Kredki do brwi

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Kredka do brwi

Sephora
Anastasia Beverly Hills - Brow Wiz - Kredka Do Brwi - Auburn (0,085 G) - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 22 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 listopada 2024 o 18:34
    Bardzo fajna kredka
    Kredkę zakupiłam w kolorze taupe. Jest bardzo cieniutka, dzięki czemu precyzyjnie można wyrysować brwi. Kredka jest bardzo trwała i nie ściera się. Polecam ja z czystym sumieniem.
  • 4 maja 2024 o 19:46
    Niczego sobie
    Tą kredkę dostałam jako gratis w którymś z zamówień w Sephorze. Co prawda nieduża gramaturę, ale na spokojnie dało się przetestować przez jakieś tygodnie. Sam rysik jest cienki i precyzyjny tak, że da się wyrysować naturalnie wyglądające włoski. Ma długotrwałą formułę, przez cały dzień makijaż brwi zawsze się trzymał i dobrze współpracował z innymi kosmetykami utrwalającymi typu żel czy mydełko. Kolor się nie utlenia, ani też nie znika. Trudno zrobić sbie krzywdę tym produktem, bo nawet jeśli coś nie wyjdzie to łatwo to zmyć przy pomocy patyczka i nie pozostawia śladów. Jak na droższą markę sama cena z tą kredkę nie jest zła i myślę, że kiedyś kupię jeśli uda mi się złapać w okazyjnej cenie. Jednak o podobnej jakości i właściwościach znajdziemy wiele drogeryjnych kredek do brwi.
    Zalety:
    • wydajna
    • precyzyjna
    • trwała
    • łatwa aplikacja
    Wady:
  • 18 kwietnia 2024 o 11:38
    Najlepsza kredka do brwi
    ABH to marka, która robi genialne produkty do brwi, a Brow Wiz zdecydowanie jest kredką, którą warto wypróbować. - Pomimo codziennego stosowania wystarcza na bardzo długo. - Kredka jest cienka i twarda, co ułatwia precyzyjną aplikację (nie łamie się). - Gama kolorystyczna pozwala na idealne dobranie koloru (ja dla ciemnych blondynek polecam Medium Brown). - Nie wymaga poprawek w ciągu noszenia. Jedynym minusem jest cena, aczkolwiek myślę, że warto w nią zainwestować.
  • 12 marca 2024 o 14:47
    bardzo dobry produkt, ale nie dla wszystkich
    Kosmetyk posiada cienką, twardą końcówkę, która nie łamie się i pozwala na idealne wypełnienie brwi. Kolor jest trwały i utrzymuje się cały dzień bez blaknięcia czy utleniania się. Przy codziennym używaniu jest średnio wydajna. Twardość kredki może być dla niektórych wadą, ale dla mnie jest to zaleta, ponieważ zapewnia precyzyjną aplikację i kontrolę nad rysunkiem brwi. To idealny wybór dla osób szukających kredki do brwi, która zapewni im długotrwały efekt i piękny kolor. Z racji tego, że używałam ten produkt również na osobach którym wykonywałam makijaż, stwierdzam jednak, że nie jest to produkt uniwersalny dla wszystkich, bo jednak ze względu na twardość i wytrzymałość kredki trzeba trochę mocniej docisnąć na skórze.
    Zalety:
    • dostępna kolorystyka
    Wady:
    • twardość
    • nie jest uniwersalna
  • 12 marca 2024 o 11:19
    Najlepsza, jaka uzywalam
    Probowalam juz wiele kredek do brwi, zarowno drozszych i tanszych i za kazdym razem albo cos bylo nie tak z kolorem (zielonkawy, rudawy itp), albo z konsystencja, po prostu nie uzywalo mi sie tego dobrze. Stwierdzilam wiec, ze czas wyprobowac podobno najlepsza kredke na rynku i po dlugim poszukiwaniu i swatchowaniu odcieni zdecydowalam sie na Taupe. Produkt przychodzi do nas w pudelku, sama kredka ma ladne opakowanie, ale ani mnie to ziebi ani grzeje, inne kredki tak samo wygladaja. Szczoteczka na koncu dla mnie jest bezuzyteczna, bo mam swoj ulubiony grzebyk do wyczesywania, wiec tej w kredce nie uzywam wcale (raz przy pierwszym opakowaniu uzylam zeby zobaczyc, czy i jak to w ogole dziala - dziala wiec mozna to uzywac, ale jednak ja wciaz wole swoja). Odcien Taupe jest chlodniejszy, niz inne kredki, ktore mialam wczesniej, ale moim zdaniem wciaz nie jest wystarczajaco chlodny, moglby byc doslownie ciupek chlodniejszy. Dodatkowo chociaz to jest odcien najblizszy moim brwiom (bo 1 odcien nizej jest juz za rudy) to wciaz nie uznalabym go za odcien idealny, jest podobny i najbardziej zblizony ze wszystkich, jakie mialam, ale wciaz to nie jest 100% to. Uzywanie nie nastrecza problemow, kredka jest wysuwana, nie trzeba jej ostrzyc. Ja uzywam jej glownie tak, ze maluje sobie brwi cieniem pudrowym, a nastepnie przeczesuje zelem, jak to zastygnie to patrze czy mam jeszcze jakies braki i jesli tak to uzupelniam kredka. Nie uzywam jej tak, ze maluje cale brwi, wg mnie za kazdym razem kiedy probowalam tak zrobic te brwi wychodza zbyt graficzne i zbyt ciemne (tutaj jeszcze odnosnie tego koloru i jego ciemnosci/jasnosci, no ale idealniejszego nie ma na chwile obecna), dlatego nie moge stosowac kredki samej, moge ja uzywac tylko do poprawek, domalowania czegos, poprawienia. Podejrzewam, ze jakbym chciala uzywac jej do malowania calych brwi to moja opinia tutaj bylaby inna, znacznie gorsza, bo ten efekt po prostu nie wyglada na mnie dobrze. Jako akcent - domalowanie pojedynczych wloskow czy przykrycie jakiejs bezwlosej wyspy na moich brwiach to sie nadaje dobrze. Pytanie czy to jest dla mnie produkt must have? Nie, bo moglabym sobie domalowac te brakujace miejsca cieniem ktorym i tak sobie maluje brwi. Ale czy jest to produkt pomocny w mojej rutynie malowania brwi? Tak! Dlatego pewnie bede kupowac dalej, ale nie jest tak, ze musze miec 10 w zapasie i trzasc portkami, czy mi sie nie skonczy jutro. Trwalosc na brwiach jest calkiem dobra, powiedzialabym, ze calodniowa, ale moja opinia moze nie byc miarodajna, poniewaz uzywam jej malo i nie maluje calych brwi, wiec nie wiem jaka bylaby trwalosc na calych. Musze jeszcze powiedziec ze przy moim uzywaniu (czyli tylko domalowywaniu niektorych czesci brwi) kredka starcza mi na naprawde bardzo dlugo, ale podejrzewam, ze jakbym uzywala ja na cale brwi, to konczylaby sie szybko (taka uroda kredek). Jestem zadowolona, ale nie jest to dla mnie produkt w 100% idealny, nadaje sie tylko do konkretnych rzeczy u mnie i nie ma idealnego koloru. Ale jednak poki co konsystencja tej kredki jest najlepsza ze wszystkich, jakie mialam, kolor jest najbardziej zblizony do mojego naturalnego odcienia wloskow i nie jest rudy jak inne.

Zobacz także inne Kredki do brwi