Wahl Prostownica ceramiczna profesjonalna Cutek

• 18 lutego 2014 o 21:31
    bardzo fajna prostownica
    Przydatna zawsze gdy nadchodzi bad hair day:) Mam naturalnie kręcone ale i podatne włosy. Mogę je wyprostować zaraz po umyciu i wysuszeniu na szczotce jak i podprostować po rozplecieniu warkocza. Prostownica sprawdza się w obu tych sytuacjach. Nie niszczy włosów (oczywiście trzeba uwzględnić serum termoochronne), choć prostuję włosy często nie zauważyłam większych zniszczeń.Być może jest to wynik również pielęgnacji ale włosy nie puszą się, są gładkie i zadbane. Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: jedna sztuka
    Mary_0
    14 lutego 2014 o 14:23
    genialna
    Prostownica jest świetna. Nie pali włosów, nie powoduje puszenia się(o ile użyjecie serum lub spray\'u termoochronnego na włosy, bo na dłuższą metę nie gwarantuję, ze nie zaczną wam się puszyć). kiedyś używałam jej codziennie, teraz tylko "od święta" bo wygładzam włosy innymi sposobami, dzięki czemu ich tak nie niszczę. Mimo wszystko prostownice mogę polecić. Może nie wygląda na luksusową (nie którzy wymagają zbyt wielu pstryczków), ale dzięki temu uważam jest mniej awaryjna. Koleżanki często skarżą się na psujące się prostownice, a moja jak była tak jest i ani razu nic nie szwankowało. Dziewczyny sprawdzajcie przed zakupem czy po domknięciu płytek prostownicy tworzy się przy końcu taka luka. Jest to bardzo ważne dla naszych włosów! Prostownice z płytkami,które całkiem przylegają do siebie palą nam włosy! Ta prostownica oczywiście ma ta "lukę" ;) Plusy: - cena - zerowa awaryjność - gładko sunie po włosach - nie przypala włosów - ma "lukę" o której pisałam wyżej - prostuje gęste loki - sprawdza się również do tworzenia fal i loków - gruby i długi kabel Wady: - nie ma! Używam tego produktu od: 6 lat Ilość zużytych opakowań: 1 :) wciąż ma się dobrze ;)
    nANcY:*
    6 grudnia 2013 o 20:08
    Naj :)
    Wahl Cutka mam już hmm.. będzie z 10 lat. Zakupiłam ją w 2004 roku. Pomimo tego, że korciło mnie aby ją zdardzić kiedy to moje koleżanki kupowały nowsze, z wieloma bajerami itd.. ja zostałam jej wierna ;-) I nie żałuję, bo gdy używałam tych \'\'super nowości\'\' byłam nieraz w szoku. Aż zaczełam się zastanawiać czy to ja mam coś z włosami nie tak? Wiadomo, że prostownica to prostownica - będzie niszczyła włosy. Nie ma co się nabierać, że któraś je będzie pielęgnować :) Na szczęście ta ich nie pali, nie ciągnie a efekt jest długi. Pięknie też wychodzą loki. Teraz kiedy moja kochana staruszka, w końcu została lekko porysowana (9 lat to i tak mega wynik:D) postanowiłam ją wymienić. Moj wybór padnie ponownie na tą firmę, bo jest najlepsza. Używam tego produktu od: 2004 Ilość zużytych opakowań: 1 prostownica
  • 30 czerwca 2013 o 14:34
    Jest świetna!
    Posiadam nowszą wersję: Wahl Cutek Advanced. Moje włosy są bardzo puszące się i podniszczone, szukałam prostownicy, która uporałaby się z tymi problemami w miarę na długo. Wahl Cutek świetnie się sprawdza, nie spodziewałam się, że tania prostownica będzie w stanie zapewnić mi trwały efekt. Włosy są naprawdę gładkie i lśniące, wyglądają niezwykle zdrowo i do tego efekt utrzymuje się naprawdę długo! Plusy: + Trwałość + Włosy są gładkie i lśniące + Cena + Ma długi kabel, co jest bardzo przydatne. + Regulacja temperatury od 150 do 230 stopni. Póki co brak minusów:) Polecam! Używam tego produktu od: Miesiąca Ilość zużytych opakowań: Jedna
  • 21 czerwca 2013 o 7:46
    nareszcie idealna prostownica
    prostownica perfekcja, po latach szukania, na wlosy, grube, ogwomne, kręcone ale i falowane, sianowate, suche, niepodatne i najgorsze z możliwych. Prostuje od razu, po pierwszym pociagnieciu, ma dobry poślizg, nie haczy, są błyszczące, nie ma sianka ani puchu, sa wszystkie przy sobie, gładkie i długo się efekt trzyma. Nie niszczy stosowana z kosmetykami ochronnymi, szybko się nagrzewa, wygodna w uzyciu. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka na dlugi czas