Lakiery klasyczne

Yves Rocher Couleurs Nature, Vernis Couleur Vegetale Lakier do paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 52 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

piccess
    25 października 2024 o 22:31
    Całkiem niezłe
    Sprzed ery hybryd często po nie sięgałam. Zaczęło się od gratisu podczas zakupów, a skończyło się później na regularnym kupowaniu i używaniu. Przede wszystkim na trwałość i dobre napigmentowanie. Bardzo dobry pędzelek, stosunkowo szeroki co w moim przypadku (nie znoszę i nie umiem posługiwać się cienkimi pędzelkami) było bardzo na plus. Lakier jest łatwy w obsłudze- szybko wysycha, nie tworzą się smugi, a niektóre kolory tak intensywne, że wystarczyła jedna warstwa (odcienie czerwieni). Mimo codziennych czynności jak gotowanie, mycie, sprzątanie wytrzymywały spokojnie 1 tydzień. Podobało mi się również opakowanie- klasyczne i całkowicie minimalistyczne.
  • 20 października 2024 o 13:32
    lubię ten kolor odcień 51 żółty
    Swój lakier zamówiłam w sklepie online Yves Rocher. Wybrałam odcień 51. Citron, bo bardzo mi się podobał. Świetny odcień na poprawę humoru, albo na gorszy dzień. Na paznokciach wychodzi dokładnie taki sam kolor, jaki jest w buteleczce. Podczas jednego malowania nakładam dwie warstwy lakieru, by był bardziej intensywny. Jest wydajny, mam go dłużej niż rok i jeszcze się nie skończył. Nie wiem, czy jest jeszcze w ofercie sklepu Yves Rocher.
  • 13 grudnia 2022 o 10:25
    Świetne
    Były moimi ulubionymi "zwykłymi" lakierami do paznokci. Widziałam na stronie producenta, że zamienili je na nową wersję. Lakiery nadal mam i czasami używam w okresie letnim. Kolory intensywne ładnie wyglądają na paznokciu. Pędzelek równomiernie nakłada produkt nie pozostawiając smug, prześwitów i nie rozlewa się na skórki. Jedna warstwa wystarczy by płytka równomiernie i ładnie pozostała pokryta kolorem. Szybko zasychają i jak na "zwykłe" lakiery są dość trwałe. Około półtorej tygodnia wtedy widać drobne odpryski. Nowej wersji nie miałam okazji używać, ale mam nadzieję, że są tak dobre albo lepsze niż te obecne, których chyba już nie sposób już kupić przez strony internetowe.
    Zalety:
    • kolor
    • trwałość
  • 28 sierpnia 2021 o 18:34
    Wspaniałe godne polecenia
    Lakiery kupiłam wraz z gazetą były w zestawie dwa kolory 23 Rose Azealee różowy neonowy w ciepłym odcieniu, 51 Citron żółty cytrynowy w ciepłym odcieniu , bardzo dobra trwałość piękne kolory polecam
    Zalety:
    • Dostępność
    • Ładne kolory
    • Dobrze kryją
    • Bezproblemowe w aplikacji
    • Bardzo trwałe
    Ariessa
    17 czerwca 2021 o 17:01
    Ku pamięci doskonałego lakieru
    Kilka lakierów z tej serii kupiłam dwa lata temu z okładem i widzę, że zostały już przez Yves Rocher zastąpione nową wersją, dlatego z kronikarskiego obowiązku chcę zostawić recenzję, zanim ten udany produkt zasili szeregi zapomnianych. Najbardziej upodobałam sobie kolor 25 Rose Hortensia, ciemniejszy róż z kapką fioletu. Porządnie kryje, jest nasycony i bardzo podobny do tego w butelce, a różnie z tym bywa. Śliczny, dziewczęcy, a przy tym elegancki. Mam (zbyt) dużo lakierów, paznokcie u dłoni od zeszłego roku częściej maluję hybrydami niż klasycznymi emaliami, dlatego nadal posiadam ten lakier - nic mu nie jest, aktualnie jest piękną ozdobą sandałków. Kolorem już się pozachwycałam, pora na resztę zalet. Konsystencja jest idealna, nie za rzadka, nie za gęsta, nie wylewa się na skórki. Buteleczka smukła i wygodna do trzymania, jeśli ktoś lubi mieć lakier w dłoni podczas malowania (ja na przykład wolę położyć na stole, ponieważ jestem łamagą, która bezwiednie wylałaby zawartość). Trwałość jak to zwykły lakier, do pięciu dni wytrzyma, przy pracach domowych bez rękawiczek oczywiście krócej. Pedicure rządzi się swoimi prawami i wszystko trzyma się nieporównywalnie dłużej. Osobna wzmianka należy się pędzelkowi. Otóż jest on doskonały! Z gatunku szerszych, zaokrąglony po bokach, na dłuższym trzonku. Bardzo komfortowo się go używa, a przynajmniej ja jestem wielbicielką takich parametrów. Świetna jakość i ergonomia. Cóż, od której strony by nie patrzeć to bardzo dobry lakier do paznokci i żal, że już tylko na Allegro można trafić na niedobitki. Chyba się jeszcze skuszę. W nowej odsłonie (bodajże pod nazwą Go Green) pod innymi numerami powtarzają się niektóre odcienie, buteleczka też wygląda podobnie. Muszę się przyjrzeć pędzelkowi, aby ocenić czy to to samo, ale trochę inne ;) Jeżeli upolujecie gdzieś recenzowaną wersję Couleurs Nature, prawie na pewno nie będziecie żałować.
    Zalety:
    • Doskonały pędzelek
    • Bardzo dobre krycie i nasycenie koloru
    • Ładna paleta odcieni

Zobacz także inne Lakiery klasyczne