WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Yope Mydło w płynie Jagody Goji i wiśnia
hairstore.pl
Bodyland.pl

• 1 kwietnia 2025 o 12:17
    Przyjemne mydło z nostalgicznym zapachem, ale z kilkoma wadami
    Mydła od Yope są wręcz kultowe, choć ja mam do nich mieszane uczucia – niektóre wersje zupełnie mi nie podeszły. Mając wymagającą skórę dłoni, rzadko znajduję produkty do mycia, które jej nie pogarszają. Produkt jest zamknięty w butelce z ciemnego plastiku o pojemności 500 ml. Opakowanie wyposażone jest w pompkę, która nie zacina się, nie powoduje chlustania i zasysa kosmetyk do ostatniej kropli. Mydło jest wydajne, 500 ml wystarcza na długo, choć nie wyróżnia się szczególnie na tle innych produktów. Cena sugerowana przez producenta to ok. 23 zł, ale często można je dorwać w promocji (głównie w drogeriach internetowych). Mydło ma słodki, owocowy zapach, który kojarzy mi się z gumami do żucia o smaku wiśniowym z okresu dzieciństwa. Pomimo intensywności zapachu, nie jest on przytłaczający i nie męczy, a osoby z nadwrażliwością na zapachy również nie będą miały problemu, by używać go na dłuższą metę. Ma rzadką konsystencję, która może osadzać się na pompce i brudzić opakowanie. Mydło dobrze się pieni i rozprowadza na skórze. Produkt zawiera 98% składników pochodzenia naturalnego i o niskim stopniu przetworzenia. Nie zawiera silnych substancji myjących (SLS/SLeS), a w składzie znajdziemy wyciągi z owoców wiśni, granatów i jagód goji, glicerynę roślinną, alantoinę oraz prowitaminę B5. Mimo, że przy częstszym myciu może być delikatnie odczuwalne lekkie wysuszenie, mydło pozostaje łagodne. Choć nie wykazuje silnego działania nawilżającego, zapewnia przyjemne wygładzenie, nie powodując nadmiernego wysuszenia ani uczucia ściągnięcia czy dyskomfortu. Podsumowując, jest to dobry wybór do codziennego mycia, szczególnie jeśli zależy Ci na delikatnym, ale skutecznym oczyszczeniu skóry. Jeśli nie masz bardzo wymagających potrzeb pielęgnacyjnych, ten produkt z pewnością spełni Twoje oczekiwania.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie z bezawaryjną pompką
    • naturalny skład (98% składników pochodzenia naturalnego) bez silnych substancji myjących (SLS/SLeS)
    • dobrze oczyszcza skórę
    Wady:
    • cena regularna jest nieco wysoka jak za mydło (dlatego lepiej szukać promocji)
    • rzadka konsystencja mocno brudzi opakowanie
    • przy częstszym myciu delikatnie wysusza skórę
  • 25 stycznia 2024 o 15:36
    Wiśniowe love ♥️
    Mydło 'Jagody goji i wiśnia' to kolejne, udane dziecko Yope. Kupiłam je w zasadzie przypadkiem, ale zakochałam się w nim już od pierwszego użycia - tak dobrze się sprawdza! ZALETY: + Wygodne, estetyczne opakowanie z pompką dozującą idealną ilość produktu. + Gęsta, żelowa konsystencja - nie potrzeba dużo, by skutecznie oczyścić dłonie. + Przepiękny zapach - dominuje wiśnia, soczysta i apetyczna. Zapach pozostaje na skórze jeszcze przez dłuższy czas po umyciu rąk. + Bardzo dobry, naturalny skład. + Znakomite właściwości myjące i pielęgnujące - mydło skutecznie usuwa zabrudzenia i zapachy typu czosnek/cebula. Oczyszcza i odświeża, nie wysuszając przy tym skóry rąk. Zmiękcza naskórek, nie podrażnia i nie uczula. Jest łagodne, ale bardzo skuteczne. + Wydajność i przystępna cena to kolejne plusy tego mydła. Mam wrażenie, że ten wariant starcza na dłużej, aniżeli inne mydła Yope. + Polska marka. Wad nie odnotowałam. Jestem bardzo zadowolona z tego mydełka i z całą pewnością kupię je ponownie - aktualnie otworzyłam drugie z kolei opakowanie, a to najlepszy dowód na to, że bardzo je polubiłam. Przepięknie pachnie, jest delikatne dla moich wrażliwych dłoni, dobrze oczyszcza i starcza na długo. Bardzo, bardzo polecam ♥️
  • 14 sierpnia 2022 o 14:16
    aż chciałoby się wypić
    Kiedy mydło pokazało się na rynku, nie zwróciłam specjalnej uwagi, no bo jagody goji nie pachną jakoś szczególnie. W czasie pandemii nie chciałam zdejmować maseczki i wąchać żelu w sklepie. Dzięki opiniom wizażanek zdecydowałam się na zakup. I dopadła mnie miłość od pierwszego użycia. Żel pachnie zdecydowanie wiśniami, rozkosz dla zmysłu powonienia. Od tamtej pory często kupuję. Dobrze myje. Dość gęsta forma żelu, nie przelewa się przez palce. Nie wysusza dłoni! Dobry skład! - fotę składu załączam.
    Drogeria Natura
  • 16 maja 2022 o 18:20
    Oj ten zapach !.... Apetyczny
    Uwielbiam wszystkie mydła Yope i to mydło nie jest tutaj wyjątkiem. Moje dłonie łatwo się przesuszają i podrażniają - żeby temu zapobiec, muszę regularnie używać kremu do rąk i używać delikatnych środków myjących. Mydła z Yope jako jedne z niewielu bardzo dobrze oczyszczają skórę, ale zarazem jej nie podrażniają i nie przesuszają. Dodatkowo każde ma piękny zapach i wersja jagody goji i wiśnia nie jest tutaj wyjątkiem, choć zapach ten jest wyjątkowo delikatny. Mydło ma dodatkowo odpowiednią konsystencję,i jest bardzo wydajne .
    Zalety:
    • Zapach zapach zapach
    • Konsystencja
    • Dobrze myje nie wysusza
    Wady:
    • Dostępność
  • 2 grudnia 2021 o 9:33
    Bardzo fajne mydło
    Mydełko do rąk z Yope to dla mnie totalna nowość ale zostanie ze mną na dłużej. Urzekł mnie jego zapach, może podczas użytkowania jest trochę zbyt intensywny, ale dzięki temu później delikatnie utrzymuje się na dłoniach. Mydełko nie wysusza i nie podrażnia, za co należy mu się ogromny plus. Ma wygodny aplikator i fajny naturalny skład.
    • działanie