Lakiery klasyczne

Pani Walewska Classic Makeup, Lakier do paznokci

Miraculum Pani Walewska Classic Makeup Lakier do Paznokci 10 Rubin 10ml

• 12 lutego 2021 o 17:13
    szok- Pani Walewska ma lakiery
    Gdy zobaczyłam lakier od marki Pani Walewska to się zdziwiłam. Nie przypuszczałam, że ta marka tworzy również lakiery. Co do produktu to opakowanie jest klasyczne i eleganckie. Kolory bardzo przyjemne. Dość szybko schnie. Ma niestety ćsłabe krycie (jasne kolory lakieru).
    Zalety:
    • eleganckie opakowanie
    • fajny szeroki pędzelek
    • ładne kolory
    • szybko wysycha
    Wady:
    • słabe krycie
  • 20 grudnia 2020 o 22:16
    Ma pewne wady, ale za to wzmacnia paznokcie
    Długo polowałam na ten lakier, aż w końcu- nie mogąc go nigdzie kupić stacjonarnie- zamówiłam go w sklepie internetowym. Trochę mnie dziwi, że producent, który zadbał o to, aby kremy, perfumy, dezodoranty i mydła Pani Walewska trafiły pod strzechy ( są w Auchan, są w Leclerc, są w Drogerii Natura), jakoś tak po macoszemu potraktował kolorówkę Pani Walewska, która poza sklepami internetowymi jest praktycznie nie do zdobycia. Recenzowany w tym miejscu lakier cieszy oko swoją szatą graficzną- godną lakierów z wyższych półek. Wprawdzie złote napisy najprawdopodobniej zetrą się za jakiś czas, ale póki co- buteleczka ze złotą nakrętką prezentuje się bardzo elegancko. Mam odcień French, czyli delikatny róż. Nie jest on niestety mocno kryjący i do uzyskania zadowalającego efektu muszę nałożyć trzy warstwy. Lakier dosyć szybko schnie, a jego zapach nie przyprawia o ból głowy. Dosyć długi pędzelek ułatwia aplikację. Lakier- w połączeniu z top coatem- wytrzymuje na paznokciach pięć dni. Niestraszne mu zmywanie i mycie podłóg. Bez top ciągu nie stosowałam. Odnoszę wrażenie, że systematyczne używanie lakieru wzmacnia paznokcie, czyni je bardziej twardymi i odpornymi na uszkodzenia. Czy kupię ponownie? Tak, ale tym razem zamówię odcień Flamenco.
    • szata graficzna
    • wzmacnia paznokcie
    • szybko schnie
    Wady:
    • słabe krycie ( odcień French)
    • mały wybór kolorów
  • 3 czerwca 2018 o 21:41
    Bardzo ładny długo trzymający lakier
    Lakiery z tej serii są w przepięknych klasycznych buteleczkach. Mają bardzo dobry, szeroki pędzelek, którym można nabrać dość dużo lakieru i w krótkich, szybkich ruchach pokryć paznokcie. Nie odpryskują w ciągu kilku dni, nawet podczas codziennych prac domowych, a nawet prania ręcznego. Jedyna wada to dość mały wybór kolorów, ale za to są piękne, klasyczne. Gorąco polecam!
    Zalety:
    • kolory (np. piękny koral)
    • szybkość schnięcia - fenomenalnie krótko schnie!
    • prześliczna buteleczka :)
    Wady:
    • wąska gama kolorów
  • 19 kwietnia 2017 o 15:53
    bardzo dobry
    u mnie sprawdził się bardzo dobrze. Jak na wytrzymałość daje radę nie odpryskuje się szybko a kolor jest intensywny nawet przy jednej warstwie. Pędzelek jest precyzyjny co pozwala na bardzo dobry efekt na paznokciu

Zobacz także inne Lakiery klasyczne