WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Dezodoranty i mgiełki do stóp

Nivelazione Dezodorant do stóp dla kobiet zapobiega grzybicy i poceniu

• 3 grudnia 2020 o 21:49
    Nigdy więcej...
    Ten produkt używałam szczególnie latem, ale niedawno robiąc przedświąteczne porządki wpadł mi ręce i przypomniał o sobie. W opakowaniu zostało go trochę i już go nie zużyję. Choć zimą też stosuję takie produkty. Mam mało wymagające stopy, nie pocą mi się przesadnie, ale lubię mieć w domu dezodorant do stóp i używać go nie tylko latem. Gdy zimą noszę ciężkie obuwie i długo w nim przebywam, fajnie po przyjściu do domu zadbać o stopy. Ale nie z tym produktem. Dlaczego? Bo ma on tak odrzucający, drażniący, chemiczny zapach, że nie mogę go stosować. Myślałam, że może się do niego przyzwyczaję i dam radę zużyć produkt do końca, ale spróbowałam niedawno i niestety nic się nie zmieniło w sposobie mojego przyjmowania tego zapachu. Producent zawiadamia, że jest on kwiatowy i subtelny. Widocznie różnie postrzegamy subtelność. Jeśli dezodorant użyty na stopy po kąpieli czuć w całym mieszkaniu przez jakiś czas, to nie jest to, moim zdaniem, zapach subtelny. Co do działania: przyjemnie chłodzi po zastosowaniu na stopy i szybko się wchłania. I to by było na tyle. Trudno mi pisać, że odświeża, skoro pozostawia na stopach ten nieszczęsny zapach, co go w moich oczach dyskwalifikuje na zawsze lub do czasu, gdy producent nie zastosuje w tym produkcie rzeczywiście subtelnego zapachu.
    Zalety:
    • przyjemnie chłodzi
    • nie jest drogi
    • szybko się wchłania
    Wady:
    • dyskwalifikuje ten dezodorant chemiczny, drażniący nozdrza zapach, który jest niestety długotrwały
  • 8 czerwca 2017 o 22:56
    fajny i ma super zapach
    kupiłam go ale w innym opakowaniu- chyba zmieniła się szata graficzna:) jest cały różówy ale opakowanie jest takie jak standadowy nivelazione:) nie ma juz tych kwiatków na dole jak w tej grafice dezodorant ma bardzo przyjemny kwiatowy zapach- to miła odmiana bo pzeważnie dezodorantu do stóp pachną mentolem, miętą czy innymi takimi. ten zapach jest zupełnie inny świeży ale kwiatowy, delikatny bardzo mi się podoba. skuteczność jak inne produkty nivealzione czyli wysoka;) na wiosnę lato w sam raz, ja używam go codziennie w pracy bo spędzam tam całe dnie w butach typu szpilki/czułenka. bardzo dobry produkt którego zapach utrzymuje sie na stopach warto go kupić :)
  • 30 sierpnia 2015 o 13:05
    Ujdzie
    Używałam go latem, niestety zapach kompletnie mi nie podszedł. Jest chemiczny i mdlący, naprawdę niefajny. W miarę dobrze chroni stopy przed poceniem. Dość wydajny i tani. Szkoda, że zapach jest taki sobie. Używam tego produktu od: kilka miesięcy temu Ilość zużytych opakowań: 1 opakwanie
  • 7 czerwca 2014 o 16:57
    dobry produkt
    Problem z poceniem się stóp mam tylko latem i tylko wtedy go używam. +daje uczucie odświeżenia +ma bardzo ładny zapach +zwalcza nieprzyjemny zapach stóp +chroni stópki przed potem +jest wydajny +tani +nie pozostawia an stopach osadu +od razu się wchłania Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 13 września 2013 o 16:40
    piękny zapach
    W lecie lub przy dużej wilgotności powietrza stopy b. mi się pocą. SAME PLUSY: + mnie się ten różany zapach akurat niesamowicie podobał. Musieli przeczytać wasze negatywne komentarze bo już tej wersji nie produkują. Nowy "Dezodorant do stop 4w1 dla kobiet" ma subtelniejszy ale też b. ładny kwiatowy zapach...wyczuwam wręcz piwonie +zapach dosyć długo się utrzymywał i eliminował potencjalną, nieprzyjemną woń Moim zdaniem przy nadmiernej potliwości na cuda związane z magicznym jej wyeliminowaniem itak nie ma co liczyć dlatego dodatkowo po wyschnięciu sprayu stosowałam jeszcze zasypkę do stóp (miałam akurat tanie zasypki innych firm z apteki) i nie było mowy o żadnych klapkach/butach ze sztucznych tworzyw. Byłam b. zadowolona. KWC raczej nie będzie bo potliwości całkowicie nie eliminuje, ale warto nim się wspomagać jeśli ktoś lubi kwiatowe nuty, chce troszkę ograniczyć wilgotność stóp i ma możliwość aplikacji na zewnątrz (ja i moja rodzinka jesteśmy wrażliwi na punkcie zapachu chemii w domu więc pryskałam stopy na balkonie).

Zobacz także inne Dezodoranty i mgiełki do stóp