Tusze do rzęs

Revlon Super Length Waterproof Mascara Wodoodporny tusz do rzęs

• 22 stycznia 2022 o 13:04
    Drogi słaby tusz
    Taki wodoodporny to on nie jest odbija się na powiekach i się rozmazuje po paru nie długich godzinach zaczyna również się kruszyc i schodzić z rzęs na początku wygląda wszystko ok dobrze się nim maluje ok rozdziela rzęsy efekt uznam za średni trochę rzęsy są uniesione kolor czerni ok jednak coś poszło nie tak cena jest wygórowana można się zdziwić jak się spojrzy w lusterko za jakiś czas ładnie w miarę jest przez chwilę ale z takim nie pewniakiem wyjść z domu aż strach nie polecam
    Zalety:
    • Rozdziela rzęsy nie skleja ich
    Wady:
    • Jest nie trwały rozmazuje się brzydko schodzi z rzęs kruszy się za wysoka cena
    Eufeme
    3 stycznia 2022 o 8:32
    Nie polecam !
    Kupuję tusze do rzęs od długiego czasu. Mam kilka swoich ulubieńców. Używam ich ze względu na to że często jeżdżę na rowerze i aby uniknąć rozmycia makijażu, stosuję tusze tylko wodoodporne. Ten to najgorszy tusz jaki miałam. Nie uważam, że może być nawet porównywany z tuszami wodoodpornymi, bo nawet nie ma takich właściwości. Tusz po dwóch godzinach rozmazuje się pod oczami! Po kilku godzinach rozmazuje się cłkowicie. Stosowałam go także w warunkach domowych, gdzie nie było możliwości, aby czynniki atmosferyczne miały jakikolwiek wpływ na jego działanie- całkowicie się nie sprawdził. Dość dobrze się go nakłada na rzęsy, a opakowanie jest miłe w użytkowaniu. Jednak nie polecam go absolutnie. Gdyby była możliwość oceny 0 pkt to właśnie tyle bym dała.
    Zalety:
    • Opakowanie miłe w użytkowaniu i ładne
    Wady:
    • nie działa
    • nie jest wodoodporny
    • rozmazuje się szybko
    ZoeN
    15 października 2021 o 15:10
    Bardzo, bardzo słaby
    Ten tusz niestety niemal nie nadaje się do malowania. Aplikator jest bardzo problematyczny, nie rozdziela, nie układa rzęs, bardzo ciężko się nim umalować. Wielokrotnie próbowałam się do niego przekonać, ale jest to niewykonalne. Jak dla mnie, porażka. Trwałość też słaba.
    Zalety:
    Wady:
    • efekt
    • aplikator
    • brak zadowalającego efektu
  • 17 czerwca 2021 o 14:59
    oczekiwalam czegos lepszego
    Jedynym plusem tego tuszu to szczoteczka, ktore na serio fajnie rozdziela rzesy i uklada je na powiece. Ladnie nabiera produkt , spokojnie mozna dojechac do krotszych rzes i to by bylo na tyle. Tusz strasznie... smierdzi. Zapach jest tak chemiczny i tak intesywny, ze moze podraznic oczy. Do tego nie jest absolutnie wodoodporny. Po paru godzinach strasznie sie kruszy opadajac doslownie wszedzie gdzie sie da. Rzesy wygladaja na nieumalowane plus sam tusz odbija sie pod brwiami. I tak jest za kazdym razem. Samego produktu jest o dziwo bardzo malo, szybko sie wysusza i tak naprawde to po dwoch tygodniach laduje w smieciach. Nie polecam
    Wady:
    • nie jest wodoodporny,
    • kruszy sie,
    • smierdzi,
    • podraznia oczy,
    • jest malo wydajny
  • 28 kwietnia 2021 o 22:50
    Coś z nim nie tak
    Mam sentyment do marki Revlon więc nie zastanawiałam się zbytnio nad kupnem tego tuszu. Opakowanie ładne, lekkie i wygodne. Tradycyjna szczoteczka którą dobrze się nakłada tusz. Rzęsy są podniesione i fajnie rozdzielone. niestety tusz sie tak strasznie osypuje, że w ciągu dnia wpada mi do oczu i sie wyciera z rzęs. To go dyskwalifikuje. Dodatkowo nie wiem czy go ktoś wąchał, ale ja tak...i pachnie bardzo nieprzyjemnie jak jakiś rozcieńczalnik.