Odżywki do włosów

Pantene Lively Colour, 3 Minute Miracle Conditioner Odżywka do włosów farbowanych

notino.pl
Pantene Pro-V 3 Minute Miracle Lively Colour Odżywka do włosów farbowanych
Pantene Pro-V Color Protect 3 Minute Miracle

• 16 grudnia 2022 o 9:12
    Coś za coś
    plusy: + gęsta kremowa konsystencja + delikatny zapach + ułatwia rozczesywanie włosów + wygładza + zmiękcza minusy: - obciąża inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: + szeroka dostępność + wydajna
  • 13 czerwca 2021 o 20:08
    W porządku
    Wszystkie odżywki z tej serii są super - działają ekspresowo, czyli wygładzają, odżywiają i zmiękczają włosy. Ta wersja ponoć miała chronić kolor, ale w sumie ja nie zauważyłam żadnej różnicy. Od pozostałych wersji wyróżnia się tym, że daje ona większy połysk włosów, albo to tylko moje złudzenie. Zapach słodki, delikatny, nie drażniący nosa. Opakowanie w tubce niby poręczne, ale przy samej końcówce odżywki ciężko docisnąć do ostatniej kropli.
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
    • nie wpływa na dłuższą trwałość koloru
    • trochę niewygodne opakowanie
    mm2991
    25 października 2020 o 19:52
    Bardzo dobry
    Odżywka o standardowej pojemności w poręcznej i w wygodnej w użytkowaniu tubie. Charakteryzuje się świetnym, przyjemnym zapachem. Produkt nie obciąża włosów. Ułatwia rozczesywanie. Po zastosowaniu włosy są gładkie i wygładzone. Uważam, że chroni kolor, w porównaniu z innymi produktami, kolor na włosach utrzymuje się dłużej i jest świetlisty tzn nie matowieje. Odżywka jest dość wydajna.
    • działanie
    • brak obciążenia
    • ułatwia rozczesywanie
  • 29 stycznia 2020 o 18:34
    Piękny zapach bardzo dobre działanie
    Produkt zamknięty jest w miękkiej tubie , z której łatwo wycisnąć odpowiednią ilość do użycia . Design produktu prosty i charakterystyczny dla tej marki jednak złote opakowanie skutecznie zwraca uwagę kupujących . Konsystencja gęsta kremowa nie spływa z włosów . Bardzo szybko włosy wpijają przepięknie pachnącą odżywkę intensywnie odżywiając je w zaledwie 3 minuty. Zapach długo utrzymuje się na włosach . Po użyciu pięknie lśnią i wyglądają na zdrowsze (blond rozjaśniane) . Są mięciutkie , wygładzone i wyraźnie mocniejsze . Dobrze się rozczesują i nie plączą się w ciągu dnia . Końce wyglądają znacznie lepiej niż przed używaniem produktu . Co najważniejsze odżywka nie obciąża włosów cienkich (używałam co drugie mycie ) .
    Zalety:
    • nawilża
    • Odżywia
    • Wygładza
    • Nie obciąża
    • po użyciu włosy pięknie lśnią i wyglądają na zdrowsze
  • 17 stycznia 2020 o 12:08
    Przyjemna
    Włosy farbuję od wielu lat, co przyczyniło się do ich wysuszenia i ogólnie osłabienia kondycji. Odżywka zamknięta jest w wygodnej tubie, konsystencja jest dosyć gęsta co mi osobiście bardzo odpowiada ponieważ, nie spływa z włosów. Ma piękny zapach, który utrzymuje się po wysuszeniu. Nawilża, zmiękcza włosy, są przyjemne w dotyku i łatwiej się rozczesują. Co do przedłużenia koloru nie zauważyłam jakiś większych efektów. Nie używam jej przy każdym myciu, mam wrażenie że za bardzo obciąża włosy przez co szybciej się przetłuszczają, ale raz w tygodniu jest ok. Ogólnie jestem zadowolona, ale myślę że są lepsze.