Odżywki do paznokci

Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Creme Odżywka do paznokci i skórek

Burts Bees Lemon Butter Cuticle Cream 15g

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

basik
    30 czerwca 2022 o 0:52
    Wisienka na torcie ładnego manicure'u
    Produkt idealny dla wszystkich, których denerwują suche skórki pojawiające się wokół paznokci kilka dni po wykonaniu manicure'u. Ta odżywka aplikowana na noc temu zapobiegnie. Czasem nakładam ją również w zgięciach palców, gdzie pęka mi skóra w czasie sezonu grzewczego od suchego powietrza. Radzi sobie z tym lepiej, niż jakikolwiek krem do rąk. Jest dość tłusta, ale dobrze się wchłania i przyjemnie (& nie za mocno) pachnie cytrynką.
  • 14 kwietnia 2021 o 15:49
    gdzie byłeś mój mały pojemniczku przez całe moje życie? Ideał
    Lemon Butter Cuticle Creme dostaniemy w metalowym przeuroczym okrągłym pudełeczku z grafiką lat 60's, uwielbiam takie pudełeczka, zawsze je wykorzystuje ponownie po zużyciu produktu. Bogata, całkowicie naturalna kuracja na paznokcie, wygładza suche, popękane bruzdy wokół paznokci, jednocześnie wzmacniając paznokcie olejem ze słodkich migdałów, witaminą E i masłem kakaowym. Utrzymuje nawilżenie skórek przez wiele godzin, a lekki cytrynowy zapach pachnie wręcz wyśmienicie, jest już wyczuwalny przy otwieraniu pojemniczka. Gęsta konsystencja przypominająca wosk (nie jak klejąca wazelina) wymaga dłuższego wmasowania niż mój sprawdzony długopis Sephora Cuticle Pen, ale dzięki temu produkt jest również bardziej treściwy na moich skórkach. Używam go na cały dzień gdy nie maluje paznokci, ale najlepiej sprawdza się przed spaniem, wtedy aplikuje na nie pomalowane paznokcie jak i na skórki (dłoni i stóp) a na następny dzień jak znalazł gotowe są do pomalowania. Po regularnym używaniu zauważyłam że moje paznokcie się zmocniły naprały blasku a plamki białe przestały się pojawiać, skórki które były twarde i męczące, jak by zniknęły czy tez się wygładziły. Jestem zachwycona produktem, cena jest przystępna, produkt jest naturalny, nie jest testowany na zwierzętach a do tego działa cuda .
  • 2 lutego 2021 o 14:42
    idealny skład, cudowny zapach, odżywione paznokcie
    To jeden z cudownych produktów amerykańskiej firmy Burt`s Bees. Tłusta, gęsta maź o prawdziwym cytrynowym zapachu. Zapach jest w 100% pochodzenia naturalnego, a nie uzyskany za pomocą substancji zapachowych. Zresztą całość (albo prawie całość) składu kosmetyku, pochodzi z natury. Masełko jest tłuste i potrzebuje czasu żeby się wchłonąć. Najlepiej używać albo na noc, albo jak możemy spokojnie posiedzieć. Nawilża i zmiękcza skórki, odżywia paznokcie. Jest bardzo wydajne. Nie jest to dla mnie kosmetyk obowiązkowy, albo taki bez którego nie mogę żyć, ale używam go z ogromną przyjemnością.
    Zalety:
    • cudowny cytrynowy zapach
    • skład
    • odżywia paznokcie
    • wydajne
    • urocze metalowe pudełeczko
  • 25 sierpnia 2019 o 22:13
    Poręczny kremik
    Produkty tej firmy sa mi dobrze znane i na zadnym sie nie zawiodlam. Tu bylo podobnie. Sliczne male metalowe pudeleczko przyciaga wzrok. Zapach piekny swiezy cytrynowy. Konsystencja bardzo gesta. WystarcY odrobinka aby nawilzyc skorki. Utrzymuje sie dlugo. Fajny gadzecik.
    Zalety:
    • Poreczne malutkie opakowanie
    • Wlasciwosci nawilzajace
    Wady:
    emma-e4
    27 lipca 2019 o 16:37
    chyba niepotrzebny
    To jedno z kilku tłustych mazideł od burt`s bees, jakie mam. Z nich wszystkich odżywka do skórek jest najmniej tłusta. Wosk o zapachu i wyglądzie pasty do butów, naprawdę ten sztuczny cytrynowy zapach z sosnową nutą mi się nie podobał. Konsystencja - dość zwarty wosk, topi się pod wpływem ciepła. Mimo, że mniej tłusty niż Hand Salve, to wymaga, żeby posiedzieć chwilę z nim na rękach, a potem wystrzeć palce w chusteczkę, bo można wytłuścić otoczenie. Efekty - są, ale nie spektakularne. Delikatnie zmiękcza skórki, ale mam wrażenie, że każdy kosmetyk regularnie stosowany to robi. Wydajność dobra, bierzemy tyle, co na koniec paznokcia. Puszka ładna, ale nie zawsze wygodnie ją otworzyć. Nie odradzam kupna, ale mnie nie zachwycił na tyle, żebym kupiła ponownie.