Maści i kremy lecznicze dla dzieci

Ziołolek Linomag, Maść

bialastokrotka.pl
Ziołolek LINOMAG ma$231ć 30g
Linomag maść 100g

• 31 marca 2025 o 9:55
    Niezawodny dla dzieci i dorosłych!
    Według mnie nie ma nic lepszego na zapobieganie i leczenie odparzeń pieluszkowych u dzieci. Zaczęłam stosować Linomag zaraz po narodzinach córki i dzięki temu nie miała żadnych problemów ze skórą. Nawet jeśli pojawiały się zaczerwienienia, to po posmarowaniu szybko znikały. Świetnie sprawdza się także na nadmiernie wysuszoną i podrażnioną skórę – daje szybki efekt regeneracji i nawilżenia. Jest to produkt bezzapachowy. Z całego serca polecam!
    Zalety:
    • regeneruje i nawilża
    • jest wydajny
    • bezzapachowy
  • 3 marca 2025 o 19:38
    Tani i skuteczny w pielęgnacji ust
    Linomag to produkt, który świetnie sprawdza się jako balsam do ust, choć wcale nie jest do tego przeznaczony. Jego główną zaletą jest rewelacyjne nawilżenie i regeneracja – sprawia, że spierzchnięte usta stają się miękkie i odżywione. Działa szczególnie dobrze zimą lub wtedy, gdy usta są przesuszone i potrzebują intensywnej pielęgnacji. Do tego jest tani i łatwo dostępny w aptekach. Niestety, jego największym minusem jest forma opakowania – zazwyczaj występuje w małej tubce lub słoiczku, co sprawia, że aplikacja nie jest zbyt higieniczna i brudzi palce. Dodatkowo ma tłustą konsystencję, więc nie każdemu będzie odpowiadać, szczególnie jeśli ktoś woli lekkie balsamy. Czasem w opakowaniu mogą pojawiać się dziury w konsystencji produktu, co wygląda nieestetycznie, ale nie wpływa na działanie. Mimo tych niedogodności Linomag to świetna i budżetowa opcja na intensywną pielęgnację ust. Jeśli komuś nie przeszkadza tłusta formuła i niewygodne opakowanie, warto go mieć w swojej kosmetyczce.
    Zalety:
    • dobrze nawilża
    • dobrze regeneruje
    • tani
    • łatwo dostępny
  • 20 grudnia 2024 o 20:56
    Maść Linomag
    Miałam okazję spróbować maści bo pochwaliłam się teściowej,że maluch ma podrażnienia więc mi od razu przyniosła i kazała smarować bo to kultowa maść od lat. Niestety nie polubimy się bo tubka jest bardzo niewygodna w użytkowaniu. Latem kiedy maść jest ciepła, sama wylatuje z tubki po odkręceniu korka i nie sposób jej zatrzymać. Jest tłusta i gęsta oraz bardzo ciężko się smaruje. Nie ma zapachu ale wylatuje z tubki bez opamiętania więc jest nieekonomiczna.
    Wady:
    • Sama wypływa z tubki
    • Zbyt gest
    • Ciężko ją rozsmarować
  • 22 sierpnia 2024 o 17:31
    Używam jej na miejsca które są najbardziej wystawione na niską temperaturę i wysuszenie przez nią
    Hej dziewczyny! Dziś recenzuję Ziołolek Linomag, Maść. To produkt, który od lat cieszy się dobrą reputacją i naprawdę zasługuje na uwagę. Maść ma bogatą, tłustą konsystencję, która świetnie nawilża i odżywia skórę. Zawiera lanolinę, która doskonale działa na przesuszoną i wrażliwą skórę, łagodząc podrażnienia i wspomagając regenerację. Idealnie sprawdza się w pielęgnacji skóry suchej oraz w codziennej ochronie przed niekorzystnymi warunkami atmosferycznymi, takimi jak wiatr czy mróz. Dzięki swojej gęstej formule, maść jest bardzo skuteczna w zabezpieczaniu skóry przed utratą wilgoci. Ja używam jej na suche partie ciała, takie jak łokcie czy pięty, i zauważyłam dużą poprawę w ich kondycji – skóra stała się miękka i gładka. Jedynym minusem, który zauważyłam, jest to, że maść jest dość tłusta, więc może pozostawiać lekko oleisty film na skórze. Dlatego najlepiej używać jej wieczorem lub w sytuacjach, gdy nie planujecie od razu ubierać się w ciemne ubrania. Podsumowując, Ziołolek Linomag to świetny produkt do intensywnej pielęgnacji suchej i wrażliwej skóry. Dzięki swojej bogatej formule efektywnie nawilża i łagodzi, a jej działanie naprawdę robi różnicę. Gorąco polecam!
    juliks1
    15 czerwca 2024 o 21:38
    game changer
    Jest to produkt kosztujący dosłownie grosze, można go kupić w dwóch wersjach 30 ml i 100 ml. Jest to produkt, który pięknie nawilża usta, pozostawia również olejkową warstwę na nich wyglądającą jak przepiękny błyszczyk. Można go stosować również na wszystkie miejsca gdzie skóra jest such i ten produkt czyni cuda. Jak spróbujecie tego produktu to obiecuję nigdy, więcej nie kupicie innego balsamu do ust!
    • wiele możliwych zastosowań
    • wygląd ust po użyciu
    • nawilżenie
    • sprawdzenie się przy "izotekowych" ustach i skórze
    Wady:
    • przy mocnym naciśnięciu opakowania mogą powstać małe dziurki z których wycieka produkt.