WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Mydła

Palmolive Naturals, Liquid Handwash with 100% Natural Olive 'Ultra Moisturizarion' Mydło w płynie z mleczkiem oliwkowym

Palmolive Naturals
notino.pl
Palmolive Mydło w płynie OLIWKOWE zapas 500ml 8003520039545
Palmolive Mydło w płynie Oliwka Zapas 500 ml

• 3 października 2024 o 14:37
    Nawilżające mydło Palmolive
    Mydło w płynie Palmolive nawilża skórę dłoni. Ma rzadką konsystencję, lekko kremową i jest białego zabarwienia. Nie jest zbyt wydajne. Opakowanie to plastikowa butelka, atomizer nigdy nie zacina się. Bardzo ładnie oliwkowo pachnie. Zapach utrzymuje się na dłoniach. Mydło dobrze pielęgnuje skórę. Polecam.
    Inne
  • 15 sierpnia 2024 o 11:46
    Obowiązkowym elementem w każdej łazience jest oczywiście mydło do mycia rąk. Ja każdorazowo decyduję się na propozycje w płynie ponieważ sprawdzają nam się znacznie lepiej niż propozycje w kostce. Tym razem zdecydowałam się na dość długo będącą już na rynku propozycję od marki Palmolive, którą zakupiłam w jednym z marketów. Nie miałam co do niego jakiś większych oczekiwać, zdecydowałam się na nie ponieważ było przystępne cenowo a w samym markecie nie było zbyt dużego wyboru. Kosmetyk zamknięty jest w opakowaniu w formie plastikowe, przeźroczystej buteleczki o pojemności 300 mililitrów. Cena regularna wynosi niecałe dziesięć złotych. Na opakowaniu umieszczono etykietkę z grafiką oliwki oraz wszelkimi, najważniejszymi informacjami na temat produktu, takimi jak jego nazwa, logo producenta, skład, najważniejsze właściwości i opis. W rolę aplikatora wciela się tutaj działająca bez zarzutu plastikowa pompka. Mydło posiada kremową konsystencję i pachnie ładnie, bardzo delikatnie, jak typowy kosmetyk oliwkowy. Dosyć dobrze się pieni dlatego też nie trzeba stosować tej propozycji w zbyt dużej ilości. Oczyszcza nasze dłonie i odświeża je, jednocześnie nie powoduje uczucia nadmiernego wysuszenia chociaż nie polecałabym tego kosmetyku w przypadku bardzo wrażliwej skóry. Jest to dobre, podstawowe mydło do rąk, dodatkowo bardzo wydajne. Oliwkowe, kremowe mydło do rąk do marki Palmolive to dobry kosmetyk, który nie posiada jakiś nadzwyczajnych właściwości jednak dobrze sprawdza się w swojej roli. Wydaje mi się, że mogę polecić ten kosmetyk zwłaszcza, że jest przystępny cenowo.
    • Aplikator
    • Konsystencja
    • Oczyszcza
    • Odświeża
    • Nie wysusza
    Wady:
  • 24 marca 2024 o 21:51
    Bardzo ładny świeży zapach
    Jeśli chodzi o mydła do rąk to jestem delikatnie mówiąc wybredna. Zależy mi na kilku kwestiach a jedną z nich jest gęstość produktu oraz zapach. Co do konsystencji nie zawiodłam się tak jak produkty do mycia ciała Palmolive - są gęste i przyjemnie się rozprowadzają tak jest również tutaj. Zapach jest boski! Świeży i lekki, nie przypomina on zapachu oliwek a bardziej takie delikatne mleczko z nutą kobiecości. Dobrze myje dłonie, nie wysusza ich a zapach utrzymuje się jeszcze chwilę po myciu. Pompka działa jak należy i produkt nie jest rozchlapywany po całej łazience.
    Zalety:
    • Przyjemny zapach
    • Gęsta konsystencja
    • Dozownik w formie pompki
  • 7 marca 2024 o 10:29
    Samo mydło takie sobie ale zapach bardzo mi się podoba
    Jak w tytule recenzji, w kategorii pielęgnacji skóry rąk mydło plasuje się w grupie raczej średnich, natomiast mnie bardzo podoba się jego zapach. W moim przypadku rozpoczęło jako mydło łazienkowe a potem przeniosłam je do kuchni, ale nie wykluczam ponownego zakupu w przyszłości. Jest dość wydajne,zapach pozostaje relatywnie długo na dłoniach,jednak trochę wysusza,więc do intensywnej pielęgnacji się nie nadaje.
  • 24 stycznia 2024 o 18:16
    Nie dla skóry wrażliwej
    Mydełko kupiłam z sentymentu, dla zapachu, bo pamiętam, że było zawsze u mojej babci, a dzieciństwo u niej wspominam miło. Pachnie bardzo ładnie i tu chyba kończą się superlatywy. Mydło jest w opakowaniu z pompką. Dla większości prawdopodobnie jest to zaleta, dla mnie raczej nie. Nie mozna zużyć produktu do końca, trzeba dolewać wody, nie da się ustawić pompki w tym miejscu, w którym by się chciało i produkt leci w inną stronę. No po prostu nienawidzę pompek!!! To mydełko zdecydowanie nie nadaje się dla skóry suchej i wrażliwej, bo wysusza jeszcze bardziej. Ogólnie mydła w płynie to takie rypacze, bo razem z zanieczyszczeniami zmywają też barierę ochronną naskórka i skóra robi się bardziej sucha i zdarza się, że pęka. Moja zaczęła pękać i pojawił się wyprysk kontaktowy. Tak że nie polecam nikomu ze skłonnością do atopii. Mydełko jest wydajne, starczyło na 2 tygodnie, cena średnia. Ja już nie kupię z uwagi na atopię, ale zapach kocham i jak ktoś nie ma problemów z przesuszoną skórą to polecam.
    Zalety:
    • Zapach,
    • Higieniczne opakowanie
    Wady:
    • Przesusza