Mydła

Cien Kremowe mydło w płynie (różne rodzaje)

• 9 czerwca 2023 o 14:16
    Duże wkłady zawsze na propsie :)
    Mydło zacne, dostępne w Lidlu. Kupuję zawsze zapasy w dziubkiem aby uzupełnić mój dozownik i bardzo sobie je chwalę. Miałam już granat oraz oliwkę jednak moim ulubieńcem od zawsze był mleko i miód. Oczywiście to tylko nazwa i głównie zapach gdyż żadne mydło z natury nie posiada właściwości nawilżających dlatego liczyć możemy jedynie na zapach który w tym przypadku zostaje z nami na dłużej. Na wielki plus wielkość opakowania i gęstość kosmetyku która starcza na na prawdę bardzo długo. Mydło ma jak dla mnie jeszcze jedną zaletę- nie barwi i nie osiada nadmiernie na umywalce kiedy skapnie z dozownika. Reasumując- świetne i zawsze dobre rozwiązanie za niewielkie pieniądze.
  • 2 kwietnia 2023 o 16:51
    Całkiem fajne
    Mydło dostępne w sieci sklepów Lidl. występuje także w formie zapasu, który najczęściej kupuję. Jest odpowiednio gęste, o przyjemnej konsystencji. Dobrze się pieni, nie przesusza szczególnie dłoni, ale jak to mydło. Nawet kremowe raczej nie nawilża, mimo obietnic. Posiada jasny odcień, zbliżony do bieli, więc pasuje do większości dozowników z mydłem. Zapach oliwkowy jest delikatny, przyjemny. Na tę cenę super. Mogę polecić do codziennego stosowania.
    Zalety:
    • dobrze się pieni, myje
    • dobrze dobrana konsystencja
    • ładnie pachnie
    Wady:
    • może wysuszać, szczególnie zimą
  • 6 września 2022 o 11:59
    MYDEŁKO OK
    Kupiłam to mydło w LIDLU za niewielką cenę i o różnych zapachach. Miałam już "oliwkowe" kremowe, zapach przyjemny . Dobrze się pieni i spełni swoje zastosowanie czyli oczyszczające . Kolejnym było o zapachu "granatu" , które najbardziej mi przypadło do gustu. Granat sprostał moim oczekiwaniom . Ładnie pachnie tak orzeźwiająco i słodko , oczyszcza skórę , dobrze się pieni . Kupuję je w dużych opakowaniach i przelewam do mniejszego dozownika. Jest to bardziej ekonomiczna a osobiście lubię dbać o nasze środowisko. Oba mydła są gęste i ich niewielka ilość dokładnie umyje ręce . Polecam.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • oczyszczające
    • nawilżenie
    patkakz
    27 lipca 2022 o 12:07
    Polecam
    Miałam okazję przetestować już różne zapachy tych mydełek i wszystkie pozytywnie mnie zaskoczyły. Mimo, że są z tej samej firmy lekko różnią się od siebie. Świetne jest to, że można je kupić nie tylko w butelce z dozownikiem i pompką ale także w dużej pojemności w miękkim pojemniku jako uzupełnienie, myślę, że to świetne i ekologiczne. Najbardziej polecam mydło "oliwka", ma lekko kremową konsystencję a zapach oliwki jest bardzo intensywny i przyjemny. Mydło dobrze się pieni. Uczucie świeżości na dłoniach pozostaje na długo. Zapach "mleko i miód" jest mniej intensywny ale również przyjemny. Najmniej podobał mi się "granat", ten zapach też jest przyjemny, bardziej orzeźwiający ale różni się przede wszystkim konsystencją, która przypomina bardziej wodnisty kisiel (jest przezroczysty i czerwony). Jak dla mnie ta konsystencja nie jest najwygodniejsza do nakładania, mam też wrażenie, że ten zapach gorzej się pieni.
    Zalety:
    • niska cena
    • możliwość zakupu w miękkich pojemnikach do dopełniania
    • piękne zapachy
    • daje uczucie świeżości
    • dobrze się pieni
    Wady:
    • w zapachu "granat" nie podoba mi się konsystencja
  • 12 stycznia 2022 o 18:09
    Bardzo lubię te mydełka :)
    Jak na stałą bywalczenie sklepu Lidl przystało, większość rzeczy w domu mam kupione właśnie tam. I te mydełka należą do tych rzeczy. Powiem wam szczerze, żee bardzo je polubiłam. Są naprawdę bardzo tanie, bardzo dobrze się pienią, domywają cały brud bez problemu, są wydajne, gęste, nie potrzeba dużo produktu, aby umyć dłonie. I mają piękne zapachy, do wyboru do koloru, co kto lubi: słodkie, owocowe, orzeźwiające. Do tego zapas można dokupywać osobno, nie trzeba płacić za mydełko wraz z opakowaniem z pompką. Mydełka nie wysuszają też dłoni i są dość delikatne. Ja bardzo polecam i od bardzo dawna nie kupuję już innego mydła. Bo po co przecież skoro pod nosem mam naprawdę fajne i tanie produkty? :)