Isana Enthaarungsstift Gesicht & Bikinizone Sztyft do depilacji twarzy i okolic bikini do skóry wrażliwej

• 19 marca 2021 o 15:47
    Do niczego
    długo zastanawiałam się nad jego zakupem. Głównie dlatego że mam swoje sprawdzone plastry do depilacji twarzy i byłby to eksperyment z ciekawości. No ale skuszona promocją w końcu się zdecydowałam. Szczerze ? Nie mam pojęcia czy na prawdę Ja zrobiłam coś nie tak czy z tym zestawem jest zupełnie wszystko nie tak. Po pierwsze wosk bardzo trudno było wycisnąć że sztyftu i rozsmarować w miejscach które chciałam depilować na twarzy, kleił się i nabrał. Po drugie fizelina która jest dołączona jako plaster totalnie z woskiem nie współgrała, kleiła się do niego ale po oderwaniu nie wyrywała włosków a jedynie spowodowała podrażnienie. No i trzecie nasączone chusteczki które miały dawać ukojenie owszem zmyły resztki wosku ale miejsce w którym miałam podrażnienia tylko zaogniły. Na pewno nie wrócę do tego sztyftu bo w moim przypadku nie działa w ogóle i nie jest wart swojej ceny. Za połowę tych pieniędzy mam swoje sprawdzone plastry z woskiem do których zawsze chętnie wracam.
  • 17 grudnia 2020 o 14:43
    główny zarzut- nie działa
    "Wieki" mnie nie było na wizażu; jak się okazuje- błąd. Bo właśnie kupując ten produkt (pod wpływem chwili i "na szybko") nacięłam się jak nigdy. Strasznie mi szkoda tych paru złoty wydanych, bo mogłam wpłacić tą kasę na jakąś zbiórkę charytatywną a tak- tylko zszargałam sobie nerwy, straciłam czas na użeranie z produktem, który nie ma opcji by zadziałał.
    Zalety:
    • fajna koncepcja- jakby to działało byłby to produkt nr 1 dla wielu kobiet,
    • zgrabne opakowanie
    • cena i dostępność
    Wady:
    • aplikator wylewa z siebie lekko klejący płyn, który nie ma w ogóle konsystencji by cokolwiek wyrwać,
    • nakładanie to jakiś koszmar, wylewa się tego za mało albo za dużo, paski nic nie wyrywają- NIC NIGDZIE (pomimo wielu prób),
    • uważam, że ten produkt skutecznie może zrazić do tej formy depilacji dziewczyny, które dopiero jej próbują ( a szkoda). Ja na szczęście "stary wyga", więc wiem, że inne produkty działają i to prosta, skuteczna metoda
  • 19 czerwca 2020 o 1:30
    Nie działa.
    Najgorszy kosmetyk do depilacji, z jakim miałam do czynienia. Nie dawał on żadnego efektu. Ani jednego włoska nie usuwał. Wykonywałam wszystko według instrukcji na opakowaniu i NIC. Strata pieniędzy. Dodatkowo, może podrażniać.
    basiaes
    9 stycznia 2020 o 22:01
    Tragedia!
    Też myślałam, że może robię coś źle. Wcale nie jest taki tani, a działanie? ZERO! NIC. To nie działa. Nie udało mi się usunąć ani jednego włosa. No chyba, że policzyć te, które wyrwałam z głowy z nerwów.
    Wady:
    • Wszystko.
  • 26 lutego 2019 o 13:59
    Badziewie
    Równie dobrze, mogłam sobie kupić niepiszący flamaster - taki sam bym miała pożytek. Ten "wosk" to jakaś lepka masa, bardzo ciężko się rozprowadza, nie wyrwała ani jednego włosa, mimo przyciskania plastra przez więcej niż 5 sekund i kilku prób. Żałuję, że nie przeczytałam recenzji przed zakupem, ale skusiłam się na ten badziew zamiast plastrów depilujących (które nigdy nie zawodzą) pod wpływem chwili. Teraz muszę się wracać po moje plastry... Nie kupujcie tego!
    Wady:
    • Ten produkt to jedna, wielka wada. Nie wyrywa włosów, więc jest bezużyteczny.