Odżywki do paznokci

Delia Odżywka z ceramidami do paznokci z bruzdami

• 9 lutego 2024 o 13:13
    Wyrównuje nierówności na paznokciach i wzmacnia płytkę
    Odżywka sprawdza się u mnie nałożona solo oraz jako baza pod lakier do paznokci. Nadaje paznokciom super połysk. Długo utrzymuje się na paznokciach. Wzmacnia je i wyrównuje nierówności. Płytka staje się bardziej gładką bez wgłębień. Odżywka jest bardzo wydajny. Pędzelek jest szeroki, dobrze rozprowadza produkt.
  • 2 kwietnia 2020 o 14:30
    Mój ideał do paznokci
    Świetna odżywka w bardzo dobrej cenie. Zgodnie z obietnicą producenta rzeczywiście wyrównuje nierówności na paznokciu. Jedna z moich ulubionych odżywek- paznokcie wyglądają zdrowo i kwitnąco. Stosuję ją pod kolorowy lakier i w tym użyciu idealnie się sprawdza. Ładnie się błyszczy na paznokciach. Tak jak pisałam, używam jako bazy pod lakier lub samej. Rewelacyjnie wzmacnia paznokcie. Bardzo ją polubiłam.
  • 18 marca 2018 o 18:43
    Dobra, ale...
    Moja płytka jest bardzo delikatna. Odżywka sprawiła, że faktycznie stan paznokcia się poprawił, ale efekty były mało spektakularne. Muszę jednak przyznać, że jest w stanie wzmocnić paznokcie i poprawić ich stan po dłuższym stosowaniu hybryd. Poza tym jest bardzo wydajna, nadaje paznokciom ładny odcień.
    Zalety:
    • poprawa stanu płytki
    • ładne nabłyszczenie
  • 16 października 2017 o 20:06
    Rewelacja!
    Jestem zachwycona tą odżywką! Moje paznokcie są naprawdę w kiepskiej kondycji, płytka jest nierówna, posiada bruzdy i wgłębienia. Nałożyłam tylko jedną warstwę odżywki a efekt jest wspaniały! Płytka jest wygładzona i ładnie się błyszczy. Polecam bez dwóch zdań :)
    Zalety:
    • niweluje bruzdy
    • niweluje wgłębienia
    • nabłyszcza
    • szybko wysycha
    Wady:
    aga_pr
    10 maja 2017 o 9:24
    Cudowna odżywka do paznokci z bruzdami
    Mam odwieczny problem z bruzdami poprzecznymi na paznokciach. Problem ten jest efektem uszkodzenia macierzy paznokci przez zabiegi kosmetyczne. Szukałam odżywki lub preparatu który poradziłby sobie choć w najmniejszym stopniu z tym problemem. Długo szukałam takiego ideału. I znalazłam. Odżywka Delia jest idealna. Bardzo dobrze wyrównuje płytkę paznokcia. Dobrze odżywia i utwardza paznokcie. Ładnie się błyszczy i jest trwała. Zgodnie z opisem należy nałożyć jedną warstwę i tak tez robię. Mimo tego że często moczę paznokcie w wodzie np. podczas mycia naczyń, odżywka w żaden sposób nie odpryskuje z paznokci i ładnie błyszczy cały czas. Paznokcie dzięki niej rosną szybko i sa widocznie wzmocnione i grubsze. To po prostu ideał :D. Polecam każdemu.

Zobacz także inne Odżywki do paznokci