Kredki do brwi

Eveline Cosmetics Kredka modelująca do brwi

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 maja 2024 o 13:43
    Fajna kredka
    Kredka świetnie się u mnie spisuje idealnie nadaje i podkreśla kształt moim brwią . Jest miękka i ma mocny pigment , brwi utrzymują się przez długi czas nie naruszone ???? Jest to moja ulubiona kredka do brwi ❤️
  • 6 grudnia 2023 o 8:07
    Długotrwały makijaż brwi
    Kredka ma średnio miękką formułę. Dobrze rozprowadza się na skórze. Pozwala precyzyjnie wypełnić ubytki i nadać brwiom pożądany kształt. Kredka jest bardzo dobrze napigmentowana. Rysunek brwi jest długotrwały. U mnie utrzymuje się cały dzień.
  • 17 listopada 2022 o 20:18
    Może być
    Kredka wymaga temperowania i jest zakończona skuwką, która posiada szczoteczkę. Ja akurat jej nie używam, bo wolę spiralki do przeczesywania brwi. Mój odcień to brąz. Kredka ma średnią pigmentację, dzięki czemu nie zrobimy sobie nią krzywdy. Jest odpowiednia - niezbyt twarda ani zbyt miękka przez co nie podrażnia skóry. Nie należy do zbyt precyzyjnych chyba, że przed każdą aplikacją ostro ją na temperujemy. Nadaje się raczej do wypełniania brwi niż do rysowania pojedynczych włosków. Sam efekt wygląda bardzo naturalnie i jest długotrwały. Ja jednak wolę mieć większą precyzję, ale dla osób początkujących może się sprawdzić. Może być.
  • 19 kwietnia 2022 o 20:38
    Dobra kredka
    Kredka do brwi według mnie jest dobra, przede wszystkim dobrze maluje i cena regularna jest dość niska co na pewno jest plusem. Kredka dobrze maluję, ponieważ nie jest zbyt twarda. Kredka jest wydajna a dodatkowo posiada szczoteczkę. Jedynie odcień mógłby malować mocniej ale i tak jest ok.
  • 18 stycznia 2022 o 23:24
    na co dzień dla osób podreślających lekko brwi
    Kredka od eveline jest przeciętną kredką do której wracam, ponieważ lubię tego typu kredki na co dzień poprzez szybka i łatwą aplikację. Kredka jest dla osób, których brwi mają juz odpowiedni kształt, ponieważ ona nadaje się do lekkiego podkreślenia a nie narysowania na nowo brwi czy innego kształtu. Mi to odpowiada, bo sama mam gęste i mój naturalny kształ mi odpowiada więc sobie wypełniam lekko brwi i nie muszę obawiać się, że będą za ciemne lub za bardzo podreślon lecz gdybym miała rzadsze brwi ta kredka nie byłaby moim wyborem, ponieważ jest za słabo napigmentowana.
    Zalety:
    • wydajna (bardzo mnie denerwują kredki wysuwane, które bardzo szybko się kończą, ta kredka jest bardzo wydajna)
    • tania
    • ładny odcień blondu
    • odpowienia miękkość ( nie jest twarda i nie za miękka
    Wady:
    • nie dla osób, które malują inny kształt brwi niż swój naturalny, jest za słabo napigmentowana

Zobacz także inne Kredki do brwi