w łuku brwiowym. Nie mamy też problemu z trwałością. Jedyny minus to jest mało wydajna, dlatego kupuje od razu kilka na zapas.
    Zalety:
    • Precyzyjna
    • Idealny kolor
    • Trwała
    • Cienka koncówka
    Wady:
  • 2 czerwca 2024 o 14:50
    kredka do brwi
    Jest to jedna z lepszych kredek jakie miałam kiedykolwiek. Używam jej nie tylko do brwi ale także do malowania kreski do czego sprawdza się idealnie. Jest bardzo cienka przez co precyzyjnie i łatwo się z nią pracuje. Jest ona w miarę trwała a także można ją zakupić w wielu odcieniach. Ma ona również szczoteczkę która idealnie można wyczesać brwi np na mydełko. Polecam!
  • 1 kwietnia 2024 o 20:23
    Ulubiony produkt do brwi
    Uwielbiam tą kredkę, żadna inna nie potrafi mi jej zastąpić. Jest precyzyjna, łatwa w użyciu, nie roluje się, nie robi grudek i nie jest tępa w utrzymywaniu. Wystarczy przejechać nią kilka razy i brwi wyglądają pięknie. Nie znalazłam lepszej kredki jak do tej pory. Jestem blondynką, i na szczęście nie wpada ona w rudości co bardzo często się zdarza. Ja ją uwielbiłam i serio polecam! Zalety: -fajne kolory -jest precyzyjna -łatwa w użyciu -nie kruszy się
    Zalety:
    • Łatwa w użyciu
  • 12 lutego 2024 o 17:19
    Uwielbiam
    Ta kredka posiada wszystkie cechy idealnej kredki do brwi. Jest bardzo cieniutka i precyzyjna. Narysowanie cienkich końcówek nigdy nie było prostsze. Kolory tych kredek są bardzo ładne, wyważone i co najważniejsze nie wpadają w rudość. Kredka dobrze rysuje po skórze, jedno przejechanie daje mi satysfakcjonujący kolor. Nie nawarstwia się gdy przejadę w tym samym miejscu kilka razy, dzięki czemu nie tworzą się nieestetyczne grudy. Jest bardzo trwała, nigdy nie miałam problemu z wycieraniem, a makijaż noszę po około 13 godzin. Jest też trwała w opakowaniu, ani razu mi się nie złamała. Spiralka na końcu jest dodatkowym plusem.
    Zalety:
    • precyzyjna
    • bardzo trwała
    • ładne kolory
    • dość tania
    • ładnie rozkładający się kolor na skórze
    • nie łamie się
    • spiralka w opakowaniu

Zobacz także inne Kredki do brwi