Mydła

Yope Mydło w płynie `Imbir i drzewo sandałowe`

Yope Mydło w Płynie Imbir i Drzewo Sandałowe 500ml

• 5 listopada 2022 o 8:25
    Yope jest jednak niezawodny!
    Zapragnęłam odmiany od mojego ulubionego wariantu z Yope, czyli wanilii z cynamonem i kupiłam recenzowaną wersję imbirową - lubię takie klimaty, więc wiedziałam, że raczej się nie zawiodę w kwestii zapachu - bo o jakość produktu się nie bałam, wszak to Yope ;). Używam tego mydełka od ponad miesiąca i śmiało mogę powiedzieć, że Yope jak zwykle mnie nie zawiodło! ZALETY: + Estetyczna i poręczna butelka - zakupiłam butelkę wyposażoną w wygodną pompkę. Pompka jest bezawaryjna, do tego jedno jej naciśnięcie uwalnia idealną do skutecznego oczyszczenia dłoni ilość produktu. + Żelowa, średnio gęsta konsystencja - produkt dobrze się pieni i łatwo spłukuje ze skóry. + Przepiękny zapach - idealne połączenie korzennych, imbirowych nut z ciepłem drzewa sandałowego, cudo! Do tego jest to zapach trwały, ale nienachalny. + Bardzo dobry, naturalny skład - łagodne środki myjące są bezpieczne nawet dla mojej ultra wrażliwej skóry. + Mydło bardzo dobrze wywiązuje się ze swojego zadania - skutecznie oczyszcza skórę, usuwając wszelakiej maści zabrudzenia (nawet podkład mu niestraszny!) oraz 'kuchenne' zapachy, typu czosnek/cebula/ryba. Produkt jest przy tym niezwykle delikatny - skóra jest miękka, czysta i gładka, bez oznak wysuszenia czy reakcji alergicznej. Parę razy użyłam tego mydła do mycia ciała (każdy wariant tak wypróbowałam) i tutaj również nie mam żadnych zastrzeżeń co do działania - myje, pielęgnuje, nie wysusza :). + Produkt jest wydajny, moją butlę mam od ponad 4 tygodni i jeszcze trochę w opakowaniu zostało - a używamy tego mydła we dwójkę. + Cena jest przystępna i odpowiednia do jakości produktu. + Polska marka <3 WADY: - Nie ma żadnych :). Podsumowując - Yope jak zwykle spisało się na medal! Kocham ich produkty nie tylko za składy i działanie, ale też za wspaniałe zapachy - a każda posiadaczka skóry wrażliwej wie, że z zapachowymi produktami bywa różnie. Tutaj nie ma obaw o stan skóry - Yope dba o to, by było delikatnie. Jestem bardzo zadowolona i z przyjemnością polecam Wam to mydło - jest świetne! <3
  • 23 czerwca 2022 o 23:44
    Jest ok
    Mydlo w plynie bardzo fajnie pachnie. Pieni sie super na konsystencję gesta rece dobrze myje i oczyszcza a zarazem nie podraznia. Cena jest tylko droga. Jest ekologiczne i to plus jest wielki
  • 23 czerwca 2022 o 23:36
    Moje nowe odkrycie nazywa się Yope
    Mydełka Yope są zdecydowanie moimi najnowszymi ulubieńcami. Zaczynam odkrywać gamę ich pięknych zapachów i zachwycać się nimi. Do napisania tej recenzji skłonił mnie zapach tego produktu. Imbir i drzewo sandałowe to zdecydowanie mój faworyt na chwilę obecną. Unisexowy zapach dla każdego, lekko orientalny, korzenny, z delikatna nuta słodyczy. Jego uniwersalność zachwyca mnie i moich domowników, bo pasuje dosłownie każdemu - to pierwszy taki produkt, który zachwalają zarówno Panie i Panowie. Ale żeby nie było, że samym zapachem Yope stoi, mydełko cenimy również za wygodne opakowanie z pompka, za to że świetnie się pieni mimo dość naturalnego składu, za wydajność, za to że zapach utrzymuje się na ciele dłuuugi czas i za to, że nie wysusza skóry (w porównaniu do innych mydeł). Nie podrażnia skóry wrażliwej, a nawet atopowej. Delikatnie zmiękcza i ujędrnia skórę, chociaż ten efekt poczujemy dopiero po dłuższym stosowaniu mydeł Yope. Gdyby nie stosunkowo wysoka cena regularna to nie byłoby się totalnie do czego przyczepić, natomiast w tym przypadku cena idzie w parze z jakością, więc można śmiało te pieniądze wydać, a gdy trafi się na nie w promocji to już w ogóle można kupować w ciemno.
  • 25 listopada 2020 o 16:16
    Mocny zimowy zapach!
    Yope większość pewnie zna i wie, że ich mydła i żele pod prysznic są świetne. Tutaj na opinię zasługuje zapach tego mydła. Yope pozwala nam wybierać w przeróżnych, dobrze skomponowanych zapachach aby każdy wybrał coś dla siebie. Tutaj mamy do czynienia z bardzo mocnym zapachem utrzymującym się jeszcze przez dłuższy czas po umyciu. Moje skojarzenie jest mocno orientalne, wręcz męski zapach. Jednak bardzo mi się podoba, zdecydowanie kupię ponownie tym bardziej, że Yope można często wyhaczyć na dużych promkach.
  • 5 listopada 2020 o 19:27
    Otulający zapach
    ierwsze na co zwraca się uwagę przy użyciu tego mydła to na pewno zapach. Mocny imbir i delikatne drzewo sandałowe. Zapach otula dłonie i pozostaje na nich jeszcze chwilę. W ogółe sama konsystencja mydła otula przyjemnie dłonie, ponadto nie wysusza ich jak to robią inne mydła. Kolejny atut to na pewno skład. Naturalny. Bez alergenów i parabenów. Duża butla, ładna szata graficzna.... Na pewno umila tę prozaiczną czynnością jaką jest mycie rąk :)
    Zalety:
    • Grafika
    • Pojemność
    • Działanie
    • Nawilżenie