Maści i kremy lecznicze dla dzieci

Bayer Bepanthen Baby Extra, Maść ochronna

• 15 stycznia 2024 o 15:44
    Super że powstała duża tubka
    Bardzo lubimy ten krem i cieszy nas, że powstało duże opakowanie, bo przy bobasie idzie jak woda. Idealne na przewijak w domu, a mała tubka w podroz. Nie podrażnia, zapobiega podrażnieniom i odparzeniom, ma miłą w dotyku konsystencję, nas nie uczula, dba o suche dłonie i usta. Ideal gdyby tylko nie ta cena
  • 4 marca 2021 o 11:48
    Zarówno dla dziecka jak i do pielęgnacji tatuażu.
    Krem jest bardzo dobry. Nawilża, zostawia warstwę ochronną. Nie uczula. Jest wydajny, niewielka ilość jest w stanie pokryć dużą część skóry. Stosowałam zarówno na pupę bobasa i zapobiegał odparzeniom jak i na tatuaż. Pomógł wygoić się i nawilżał na długi czas.
  • 16 marca 2020 o 12:20
    Nie zawodzi
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Otrzymałam 2 próbki tego produktu ( 2 opakowania po 3.5g każde) Maść znajduje się w opakowaniu o niebiesko białej szacie graficznej standardowej kolorystyce dla bepanthen. Produkt jest gęsty , ale pomimo tego dobrze się co rozprowadza na skórze, szybko się wchłania i pozostawia warstwę ochronną na skórze. Używałam go przede wszystkim na odparzenia spowodowane pieluszkami u mojego dziecka i muszę przyznać radził sobie doskonale. Bardzo szybko niwelował zaczerwienienia i regenerował skórę. Smarowałam nim także otarcia i przesuszoną skórę i tak naprawdę radził sobie z każdym problemem.
  • 5 listopada 2019 o 9:04
    Bepanthen maść ochronna
    Bayer Broanthen Baby Extra Maść ochronna. Ma różne zastosowania nie tylko dla dzieci, zima gdy miałam przesuszone dłonie uratował je, zawsze załagodzi podrażnienia, ostatnio nawet tatuażysta zajęcil natłuszczać tatuaż bratowej i co przyjdzie to podbiera :P jest boski
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Wszechstronność
    • Nawilżenie
    • Natłuszczające działanie
    • Ochrona
    Wady:
  • 23 października 2018 o 11:33
    Może być
    Maść ma bardzo bogatą konsystencje, jest dość gęsta i tłusta. Jest bardzo wydajna, wystarczy na prawdę odrobinka. Nie podrażnia wrażliwej skóry dziecka, dobrze ją natłuszcza. Sprawdza się nie tylko do pielęgnacji okołopieluszkowej ale także na bardzo suchą skórę dorosłych. Niestety rozczarował mnie trochę tym że nie poradził sobie z delikatnym odparzeniem. Ogólnie jest ok ale są produkty o tej samej jakości tylko w znacznie niższej cenie