Kremy z filtrem do ciała

Dermedic Sunbrella, Mleczko ochronne familijne SPF 30

Dermedic Sunbrella Mleczko ochronne SPF30 familijne 260 g

• 20 lutego 2024 o 19:08
    Najlepszy ????
    Uwielbiam go! Używam go przy toczniu i póki co wychodzę bez obaw na słońce. Po posmarowaniu skóra nawet troszkę nie robi mi się czerwona. Na twarz używam filtru 50 z tej samej firmy.
    • Jakość
  • 14 czerwca 2021 o 16:25
    Zdecydowanie warty zakupu
    Bardzo duża ilość w dobrej cenie, przy okazji dobra ochrona + odżywienie skóry ciała. Z początku wydawało mi się że będzie go trudno wsmarować i że nałożyłam go za wiele, ale jego formuła szybko wsiąka w skórę. Ma łagodny przyjemny zapach i jest wygodny w użytku.
    Zalety:
    • wszystko
  • 23 czerwca 2020 o 10:08
    super
    Formuła po wyciśnięciu sprawia wrażenie gęstego kremu, jednak przy rozsmarowywaniu staje się bardziej lejąca, co pozwala na łatwe rozprowadzenie produktu. Na początku można mieć wrażenie, że produkt zostawi mocny biały film i nie wchłonie się, ale już po chwili staje się całkiem niewidoczny. Zostawia bardzo lekka, trochę lepką warstwę, która pozwala ocenie, czy mamy na sobie jeszcze filtr, czy już nie. Krem ma właściwości odżywcze więc to też na plus. Opakowanie bardzo duże - familijne, spokojnie wystarczy mi na całe wakacje lub jeden wyjazd dla całej rodziny przy starannym i skrupulatnym używaniu ;). Bardzo dobra cena do pojemności i jakości produktu (ja zapłaciłam 34zł). Pięknie pachnie! Nie wiem, do czego można to porównać (w Internecie przeczytałam, że jest to jaśmin, ale no nie wiem...). Na pewno wiem, że zapach ten będzie mi kojarzył się z wakacjami :D. *stosowałam też na twarz, ale ewidentnie nie jest to jego przeznaczenie. Jest zbyt odżywczy i ciężki, co sprawia, że twarz świeci się jak latarnia. Nie wspomnę nawet o łączeniu go z makijażem. Nie mam mu tego za złe, bo nie jest to jego przeznaczenie :)
    Zalety:
    • pojemność
    • formuła
    aska68
    17 sierpnia 2019 o 12:38
    Mleczko jak marzenia
    Mleczko poleciła mi farmaceutka w aptece.Jest to mój pierwszy kosmetyk ochronny kupiony w aptece, i pewnie, nie ostatni! Jest świetne: wygodna duża tuba,zawiera alantoine i wodę termalna. Płynna konsystencja sprawia ,że mleczko jest wydajne i powinno starczyć na tygodniowy wyjazd dla 3 osobowej rodziny .Piękny zapach drogiego kremu skradł moje serce od pierwszej aplikacji!
    Zalety:
    • wygodna tuba
    • wysoka ochrona
    • luksusowy zapach
    • płynna konsystencja
    • składniki
  • 6 lipca 2019 o 11:45
    Bardzo polecam
    Szukałam kremu do opalania, ale też pod makijaż na lato. Jakież było moje zdziwienie z Sunbrellą! Świetnie natłuszcza (ale skóra się nie świeci), nie bieli, szybko się wchłania, ujędrnia i co dziwne - wypełnia zmarszczki, przez co twarz wygląda młodziej, jakby świeżo, zdrowo. Opakowanie pozwala na wydobycie niedużej ilości, tubka jest miękka, bezproblemowo się wyciska z niej krem. NO i zapach!!! Świeży, który utrzymuje się na długo.
    Zalety:
    • Ujędrnia
    • Natłuszcza