Kremy z filtrem do ciała

Garnier Ambre Solaire, Sensitive Advanced SPF 50+ Balsam ochronny

Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced mleczko do opalania SPF 50+ 200ml

• 3 października 2023 o 12:37
    Warte każdej złotówki
    Cześć! W swojej kosmetyczce posiadam dużo kremów SPF. Ostatnio używałam mleczko do opalania SPF50 Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced. Jakie jest ten produkt? -ma duża pojemność - aż 175 ml -nadaje się również do twarzy -ma kremową konsystencję -ładnie pachnie -chroni przed natychmiastowym oraz długotrwałym uszkodzeniem skóry -chroni przed promieniowaniem UVA i UVB -nie zapycha porów -nie uczula -jest hipoalergiczny -szybko się wchłania -bardzo dobrze nawilża skórę -nie roluje się -dodatkowo pielęgnuje skórę -odniosłam wrażenie, że ją trochę napina -jest wodoodporne -nie bieli -dobrze współpracuje z innymi kosmetykami Krem z filtrem SPF50 to mój MUST HAVE. To kosmetyk, którego najwięcej zużywam. Dlaczego? Ponieważ mam skórę skłonną do przebarwień i baardzo lub retinol ???? A już od miesiąca stosuję retinoidy w mojej pielęgnacji. Mleczko świetnie mi się sprawdziło. Używałam je głównie do twarzy, więc starczyło mi na kilka miesięcy. Naprawdę warte każdej złotówki.
  • 7 czerwca 2022 o 9:48
    Koszmarny krem
    Krem przeciwsłoneczny do twarzy który powoduje podrażnienie oczu do punktu łzawienia uważam za nieśmieszny żart. Ponadto, krem nie wchłania się (żaden z moich produktów do pielęgnacji ine siedzi tak uporczywie na powierzchni skóry, jak ten) i zapycha pory. Absolutna strata pieniędzy i czasu.
    Wady:
    • powoduje podrażnienie oczu
    • nie wchłania się
    • zapycha pory
    • wyświeca makijaż
  • 20 maja 2022 o 16:21
    Bardzo nowoczesny i uniwersalny produkt do twarzy (nie bieli, nie szczypie w oczy) i ciała z ekstremalnie wysoką ochroną UVA i UVB
    Produkty Garniera z serii Ambre Solaire to moje odkrycie tego roku. Ten balsam jest uniwersalny - taki klasyczny - i być może dlatego nie stał się naszym ulubieńcem, choć ma niewątpliwe zalety. Na pewno docenią go osoby z wrażliwą skórą, bo ma ekstremalnie wysoką ochronę i nie podrażnia, nawet oczu. A szczegóły poniżej: + bardzo wysoka ochrona SPF50+ + najwyższa z możliwych ochrona UVA - 5 gwiazdek + long UVA!!! + hipoalergiczny + wodoodporny + nie bieli + nie szczypie w oczy + nie jest tłusty, ale się dość mocno wyświeca + mimo dość gęstej konsystencji, dobrze się rozmasowuje, nie roluje + da się przypudrować + nie obciąża skóry + bardzo delikatny kwiatowy zapach, szybko się ulatnia + dobrze się re-aplikuje, ale ze względu na wyświecanie się, lepiej odświeżyć skórę + tubka travel size 50 ml idealna w podróż, na rower, do torebki (widziałam też raz 200ml w internecie) + praktyczne i szczelne zamknięcie na klik + PAO 12 m-cy + standardowa wydajność Szkoda że jest tak mało dostępny a już w większym opakowaniu, to graniczy z cudem. Jest naprawdę świetny, a na wakacje, plażę, rower etc, idealny. Zwyczajnie nie ma niczego z odczuć sensorycznych, co by go jakoś wyróżniało. Ale to chyba przesada, że chciałabym tego "czegoś" jeszcze. Generalnie polecam - jak już się uda znaleźć i to w dobrej cenie.
  • 12 kwietnia 2021 o 19:03
    Warty uwagi
    Używałam na cerze mieszanej w stronę suchej. Najpierw nakładkami serum nawilżające a później ten SPF. Nadaje się pod makijaż. Zostawia lekka tłusta powłokę, ale jest to okej. Nie pozostawia białego nalotu.
    Zalety:
    • Nie szczypie
    • Nie zapycha
    • Fajnie nawilża
    Wady:
    • Nie zauważyłam.
    • Minusem może byś pozostałość lekkiej tłustości.
  • 10 września 2020 o 23:41
    Świetna ochrona
    Nie opalam twarzy więc szukałam czegoś co mi umożliwi skuteczna ochronę a przy okazji nie zapcha mi porów. Ten krem mi to umożliwił i z przyjemnością się go używa