Lakiery klasyczne

Pablo Color Extra Long Lasting, Fast Drying Nail Enamel with Vitamins A + E Lakier do paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 listopada 2022 o 19:23
    Tragedia
    Zacznijmy od plusow- jest tani, wygodny pędzelek, ładne kolory czerwieni. A minusy, hmm no więc najważniejsze - tragiczna trwałość. Paznokcie pomalowane wieczorem następnego dnia po południu mają obdarte końcówki, odpryski zdarzają się nie tylko na końcach ale również na środku płytki. No co za badziew. Trwałość jest nie do przyjęcia i z akceptowania. A jeszcze jak dojdzie proza zycia: mycie, komputer, sprzątanie to mamy przezliwy wygląd, który wymaga natychmiastowej akcji-renowacji Jeśli ktoś chce zmiany na jeden dzień, albo sprawdzić jak dany kolor wygląda na naszej skórze to może taki zakup się okazać przydatny. Swój kupiłam w jakimś spozywczaku bo stał przy ladzie i to w tak śmiesznej cenie typu 3 zł.
  • 15 maja 2021 o 19:25
    Niezłe lakiery ze spożywczaka
    Kilka odcieni kupiłam w sklepie spożywczym za niecałe 4 złote za sztukę. Bogaty wybór kolorów to duży plus. Krycie jest według mnie dobre, choć i tak ja kładę dwie warstwy. Zapach jest typowy dla tego typu lakierów. Pędzelek jest wygodny i poręczny. Lakier dosyć szybko schnie, zmywa się też bezproblemowo. Trwałość jest taka sobie. Z top coatem lakier wytrzyma nawet sześć dni, bez niego zacznie odpryskiwać już po niespełna dwóch dobach. Jednak za tę cenę ja cudów nie oczekuję. Daję cztery gwiazdki.
    Zalety:
    • wybór kolorów
    • dosyć szybko schnie
    Wady:
    • raczej nietrwały
    patkakz
    19 stycznia 2021 o 18:20
    Świetny lakier w przystępnej cenie
    Uwielbiam lakiery tej firmy. Długo się trzymają i nie odpryskują dodatkowo cenię sobie sporą gamę kolorów do wyboru. Pędzelek jest bardzo wygodny. Lakier lekko śmierdzi ale to już taka natura lakierów do paznokci :) Warto przetestować na własnych pazurkach
    Zalety:
    • wygodny pędzelek
    • duża gama kolorów
    • niska cena
    • nie odpryskuje
  • 6 września 2020 o 13:37
    Moje najlepsze lakiery
    Miałam już kilka wariantów zarówno kolorystycznych jak i fakturowych. Niestety są one ciężko dostępne. Kupiła kiedyś jeden cudowny różowy z czarnymi drobinkami i niestety nigdy więcej nie miałam okazji na niego trafić. Najczęściej używam czerwonego lakieru. Mam obecnie mało czasu więc maluje bezpośrednio paznokcie tylko jedna warstwa. Wystarcza mi to na około 4 do 5 dni. Gdy malowałam na odżywkę i dwie warstwy czasami utrzymywał się nawet 7 dni. Jego dużym plusem jest łatwo zmycia. Wystarczy jeden nasaczony wacik aby dobrze zmyć lakier z paznokci. Co ważne nie odbarwia paznokcie na żółto jak często zdarzało mi się w przypadku drogich lakierów. Sam one bardzo wydajne maluje nimi paznokcie naprawdę długo. Szkoda ze nie są tak powszechne
    • ładne kolory
    • wygodna szczoteczka
    • szybko wysychają
    Wady:
  • 22 marca 2020 o 15:04
    Lubię je
    Są to jedne z lepszych lakierów jakie kiedykolwiek miałam. Często po dwóch dniach stosowania jakiegoś lakieru mam odprysk, w tym przypadku, paznokcie pomalowane dwoma warstwami potrafią trzymać się bez uszczerbku ponad tydzień, dlatego jestem zadowolona :) Jest napisane, że szybko schnie, niby tak, ale niekoniecznie kiedy chcesz coś zrobić - trzeba uważać, bo można poprawiać i poprawiać :) Lepiej odczekać z pół godziny a w tym czasie włączyć sobie jakiś film, żeby nie było niefajnych odgniotów :)

Zobacz także inne Lakiery klasyczne