Mgiełki do ciała

Victorias Secret Mgiełka do ciała Coconut Passion 250 ml

Bpjvx
    7 grudnia 2024 o 20:09
    Super mgiełka
    Jestem fanką zapachu kokosa, mam kilka kokosowych mgiełek innych firm. Z tą od razu po psiknięciu myślałam, że się nie polubię, zapach był nie taki jakiego oczekiwałam, drażniący i ciężko mi było określić co czuję, ale po paru minutach zapach zaczął się ładnie układać, dopiero wtedy zaczęłam czuć kokosa i wanilię. Ładny, słodki, luksusowy zapach. Jak na mgiełkę całkiem długo się utrzymuje
  • 28 lutego 2024 o 14:41
    Kokosowo-waniliowy raj
    Kocham, kocham, kocham. Muszę ją mieć zawsze w swojej kolekcji. Zapach jest przecudowny, słodki, ale nie zamulający. Czuć kokosa i wanilię, a już jedno psiknięcie przenosi nas na rajską wyspę. Ja osobiście lubię go i latem i zimą. Nigdy mi się nie nudzi. Mgiełka nie jest jakaś ekstremalnie trwała, ale w końcu to mgiełka - nie oczekuję cudów. Jak na tę formę to i tak długo czuć zapach (myślę, że jest wyczuwalny do kilku godzin). Produkt starcza spokojnie na kilka miesięcy użytkowania. Opakowanie jest bardzo ładne, a sama mgiełka występuje w dwóch formatach - w mniejszym idealnie nadaje się do torebki. Jedyny minus to dla mnie jej cena - jak na mgiełkę to dość dużo, dlatego zawsze warto polować na nią na promocjach.
    Zalety:
    • cudowny zapach
    • przyzwoita trwałość (jak na mgiełkę)
    Wady:
    • dostępność (online często jest wyprzedana, a stacjonarnie można ją kupić chyba tylko w sklepie VS?)
    WMaria
    11 października 2022 o 17:22
    Świetny zapach
    Jest to moja ulubiona mgiełka. Pachnie obłędnie. Jeśli ktoś uwielbia zapach kokosa i wanilii to polecam. Zapach słodki u mnie się dosyć dobrze trzyma na ubraniach i na skórze. Dużo komplementów dostałam używając jej. Jej minusem na pewno jest cena - dosyć wysoka jak na mgiełkę zazwyczaj kupuję ją na promocji wtedy jej cena jest bardzo korzystna. Mgiełka dosyć wydajna.
  • 28 września 2021 o 22:02
    Kokos my love
    Super mgiełka, jeśli kochacie zapach kokosa to jest to idealny zapach i must have na waszej półce!!!! Jest trwały i słodziutki i bardzo bardzo bardzo go lubię, mój partner także :)))) bardzo polecam, jedyny minus to mógłby być troche tańszy
    _Alisz
    11 czerwca 2020 o 19:29
    Obłędny zapach!
    Muszę zacząć od tego jak poznałam ten zapach.. Poczułam go na swojej koleżance, codziennie czułam ten zapach z pracy, unosił się w całej szatni jak tylko zostawiła tam kurtkę, co tylko świadczy o intensywności i trwałości zapachu. Od razu spytałam co to za zapach, jakież było moje zdziwienie, że to tylko mgiełka, a pozostawia tak wyczuwalny zapach. Czym prędzej zakupiłam buteleczkę. Odkąd jej używam już kilka razy zdarzyło mi się, że ktoś mnie pyta co to za piękny zapach, chociaż sama na sobie go nie czuje- już się do niego przyzwyczaiłam, za to inni jak najbardziej.
    Zalety:
    • Piękna buteleczka
    • Pojemność ( stosunek ceny do pojemności na wielki plus)
    • przepiękny zapach
    • zapach bardzo długo utrzymuję się
    Wady:
    • chyba tylko dostępność

Zobacz także inne Mgiełki do ciała