Lampy UV/LED

Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 21 maja 2020 o 22:33
    Super
    Jest to moja druga lampa do utwardzania paznokci i hybryd. Swoją przygodę rozpoczęłam od lipnego zestawu z lampą UV, w której musiałam utwardzać żele i hybrydy powyżej 5 minut.. Nawet po takim czasem nie były wystarczająco utwardzone. Zrobię paznokietków trwało około 5 godzin co po prostu zniechęcało. Postanowiłam zainwestować i kupić lepsza lampę. Natrafiłam przypadkiem na lampę diamond i od razu ją kupiłam. Spodobał mi się jej styl i wygląda, który sprawia wrażenie diamentu :D Lampa genialna. Mam już ją ponad 4 lata i cały czas sprawuje się nieziemsko. Zarówno żel do przedłużania jak każda inna hybrydę utwardza w niej 30 sekund. Jest to wystarczający czs do osiągnięcia pożądanego efektu. Posiada trzy rodzaje czasu jednakże ja i tak używam tylko pierwszego - 30 sekundowego. Polecam każdej z was tą lampę. Chociaż zdaje sobie sprawę że są już lepsze w podobnych cenach i z wyświetlaczem chociaż ja uważam, że ta mimo że nie posiada tej funkcji to jest bardzo ale to bardzo dobra. Przez 4 lata działa każda lampka i to jest ogromny plus
    Zalety:
    • Wyglad
    • Działanie
    • Żywotność
    • Szybkość utwardzania
    • Łatwość obsługi
  • 7 kwietnia 2019 o 12:07
    Dobra lampa.
    Diament to moja trzecia lampa, jak do tej pory najlepsza. Hybrydy robię sobie od dwóch lat. Zaczynałam od mostka, potem przeszłam na lapmę 48W, która jednak dosyć szybko mi padła, nie utwardzała w ogóle lakieru. Zrezygnowałam po tym incydencie z zakupów u majfrendów i poszukałam czegoś stacjonarnie. Znalazłam diametnową lampę w salonie NeoNail. Od lampy nie wymagam wiele - ma utwardzać. Nie musi to być superszybkie utwardzanie, nie przekonuje mnie 5 sekund i już. Ja i tak trzymam paznokcie w środku przynajmniej 30 sekund, żeby mieć pewność, ze nawet problematyczne kolory będą utwardzone tak, jak trzeba. I Diament mi tę pewność daje. Pięknie utwardza, jest bezproblemowy w użytkowaniu. Lampa jest solidnie wykonana, nie jest to tani chiński plastik. W środku mieści się bez problemu cała dłoń, nie ma konieczności osobnego utwardzania kciuka. Spód jest lustrzany, łatwo też go od całej maszyny odłączyć. Jak dla mnie jest ok. Nie potrzebuję wypasionych salonowych lamp, paznokcie robię tylko sobie, w domowym zaciszu. Nie dla mnie szmery bajery i obiecanki cacanki. Proste, bezproblemowa lampa i jest git. Polecam.
  • 16 sierpnia 2018 o 12:04
    Poprzedniczka trafiła pewnie na uszkodzony bubel
    Nie zgadzam się kompletnie z poprzedniczką. Najwyraźniej musiała trafić na uszkodzoną lampę. Ja na jej miejscu oddałabym na reklamację. Moja funkcjonuje super. Jestem bardzo zadowolona. Posiadam kolor czarny. Wygląd lampy-bajka. Nie jest duża, więc wszędzie ją ze sobą zabieram. Teoretycznie wystarczy 30s by utwardziła paznokcie. Ja trzymam zawsze 60s, bo mam pewność, że paznokcie będą się długo trzymać. Lampą robiłam już wielokrotnie swoje paznokcie i moich sióstr. póki co nikt nie narzekał, że krótko się hybrydy trzymały. Łatwo się ją czyści. Jest energooszczędna. Czego chcieć więcej. uważam, że cena też rozsądna.
  • 14 kwietnia 2018 o 15:57
    Strata pieniędzy
    Przekonana o długowieczności lampy, w końcu zdecydowałam się ją nabyć w jednym ze sklepów internetowych. Opis był niezwykle zachęcający- czas działania przewidywany na 30tys godzin, świetne utwardzanie każdego lakieru i żelu- z pozoru genialny produkt. No i w końcu dotarła moja paczka z lampą- jeszcze tego samego dnia zrobiłam sobie paznokcie i byłam zachwycona- użyłam jej około 3 razy, do momentu, aż lampa po miesiącu od zakupu, całkowicie się przepaliła, a po podłączeniu unosił się nieprzyjemny zapach spalenizny. Jak można się domyśleć, pozbyłam się jej jak najszybciej i wymieniłam na wiele lepszy i pewniejszy model, ale na pewno już nigdy do niej nie powrócę.
    Zalety:
    • Dobre utwardzanie lakieru i żelu
    Wady:
    • Wymienione wyżej przepalenie się produktu