Cienie do brwi

Golden Rose Eyebrow Powder Puder do brwi

Golden Rose EYEBROW POWDER Puder do brwi vit. E 104
Golden Rose Eyebrow Powder Cień do Brwi 107

Nasi użytkownicy zostawili 447 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 kwietnia 2025 o 12:47
    Naturalne wypełnienie brwi
    Moim zdaniem najlepszy produkt do brwi do osób, które lubią bardziej naturalny efekt. Produkt wypełnia kolor skóry między brwiami oraz delikatnie same brwi. Bardzo łatwo i szybko się go aplikuje i łatwo jest też go zetrzeć w miejscach, gdzie się wyjechało. Kolor utrzymuje się przez cały dzień, nie ma problemu z osypywaniem. Najlepsza w tym produkcie jest wydajność - nawet przy codziennym stosowaniu wystarczy nawet na kilka lat! Posiadam kolor 104 - będzie dobry dla ciemnych blondynek i szatynek. Mam też kolor 103, który trochę wpada w rudy, więc nie będzie wszystkim pasował.
    Zalety:
    • tani
    • baardzo wydajny
    • długotrwały
    • łatwy w aplikacji
    • naturalne kolory
  • 21 marca 2025 o 8:49
    Ma pudrowa formułę.
    Golden Rose Eyebrow Powder to produkt przeznaczony do podkreślania i stylizacji brwi. Dzięki swojej pudrowej formule pozwala na uzyskanie naturalnego, miękkiego efektu, bez przerysowania. Puder zamknięty jest w kompaktowym, plastikowym opakowaniu z przezroczystym wieczkiem, dzięki czemu łatwo można zobaczyć jego odcień. Nie zawiera aplikatora, więc do nakładania najlepiej sprawdzi się skośny pędzelek. Produkt ma drobno zmieloną, lekko satynową konsystencję, co ułatwia jego aplikację i blendowanie. Nie jest zbyt suchy ani kredowy, dzięki czemu dobrze przylega do skóry i włosków, dając naturalny efekt. Można nim delikatnie zagęścić brwi lub wzmocnić ich kształt. Puder utrzymuje się na brwiach przez cały dzień, szczególnie gdy nałożymy go na bazę lub żel do brwi, nie osypuje się i nie ściera. Golden Rose Eyebrow Powder to świetny wybór dla fanek naturalnego makijażu brwi. Jest łatwy w użyciu, trwały i daje miękki, ale widoczny efekt. Jeśli preferujesz szybkie podkreślenie brwi jednym ruchem, kredka może być lepszą opcją, ale jeśli zależy Ci na precyzji i delikatnym efekcie, ten puder jest strzałem w dziesiątkę
  • 24 lutego 2025 o 20:59
    Rewelacja!
    Mój kolorek 104 to ładny, chłodny odcień średniego brązu (dokładając go można uzyskać mocny efekt). Myślę, że sprawdzi się zarówno blondynkom jak i szatynkom. Świetnie się z nim pracuje i utrzymuje się na brwiach cały dzień (niezależnie czy utrwalamy pomalowane nim brwi jakimkolwiek innym kosmetykiem). Dodatkowo jest to jeden z tych produktów, który będzie z nami długie miesiące.
  • 29 stycznia 2025 o 22:15
    Mój ulubiony do robienia "naturalnych" kresek
    Jest to produkt który jest w mojej kosmetyczce już od paru lat. Najpierw używałam go w jego pierwotnym przeznaczeniu- jako cień do brwi i nieźle sprawował swoją rolę. Używałam do tego cienkiego pędzelka, wyczesywałam spiralką i efekt wyglądał naprawdę naturalnie. Kolor jaki posiadam to 104, chłodny brąz który ładnie wtapia się w naturalne jasne włoski. Potem przez jakiś czas został położony gdzieś w kącie gdyż bardzo polubiłam się z kredkami do brwi aż znalazłam dla niego inne świetne zastosowanie. Jest to produkt idealny do robienia kresek na powiekach, wystarczy cienki skośny pędzelek. Intensywność można budować a sam cień trzyma się bez rozmazywania cały dzień.
    Cysiaxo
    28 listopada 2024 o 14:43
    Średnio
    Golden Rose Eyebrow Powder to kosmetyk, który osobiście mi nie przypadł do gustu. Daje sztuczny efekt na brwiach, który wygląda nienaturalnie, a ja osobiście nie jestem fanką cieni do brwi. Choć puder ma ładny odcień i jest łatwy w aplikacji, niestety nie spełnia moich oczekiwań w tej roli. Zdecydowanie lepiej sprawdza się jako cień do powiek, gdzie daje subtelny i trwały efekt.
    Zalety:
    • wydajny
    • ładny odcień
    Wady:
    • sztuczny efekt
    W perfumerii

Zobacz także inne Cienie do brwi