Cienie do brwi

Rimmel Brow This Way, 3-in-1 Ultra Soft Powder Puder do brwi

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

domkep
    7 września 2020 o 20:03
    Dobry choć źle się nakłada
    Liner ma ciekawą gąbkowo-szczotkową dłuższą końcówkę, którą wydawałoby się idealnie będzie się nakładał. Tak nie jest. By dobrze produkt nałożyć i by się nie rozsypał trzeba się nagimnastykować. Efekt wychodzi ładny. Puder długo się utrzymuje. Nie uczula.
  • 1 września 2020 o 12:53
    Ciężki w obsłudze, ale efekt zadowalający
    Puder ten dostałam od mamy, w odcieniu Medium Brown. Moje brwi są w odcieniu włosów, czyli taki ciemny blond - natomiast lubię podkreślać brwi nieco mocniej, stąd w kosmetykach do brwi szukam troszkę ciemniejszych odcieni, niż mój naturalny. Kosmetyk ma nietypową formę, bo nie jest to grzebyk, szczoteczka ani pomada - to pędzelek, którym nakłada się na brwi dość gęsty i raczej przyklejający się do włosków brwi puder. Ponieważ jednak w dalszym ciągu jest to puder, a nie żel czy inna maź, kosmetyk potrafi się osypać na powiekę, w skrajnym wypadku także na inne części twarzy - a że jest dość ciemny i trwały, to takie osypanie potrafi zrujnować makijaż, więc warto wziąć to pod uwagę. :) Mimo to, aplikuje się go w mojej ocenie bardzo wygodnie, pędzelek jest precyzyjny i łatwo rozprowadza puder po brwi. Przez to jednak, że jest ciemny i gęsty, można jednak niechcący porobić sobie "placki" w niektórych miejscach brwi, ciężko rozprowadzić go tak, żeby kolor i jego natężenie było równomiernie i wyglądało naturalnie. Ja akurat czasem lubię efekt dramatyczny i nieco przerysowany odcień w stosunku do naturalnego, ale jeśli komuś zależy, by tylko lekko podkreślić urodę - to puder Rimmel może okazać się nie tym adresem. Mam wrażenie, że jak już mi się uda odpowiednio wyważyć stosowanie tego produktu, to mam najlepsze brwi z możliwych, porównując do używanych przeze mnie innych kosmetyków kolorowych. Ale mówię - nie jest to najłatwiejszy kosmetyk w obsłudze. Ja pewnie kupię ponownie, choć może jaśniejszy odcień niż Medium Brown - tym się chyba będzie łatwiej operowało. Wydajność jest bardzo dobra, używam od kilku miesięcy (aczkolwiek przyznam, że niecodziennie się maluję) i w dalszym ciągu mam jeszcze puder do używania. Ps. w drogeriach internetowych ten kosmetyk jest znacznie tańszy niż pokazane w KWC 35 zł. :)
  • 7 maja 2020 o 16:01
    Gdyby nie kolor
    Koncepcja produktu bardzo mi się podoba. Jestem zaskoczona... Jak działa. Szybko, łatwo i z efektem wow. Precyzyjne wykonanie, dający wspaniały efekt. Nie spodziewałam się, że można tak podkreślić brwi bez kredki, wosku czy grzebyka. Byłaby tu wielka miłość a jest wielka akcja googlowania. Zakupiłam kolorek 003 Dark Brown, ponieważ następny w kolejce był soft Black...a nie specjalnie widzę się w czarnym... Wszystko co mam do brwi, to Brown, Dark Brown itp... więc nie zgadniecie nawet jakie było moje zdziwienie przy pierwszym mazaniu.... Kolor ma w sobie stanowczo za dużo rudości/czerwoności...za dużo. Niestety próbowałam się zaakceptować w tym wydaniu, ale nie umiem. Przyznaję, że chciałabym pomacax inne kolory i znaleźć jakieś rozwiązanie... Póki co muszę wrócić do swojego starego produktu. Puder jest w wygodnym i zgrabnym opakowaniu, gąbka na aplikatorze jest przyjemna w użyciu i dość dokładna. Wydaję mi się, że nie jest to produkt do wyskubanych/cienkich brwi... Ale ja nikomu życia nie będę układać;) Daję naturalny efekt, bez przerysowania...
  • 15 października 2019 o 12:18
    Tylko jako produkt wspomagający przy makijażu brwi
    Dużą wagę przywiązuję do wyglądu moich brwi, więc często zdarza mi się testować różne produkty, które są pomocne przy ich podkreślaniu. Puder Brow This Way od Rimmel poleciła mi koleżanka. Posiadam odcień 003 Dark Brown - nie jest to do końca trafiony kolor. Wpada zbyt mocno w ciepłe tony, a moje brwi są zdecydowanie w chłodniejszej tonacji. Niestety, kolejny ciemny odcień w gamie to czarny, a jaśniejsze są już dla mnie za jasne. Formuła produktu sprawia, że nie nadaje się on do samodzielnego użytkowania. Dobrze wypełnia luki między włoskami, jednak bardzo łatwo można z nim przesadzić - z uwagi na specyficzny aplikator dający dość płaski, przerysowany efekt, trochę zbyt mocną pigmentację (trudno odpowiednio wycieniować początek brwi) i sam odcień, który średnio dobrze współgra z naturalnym odcieniem moich brwi. Dlatego na co dzień chętnie zestawiam go z żelem, którego szczoteczka wyczesuje nadmiar pudru i daje nieco bardziej trójwymiarowy efekt, a przy okazji utrwala włoski. Nie jest to zupełnie nieudany produkt. Używam go wspomagająco, stosując jednocześnie inne kosmetyki do brwi. Jednak raczej nie kupię tego pudru ponownie.
    Zalety:
    • wypełnienie luk pomiędzy włoskami
    Wady:
    • nietrafione odcienie
    • płaski, przerysowany efekt
    • specyficzny, nie do końca trafiony aplikator
  • 25 lipca 2019 o 0:11
    Co za wydajność!
    Jestem posiadaczką numeru 2. Puder daje bardzo ładny efekt. Mocno przykleja się do skóry, długo się utrzymuje. Do aplikatora można się przyzwyczaić :D nie używam go do malowania początku brwi, ponieważ nie jest zbyt precyzyjny. Razem z siostrą jesteśmy ogromnymi fankami tego produktu.
    Zalety:
    • wydajność!!!
    • kolor (nie za chłodny, nie za ciepły)

Zobacz także inne Cienie do brwi